ONLINE PARKURSER

LÆR NÅR I HAR LYST & TID

Styrk dit parforhold med et online parkursus fra Lovecast Learning. Tag kurset når I har tid og lyst i hyggelige omgivelser - hjemme i stuen.

Prøv eksempelvis vores kursus om konflikter, manglende sexlyst eller aftaler og troskab. Alle vores kurser er lavet i samarbejde med kompetente og professionelle parterapeuter.

VELKOMMEN TIL LOVECAST LEARNING © 2019

Lovecast Learning - online parkuser

HVORDAN FUNGERER DET?

Det første du skal gøre er at vælge et relevant kursus du gerne vil se. Når du har valgt et kursus, kan du gå i gang med det samme.

Vi har lavet en kort video til hvert kursus, som forklarer hvilken problemstilling kurset omhandler. Den kan du med fordel se, så du kan finde ud af om kurset er interessant for dig.

Alle vores kurser er opdelt i små videolektioner som varer mellem ca. 10 og 15 minutter. Alle videoer afsluttes med en øvelse.

Du kan springe rundt i videolektionerne og se dem, der er mest relevant for jer, men det er en fordel at starte fra video 1 og efterfølgende lave øvelse 1 osv.

LØS KONFLIKTERNE ÉN GANG FOR ALLE

ONLINE KURSUS OM KONFLIKTER

Du får 4 videoer der åbner op for kommunikationen mellem dig og din partner med det samme. Der følger øvelser med til alle videoerne, så I lærer at kommunikere bedre med hinanden allerede i dag. Derudover får du en bonus video, som handler om konflikter, hvorfor de opstår og hvordan I kan løse dem sammen.

I modtager øvelserne i et pdf dokument, som kan printes ud og udfyldes, men I kan også nøjes med at bruge papir og blyant, hvis I ikke har en printer.

VEJEN TIL ET BEDRE SEXLIV

ONLINE KURSUS OM SEX

I dette online forløb får du i alt 3 videoer, der har fokus på at styrke jeres sexliv. Videoerne vil få jer til at tale om jeres sexliv, drømme og fantasier, hvilket vil åbne op for nye perspektiver og muligheder for jer. I vil opnå større intimitet ved at dele jeres fantasier, som I sammen kan udforske.

Alle videoerne afsluttes med en øvelse, som har fokus på at opnå større nærhed og samhørighed med det samme.

I modtager øvelserne i et dokument, som kan printes ud og udfyldes, men I kan også nøjes med at bruge papir og blyant, hvis I ikke har en printer.

STYRK PARFORHOLDET MED MERE NÆRHED, LYST OG TYDELIGE AFTALER

ONLINE KURSUS OM NÆRHED, TROSKAB & LYST

Dette online kursus indeholder i alt 3 videoer, som vil hjælpe jer til at prioritere hinanden på en ny måde. Videoerne vil hjælpe jer til at lave og overholde aftaler, og I vil både undervejs og i hverdagen efterfølgende opleve fornyet nærhed, troskab og lyst i jeres forhold.

Der er øvelser med til alle videoerne, så I kan arbejde i dybden med netop det enkelte emne.

I modtager øvelserne i et dokument, som kan printes ud og udfyldes. I kan også nøjes med at bruge papir og blyant, hvis I ikke har en printer, eller hvis I ønsker at være fri for elektronik for tre aftener. Det kan i sig selv være en dejlig og inspirerende oplevelse.

JA TAK, TILMELD MIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig Lovecast nyhedsbrevet! - du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik. I vores nyhedsbrev får du tips og tricks, som du kan bruge i dit parforhold. Vi skriver om konkrete problemstillinger og kommer med meningsfyldte og brugbare løsninger.

Vi bringer også interviews med nogle af Danmarks førende parterapeuter og eksperter.