Parterapeut Ulla Vincentsen

BIRTHE KOCK-JENSEN

Parterapeut & sexolog

Adresse:

Nedergade 5, 8400 Ebeltoft,

Kongensgade 13, 1., 6700 Esbjerg

Åbningstider:

Hverdage kl. 9.00 - 18.00 - med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Birthe Kock-Jensen. Jeg tilbyder både sexologisk og parterapeutisk rådgivning, som tager udgangspunkt i at styrke jeres relation, jeres lyst til hinanden og jeres samspil i parforholdet. Jeg har selv været igennem mange udfordringer i livet - både forhold til arbejde, familierelationer, parforholdet, skilsmisser og jeg har haft døden tæt inde på livet. Disse udfordringer har inspireret mig til at arbejde med relationer, parforhold og ikke mindst seksualitet.

I et parterapeutisk forløb hos mig får I mulighed for at opbygge, styrke og bevare den gode relation i forholdet. I vil blive bevidste om, hvad der styrker jeres relation og vi vil sammen arbejde med det der udfordrer jeres parforhold og samspil. Vi vil kigge på de ting I bør lære at leve med og I vil blive bedre til at lære at forstå og acceptere hinandens forskelligeheder og mønstre. Som terapeut og som menneske er jeg er åben, lyttende og tilstede for jer – og jeg gør altid mit ypperste for at skabe et trygt og afslappet rum med plads til fordybelse og nærhed. Det betyder at I begge får plads og mulighed for at sige netop de ting I føler.

PARFORHOLD

Et parforhold er både levende og dynamisk, og det kan være helt fantastisk at dele både gode og dårlige øjeblikke med et andet menneske, som man virkelig elsker.

Et parforhold kan desværre også nogle gange skabe fortvivlede øjeblikke, sårende følelser og store frustrationer. Men hvis I er villige til at arbejde med udfordringerne og hvis I er klar til at gøre en indsats, så kan terapi hjælpe med at genfinde den glæde, inspiration, nærhed og tryghed, som kendetegner et godt og sundt parforhold.

I parterapi hos mig, kan vi sammen finde en ny og bedre måde at være partnere på - nemlig jeres måde. Udfyld kontakt formularen og lad os tage en snak om hvordan I kan få et mere passioneret og kærligt parforhold.

MIN BIOGRAFI

METODE


ACT – Acceptance and Commitment Therapy

Imagoterapi

EFT-terapi

Løsningsfokuserede samtaler

Narrativ terapi

Kærlighedssprog

Undskyldningssprog

Kærlighedstermostaten

Øreakupunktur

Hypnose

UDDANNELSE


Certificeret og Eksamineret sexolog - Sexologiskolen

Certificeret og Eksamineret parterapeut - Sexologiskolen

Certificeret Skyggevejleder - Psykolog Mette Holm, Aarhus

Diverse parterapeutiske kurser for løbende styrker mine kvalifikationer

ERFARINGSOMRÅDE


Udfordringer i sexlivet

Opgave fordeling

Værdier og roller

Økonomi, børn & familiestruktur

Utroskab, Grænser & Tilgivelse

Kommunikationproblematikker

Ensomhed & frustrationer

Manglende støtte fra sin partner og familie

BOOK EN TID NU!

OG GØR NOGET GODT FOR DIT PARFORHOLD

»Jeg har mødt mange udfordringer i livet. Jeg har både været ramt alvorlig livstruende sygdom, skilsmisse, udfordringer i familielivet, seksuelle problemer og jeg har haft døden tæt inde på livet. Alt dette har haft stor personlig betydning for mig, men det har også gjort mig i stand til at kunne hjælpe andre til at komme videre.«

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi 1 time og 30 minutter - 1200 kr.


Individuel terapi - 1 time - 750 kr.


Parterapi klippekort med 6 klip a 1 time og 30 minutter - 6.600 kr.