Skip to content

ER DU PARTERAPEUT, PSYKOLOG ELLER SEXOLOG? - SÅ ER LOVECAST ET GODT STED FOR DIG!

parterapi fordele

BLIV EN DEL AF LOVECAST FÆLLESSKABET!

Vores ønske er at skabe en fælles online platform for Danmarks bedste parterapeuter. Et sted, hvor søgende usikre par med problemer, nemt og ukompliceret kan få kontakt til en veluddannet terapeut, som kan hjælpe dem med at løse konflikten og udvikle forholdet.

Det er også vores ambition indenfor parterapi at formidle spændende nye udviklingstiltag, som engagerede ildsjæle sætter igang rundt omkring, til terapeuter og klienter, så ny empiri kan udbredes og integreres i den terapeutiske praksis. Vores platform kan således fungere som et netværk for terapeuter, hvor man som deltager både får ny viden og giver sin egen fra sig, til ligesindede, der beskæftiger sig med og interesserer sig for det samme som en selv.

Lovecast er et professionelt team med ideer og stærke kompetencer indenfor online markedsføring og forretning. Vi gør med Lovecast dig og din virksomhed synlige på internettet for netop den målgruppe, som du ønsker at komme i kontakt med: par der har brug for terapi. Lovecast skaffer dig kunder, så du kan fokusere på at hjælpe dine klienter.

DU FÅR MANGE MULIGHEDER MED LOVECAST

SYNLIGHED


Bliv mere synlig på internettet med Danmarks førende portal for parterapi

NYE KLIENTER


Få ubegrænset adgang til nye klienter og henvendelser

EKSPONERING


Få adgang til at skrive blogindlæg til en ny stor målgruppe og styrk kendskabet til din terapivirksomhed og dig.

TRAFIK


Få mere trafik på din hjemmeside og en bedre placering i søgemaskiner

DET ER LET AT KOMME I GANG

Profil hos Lovecast - billede

VI HJÆLPER DIG I GANG

Vi hjælper dig nemlig med både tekster, opsætning, billeder, links og meget mere, så du hurtigt har en flot profil på Lovecast og er klar til at modtage henvendelser fra nye klienter, som søger parterapi.

Kontakt os nu og kom i gang med det samme!

REFERENCE OG UDTALELSER

Her fortæller nogle af vores kunder, hvordan de har draget nytte af et samarbejde med Lovecast. Læs deres erfaringer og bliv inspireret til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

»Mit samarbejde med Lovecast kører nu på 2. år og jeg er meget tilfreds med det. Alt praktisk fungerer virkelig godt og giver aldrig administrativt besvær.

Det er meget vigtigt, at mine klienter udgår at opleve et mellemled i vores kontant. Med Lovecast henvendelser kan jeg bruge fuldstændigt min egen sædvanlige procedure og tilgang til at indgå den første aftale. Lovecast er altid imødekommende og professionelle, hvis f.eks. jeg ønsker rettelser på profilen.«

Randi Thomsen, Parterapeut & psykoterapeut MPF

»Jeg fandt Lovecast som medie via de sociale medier og synes at deres profil passede godt ind i min virksomhed. Fik super god kundeservice allerede fra 1. dag og inden for den første uge var jeg på Lovecasts hjemmeside med profil.

Allerede i løbet af den første uge havde jeg fået flere henvendelser og nye bookninger i min kalender - super fedt.

Jeg giver hermed Lovecast min varmeste anbefalinger«.

Birthe Kock-Jensen, Parterapeut & sexolog

»Jeg vil gerne anbefale Lovecast. For det første føler jeg mig godt tilpas i Lovecast’ setup, der er ikke noget salgssnak og Jonas er ægte interesseret i relationer og parforhold. Og så oplever jeg en klar tilgang af par, der vil i parterapi efter at jeg er blevet medlem«.

Anna Bentzen, Eksam psykoterapeut, MPF

»Jeg opstartede mit samarbejde med Lovecast for 2 måneder siden og jeg kan helt ærligt tilstå, at det er super givende og et virkelig godt valg jeg har taget.

Jeg har på nuværende tidspunkt haft 8 henvendelser fra par og en enkelt henvendelse i forhold til individuel terapi.

Jeg har de første 6 terapier i min kalender og har allerede afholdt de første tre sessioner. Alle mine nye klienter har genbooket terapi hos mig. Jeg er dybt taknemmelig og mega stolt over at kunne være en del af Lovecasts terapeutgruppe, og jeg kan varmt anbefale andre at prøve kræfter med dette koncept«.

Glade parterapeutiske oktober tanker fra

Connie Skammelsen, Parterapeut & psykoterapeut

»Lovecast, har været en rigtig god platform for mig som parterapeut. Jeg har fået en del henvendelser fra par, som havde svært ved at overskue det store udvalg af parterapeuter, der ellers kan findes på nettet, og som derfor følte sig trygge ved det overblik Lovecast giver de besøgende på siden.

Udover dette, har det været en stor fornøjelse, at blive inspireret, opfordret og støttet af Jonas og Anna, i forbindelse med annoncering for og afholdelse af mit foredrag, og andre kommende begivenheder for par.

Her har Lovecast uden tvivl været lige det jeg havde brug for i forbindelse med markedsføringen af min forretning«.

KatherineSara, Parterapeut & psykoterapeut MPF

»Jeg har i godt 2 år samarbejdet med Lovecast og jeg har kun godt at sige om Lovecast. Jeg får løbende klient henvendelser, og har et fint samarbejde med Jonas der er indehaver af Lovecast.

Jeg kan rigtig godt lide, at jeg en gang årligt betaler mit abonnement som parterapeut , og så har jeg betalt for "hele pakken", og dette uanset hvilke tiltag jeg i et samarbejde med lovecast sætter i gang«.

Karin Koch, Parterapeut & Psykoterapeut MPF

»Efter jeg fik oprettet min profil på Lovecast, har jeg fået flere henvendelser fra par, som ønsker parterapi.

Derudover er min oplevelse, at Jonas er super sød og hjælpsom med alt, som vedrører profilen samt sparring omkring nye idéer, som hjælper min forretning. Jeg er meget glad for samarbejdet og ser et godt potentiale for fremtiden«.

Kirsten Østrup, Parterapeut & psykoterapeut

»Siden jeg fik oprettet en profil på Lovecast, har jeg kun haft positive oplevelser i forhold til samarbejdet.

Har jeg haft rettelser er der blevet taget hånd om dem, hurtigt og kompetent.

Derudover har eksponeringen resulteret i seriøse henvendelser fra klienter, som ønskede at finde en terapeut«.

Leila Dunsøe, Parterapeut & psykoterapeut

BLIV KONTAKTET OG HØR OM MULIGHEDERNE

Er du parterapeut eller sexolog? Ønsker du seriøse henvendelser fra potentielle kunder?

Vi gør det lettere at komme i kontakt med nye klienter, som søger parterapi. Udfyld kontaktformularen, bliv kontaktet og hør mere om dine muligheder med en profil på Lovecast. Er du stadig ikke helt overbevist? Så kan du se endnu flere fordele i denne lille video.

BLIV KONTAKTET NU

Er du parterapeut eller sexolog og ønsker du adgang og henvendelser fra en potentielle kunder, samt en masse andre fordele?

Så udfyld denne kontaktformular og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder, og om hvordan vi kan hjælpe netop din forretning.

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet - men bare rolig, vi sender dig ikke noget som ikke er relevant for denne henvendelse.