Udnyt hinandens kærlighedssprog – på den helt nemme måde

Lær meget mere o kærlighedssprog og få lettere ved at kommunikere

Føler du dig nogle gange ikke værdsat? Måske føler du til tider, at din partner slet ikke forstår dig eller viser sin kærlighed? Måske kan du komme til at føle at han/hun slet ikke elsker dig? - Så kan det ofte være fordi I ikke taler det samme kærlighedssprog. Her er en super let måde, at få dig og din partner til at føle sig elsket - hvilket er super vigtigt for et godt og sundt parforhold.

Find først din partners kærlighedssprog

Det første du kan gøre er, at finde ud af hvilket kærlighedssprog din partner har som det primære. En let måde at finde din partners kærlighedssprog er ved at tænke tilbage på forelskelsesperioden, da alting var ukompliceret og roserødt. Hvordan viste han/hun sin kærlighed? Fik du mange gaver? Eller måske meget tid? Måske var I fysisk tætte hele tiden eller måske sagde I søde ting til hinanden. Når du har fundet ud af hvad din partner gjorde mest af dengang, så kender du også din partners primære kærlighedssprog.

Læs også: Hvilket kærligheds sprog taler I? 

Helt kort om de 5 kærlighedssprog

Vi har som mennesker forskellige måder at vise og modtage kærlighed på - altså forskellige kærlighedssprog. Der er i alt 5 forskellige kærlighedssprog. Hvis man kender og bruger hinandens kærlighedssprog, vil man i højere grad ramme plet med sine kærlighedserklæringer og få sin partner til at føle sig elsket. Nogle giver komplimenter og søde ord, andre køber gaver, blomster eller overrasker med en god middag mens andre er mere til fysisk kontakt osv.. Men når vores partner ikke udtrykker sin kærlighed på samme måde, som vi selv gør, kan vi let komme til at føle os ikke værdsat og oversete. Kunsten er at lære at forstå hinandens kærlighedssprog og handler derefter. De 5 kærlighedssprog er:

Ord, Tid, Tjenester, Gaver & Berøring

En kold øl kan virkelig gøre en kæmpe forskel

Ja, det lyder måske meget banalt og det er det egentligt også. Hvis din partner er en mand og du har fundet frem til at hans primære kærlighedssprog eksempelvis er gaver - og han derfor udtrykker og viser sin kærlighed gennem gaver, så ved du også, at han føler sig mest elsket når han modtager gaver. Hvis han samtidig - som de fleste mænd - godt kan li en kold øl, ja, så vil en kold øl - gerne en lækker speciel øl - som denne, købt i netto for 15 kr. - virkelig få ham til at føle at du elsker ham. At du tænker på ham og værdsætter ham og det vil også få ham til at ville gøre det samme for dig (I de fleste tilfælde) Vi har selv testet det og ja, det virker virkelig helt fantastisk godt!


En lille anbefaling

Vi ved at en nogle af vores følgere - især på de sociale medier - ikke længere er i et parforhold. Sådan er livet desværre også engang i mellem. Det er naturligvis vigtigt at huske på, at man ikke altid skal blive sammen for enhver pris.

Nogle parforhold er så usunde og skadelige, at den bedste løsning er at gå fra hinanden. Til dem der stadig følger os, men som måske er blevet single for nylig, er det naturligvis en masse forskellige muligheder for at finde en ny kæreste på nettet.

En af de sider der giver et godt overblik er hjemmesiden datingtjek.dk. Her får du mulighed for at sammenligne de forskellige datingapps, så du kan finde den helt rigtige platform, inden du går i gang. Du kan samtidig finde en masse gode råd og inspiration til at genfinde kærligheden. Det var bare et lille tip 🙂

De bedste hilsner herfra.


Indlægget er skrevet af Anna.

Du kan også se vores store guide om parterapi, så du kan lære mere om parterapi. Du finder guiden lige her.

JA TAK, TILMELD MIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig Lovecast nyhedsbrevet! - du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik. I vores nyhedsbrev får du tips og tricks, som du kan bruge i dit parforhold. Vi skriver om konkrete problemstillinger og kommer med meningsfyldte og brugbare løsninger.

Vi bringer også interviews med nogle af Danmarks førende parterapeuter og eksperter.

[rainmaker_form id=”2886″]

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *