Parterapeut Ulla Vincentsen

BIRTHE KOCK-JENSEN

Parterapeut & sexolog

Adresse:Nærumvænge Torv 8, 1. sal til venstre, dør 363, 2850 Nærum

Åbningstider: Hverdage kl. 9.00 - 18.00 - med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Ulla Vincentsen og jeg tilbyder effektiv hjælp til at få jeres parforhold tilbage på sporet. Jeg har mange års erfaring og jeg arbejder efter en yderst veldokumenteret metode, som kaldes emotionsfokuseret parterapi. Denne metoden tager udgangspunkt i jeres konkrete situation og har fokus på at skabe en ny, dybere og mere kærlig måde at være sammen på, så I kan komme sikkert videre i livet sammen.

I et parterapeutisk forløb hos mig vil vi typisk arbejde med jeres vaner, ønsker og behov og vi vil kigge på de mønstre der opstår når I er sammen. I vil lære hvordan I kan ændre jeres adfærd og syn på hinanden, så I bedre kan hjælpe og støtte hinanden til at få et parforhold med mere nærvær, passion og kærlighed.

PARFORHOLD

Et parforhold kan både være virkelig berigende, støttende og inspirerende, men det kan også være opslidende og føre til stor ensomhed, når den første forelskelse har lagt sig og hverdagens pres får parterne til at køre sololøb.

Nogle af de problemer som typisk opstår i en trængt dagligdag med sure pligter og store arbejdebyrder er dårlig kommunikation og skænderier, træthed, skæv ansvars- eller arbejdsfordeling, uenighed om børneopdragelse, utroskab og en følelse af ikke at blive set, hørt og værdsat. Det kan få mange til at føle sig alene i forholdet og begynde at spekulere over, om de måske er vokset fra hinanden. Efter en tid går det som regel ud over sexlivet. Man prøver at overleve ved at nedsætte forventningerne, lukke ned for de følelsesmæssige behov og håbe på, at krisen går over af sig selv. Det gør den meget sjældent!

Parterapi kan være en hjælp til at komme videre i livet sammen. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan parterapi hjælpe jer til at komme videre hver for sig på en ordentlig måde og med respekt for det gode, der har været!Ring eller send en mail, hvis I ønsker at booke en tid til terapi.

MIN BIOGRAFI

METODER


Eksistentiel terapi

Gestaltterapi

Tilknytningsterapi

Emotionsfokuseret terapi

Systemisk terapi

UDDANNELSE


Eksamineret psykoterapeut MPF fra Psykoterapeutisk Institut

Tilknytningsterapeut med fokus på traumebehandling fra Københavns Gestaltinstitut

Parterapeutisk uddannelse hos Center for Emotionsfokuseret Parterapi - Jette Simon

En række trænings- og supervisionsgrupper under ledelse af Hanne Bloch Gregersen på EFT-instituttet

Kandidat i antropologi fra Københavns Universitet

Merkonom i international marketing fra Niels Brock

ERFARINGSOMRÅDE


Dårlig kommunikation og skænderier,

Generel træthed,

Ulige ansvars- eller arbejdsfordeling,

Uenighed om børneopdragelse eller delebørn,

Utroskab & jalousi

En følelse af ikke at blive set, hørt og værdsat

BOOK EN TID NU!

LÆR NÅR I HAR LYST & TID

Jeg har i mit liv været mødt mange udfordringer i forhold til arbejde, familierelationer, parforholdet, gennemlevet skilsmisser og haft alvorlig livstruende sygdom og døden tæt inde på livet. Alt dette har betydet både personlige og seksuelle udfordringer.

MIN BIOGRAFI

Terapiforløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi 1 time og 30 minutter - 1200 kr.

Individuel terapi - 1 time - 750 kr.

Parterapi klippekort med 6 klip a 1 time og 30 minutter - 6.600 kr.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mange par har en masse forventninger, til hvad et godt parforhold er og hvad et sundt familieliv skal og bør indeholde. Mange af de forventninger vi har til os selv og til hinanden kommer fra vores omgivelser - ikke fra os selv. Medierne fortæller os, hvordan vi skal leve vores liv og hvad der skal til for at være trendy, økologiske, ansvarlige, smarte, sunde osv. Hvis du nu istedet mærker efter - helt inde i dig selv, hvad er det så, DU har brug for?

PARFORHOLD

Jeg kan hjælpe jer når lysten til hinanden mangler, konflikterne fylder mere og mere, kommunikationen svigter og ender i skænderier. Jeg kan også hjælpe, hvis I har brug for at få sat tingene i parforholdet lidt i perspektiv eller hvis I savner inspiration til at se tingene fra en lidt anden vinkel. Hos mig kan du forvente at blive taget seriøst og jeg har naturligvis tavshedspligt, yder fuld fortrolighed og diskretion. Her er det vigtigste, at du føler dig helt tryg i parterapien og vi sammen får skabt et ikke-dømmende, roligt, åbent og imødekommende rum med masser af plads til jer som par.

Kontakt mig i gennem kontaktformularen og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Individuel terapi 

Sexologisk rådgivning

Undervisning

Workshops

Foredrag

UDDANNELSE


Certificeret Parterapeut - Sexologiskolen i København

Certificeret Sexolog - Sexologiskolen i København

Systemisk Proceskonsulent - Probana

Bestyrelsesmedlem i Dansk Sexologforening

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter i parforholdet
 
Sygdom og seksualitet
 
Utroskab og Jalousi
 
Kvinders seksualitet
 
Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1100 kr.

Individuel terapi - 1 time - 700 kr.