ONLINE PARKURSER

LÆR NÅR I HAR LYST & TID

Styrk dit parforhold med et kærligt online parkursus fra Lovecast Learning. Sæt jer godt til rette sammen og få en inspirerende, god og udviklende oplevelse - præcist når I har tid og lyst - hjemme i stuen.

Prøv fx. vores videokursus om håndtering af konflikter, sexlivet eller om at lave gode aftaler.

VELKOMMEN TIL LOVECAST LEARNING © 2019

Lovecast Learning - online parkuser

VEJEN TIL ET BEDRE SEXLIV

ONLINE KURSUS OM SEX

Her får I 3 underholdene og lærerige videoer, som er en sjov idé til en hyggelig parforholdsaften på sofaen sammen. I vil samtidig få en behagelig guide til en god og kærlig snak om jer selv, jeres parforhold og om jeres sexliv - på en afslappet, nysgerrig og kærlig måde.

Alle videoerne sluttes af med en sjov lille øvelse, som I modtager i et dokument, som kan printes ud og udfyldes sammen. (I kan også nøjes med at bruge papir og blyant, hvis I ikke har en printer:)

I videoer guider Bernadette jer til at få en god og kærlig (og lidt fræk) snak i gang omkring jeres liv og også jeres sexliv. Selvom Bernadette kommer godt rundt i det seksuelle univers, er ingen af videoer intime eller indeholder seksuelt upassende materiale (I hvert fald ikke ret meget). Videoerne har fokus på at styrke det seksuelle gennem samtale.

STYRK PARFORHOLDET MED MERE NÆRHED, LYST OG TYDELIGE AFTALER

ONLINE KURSUS OM NÆRHED, TROSKAB & LYST

Her får I et online videokursus med 3 stærke videoer, hvor I bliver guidet til forstå og prioritere hinanden på en ny måde. Parterapeut Helene Mau formår at styre rejsen på en virkelig behagelig og kærlig - men også seriøs og lærerig måde. Videoerne vil hjælpe jer til at opleve fornyet nærhed, lyst og troskab i jeres forhold.

Der er øvelser med til alle videoerne, så I kan arbejde i dybden med emnerne i videoerne.

I modtager øvelserne i et dokument, som kan printes ud og udfyldes. (I kan også nøjes med at bruge papir og blyant, hvis I ikke har en printer)

LØS KONFLIKTERNE ÉN GANG FOR ALLE

ONLINE KURSUS OM KONFLIKTER

Her får I 4 rigtig gode videoer, som kan hjælpe jer til en bedre kommunikationen, og I får en guide til at stoppe konflikter og uenigheder imellem jer - på en dejlig, virkelig behagelig og afslappet måde. I disse videoer får du nogle af parterapeut Kirstens Østrups allerbedste råd og værktøjer til at styrke parforholdet. I får samtidig en række gode og virkelige lærerige øvelser, som passer til videoerne.

Hvis I følger alle videoerne og øvelserne, vil I blive i stand til at styrke parforholdet gennem jeres kommunikation, og I vil samtidig blive guidet gennem en række stærke værktøjer, som kan hjælpe jer til at styre udenom konflikter og diskussioner i fremtiden.

I modtager øvelserne så de kan printes ud og udfyldes. (I kan også nøjes med at bruge papir og blyant, hvis I ikke har en printer).

HVORDAN FUNGERER DET?

Kurserne er ikke terapeutisk arbejde. Til gengæld får I en indsprøjtning af gode, positive og inspirerende værktøjer og effektive øvelser, som kan gør nogle ting meget lettere og bedre i jeres parforhold. Med disse videoer bliver det hele serveret på at seriøs og varm måde, og som helt sikkert kan inspirere jer begge til at give parforholdet et ordentligt boost. Det hele hjemme i stuen og i jeres helt eget tempo.

Det første du skal gøre er at vælge et relevant kursus du gerne vil se. Når du har valgt et kursus, kan du gå i gang med det samme.

Vi har lavet en kort video til hvert kursus, som forklarer hvilken problemstilling kurset omhandler. Den kan du med fordel se, så du kan finde ud af om kurset er interessant for dig og din partner.

Alle vores kurser er opdelt i små videolektioner som varer mellem ca. 10 og 15 minutter. Alle videoer afsluttes med en øvelse.

I kan springe rundt i videolektionerne præcist som I vil og I kan se eller gense dem, der er mest relevant for jer. Det skal dog understreges at det er en fordel at starte fra video 1 og efterfølgende lave øvelse 1 osv.

Ved køb får I ubegrænset adgang til at se eller gense materialet minimum 1 år fra købsdato.

God fornøjelse med kurset.

JA TAK, TILMELD MIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig Lovecast nyhedsbrevet! - du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik. I vores nyhedsbrev får du tips og tricks, som du kan bruge i dit parforhold. Vi skriver om konkrete problemstillinger og kommer med meningsfyldte og brugbare løsninger.

Vi bringer også interviews med nogle af Danmarks førende parterapeuter og eksperter.