ER DU PARTERAPEUT ELLER SEXOLOG? - LAV EN AFTALE MED LOVECAST OG FÅ EN RÆKKE FORDELE

parterapi fordele

LAD OS HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED NYE KLIENTER

Som partner hos Lovecast, bliver du mødt af et professionelt team med stærke idéer og kompetencer indenfor online forretning og markedsføring. I vores online univers, hjælper vi med at sikre din virksomheds synlighed på internettet. Vi betragter os selv som både et magasin og som en online platform, hvor brugerne let finder relevante og opdaterede oplysninger om parterapeuter, parterapi, kærlighed og parforhold generelt. Lovecast hjælper dig med at skaffe nye kunder, så du kan fokusere på dine klienter.

DU FÅR MANGE MULIGHEDER MED LOVECAST

Bliv mere synlig på internettet med Danmarks førende portal for parterapi

Få ubegrænset adgang til nye klienter og henvendelser

Få mere trafik på din hjemmeside og en bedre placering i søgemaskiner

Få adgang til at skrive blogindlæg til en ny stor målgruppe og styrk kendskabet til din terapivirksomhed og dig.

DET ER LET AT KOMME I GANG

Vi hjælper dig med tekster, opsætning, billeder, links og meget mere, så du hurtigt har en flot profil på Lovecast og er klar til at modtage henvendelser fra nye klienter.

parterapi profil på Lovecast

REFERENCE OG UDTALELSER

Her fortæller nogle af vores kunder, hvordan de har draget nytte af et samarbejde med Lovecast. Læs deres erfaringer og bliv inspireret til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

»Siden Lovecast henvendte sig for et par måneder siden, har jeg kun haft positive oplevelser i forhold til samarbejdet. Har jeg haft rettelser er der blevet taget hånd om dem, hurtigt og kompetent. Derudover har eksponeringen resulteret i seriøse henvendelser fra klienter, som ønskede at finde en terapeut«.

Parterapeut Leila Dunsøe

»Efter jeg fik oprettet min profil på Lovecast, har jeg fået flere henvendelser fra par, som ønsker parterapi. Derudover er min oplevelse, at Jonas er super sød og hjælpsom med alt, som vedrører profilen samt sparring omkring nye idéer, som hjælper min forretning. Jeg er meget glad for samarbejdet og ser et godt potentiale for fremtiden«.

Parterapeut Kirsten Østrup

»Lovecast, har været en rigtig god platform for mig som parterapeut. Jeg har fået henvendelser fra par, som havde svært ved at overskue det store udvalg af parterapeuter, der ellers kan findes på nettet, og som derfor følte sig trygge ved det overblik Lovecast giver de besøgende på siden. Udover dette, har det været en stor fornøjelse, at blive inspireret, opfordret og støttet af Jonas og Anna, i forbindelse med annoncering for og afholdelse af mit foredrag, og andre kommende begivenheder for par. Her har Lovecast uden tvivl været lige det jeg havde brug for i forbindelse med markedsføringen af min forretning«.
 
Parterapeut KatherineSara

BLIV KONTAKTET FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM MULIGHEDERNE MED LOVECAST

Er du parterapeut eller sexolog og ønsker du adgang og henvendelser fra en masse potentielle kunder? Så bliv kontaktet og hør om mulighederne.