LØS KONFLIKTERNE ÉN GANG FOR ALLE

ET ONLINE KURSUS MED

PARTERAPEUT KIRSTEN ØSTRUP

I SAMARBEJDE MED LOVECAST LEARNING © 2020

Find den bedste parterapeut i Rødovre

KAN DU SVARE JA TIL ET ELLER FLERE AF DISSE SPØRGSMÅL?

 • • Fylder små og ligegyldige konflikter mere og mere i jeres hverdag?
 • • Er der noget du holder igen med at tale om, af frygt for din partners reaktion?
 • • Skændes I oftere end I taler om jeres drømme for fremtiden?
 • • Kommer I ofte til at snerre af hinanden?
 • • Savner du en hverdag fuld af smil og kærlighed?

HVAD INDEHOLDER KURSET?

Du får fire videoer der åbner op for kommunikationen mellem dig og din partner med det samme. Der er øvelser med til alle videoerne, så I lærer at kommunikere bedre med hinanden allerede i dag.

I modtager øvelserne i et dokument, som kan printes ud og udfyldes, men I kan også nøjes at bruge papir og blyant hvis I ikke har en printer.

Bonus: Konfliktmotoren: Kom til bunds i jeres konflikter og få et sundere parforhold.

Lær at forstå hvorfor jeres konflikter opstår, bliv bevidst om hvordan din partner tænker og hvorfor han/hun tænker sådan. Lær samtidig hvordan I opløser jeres konflikter én gang for alle.

Find den bedste parterapeut i Rødovre

HVAD OPNÅR I VED AT DELTAGE PÅ DETTE KURSUS?

På kurset får I konkrete redskaber og øvelser, så I lærer at tale med hinanden uden at skændes. I lærer også at forstå, hvorfor konflikterne opstår, og I lærer at komme til roden af konflikterne. I vil efter dette kursus begge føle jer lyttet til, og I vil ikke længere skyde skylden på hinanden. I vil blive bedre til at udtrykke jer, så der ikke opstår misforståelser, og I vil lære hvordan I begge tager ansvar i jeres forhold, og hvorfor dét er vigtigt.

Du kan også læse meget meget mere om jeres mulighed for online parterapi her.

KURSET GØR JER I STAND TIL AT:

 • • kommunikere med mere åbenhed
 • • forstå hinanden bedre
 • • løse gamle konflikter, som bliver ved med at opstå
 • • åbne op for vigtige samtaler
 • • skabe et bedre liv med mere kærlighed
 • • opnå større nærhed og bedre kommunikation

HVORDAN FOREGÅR KURSET?

Så snart I køber kurset, får I en mail med et link til en lukket hjemmeside, hvor alle fem videoer og et dokument med øvelserne er samlet. I behøver ikke gennemgå hele kurset på én dag, da det er opdelt i emner. Vi anbefaler dog at I sætter god tid af til kurset - så får I nemlig mest muligt ud af indholdet.

Se også denne lille informationsvideo, som forklarer kursusindholdet i detaljer.

DETTE KURSUS ER NOGET FOR JER HVIS:

I er trætte af at skændes over både store og små ligegyldige ting i hverdagen

I gerne vil lære hvordan I kan tale sammen på en konstruktiv måde, hvor I begge bliver hørt

I gerne vil kommunikere tydeligt, så I undgår misforståelser og diskussioner

Når I køber dette kursus, vil I komme til bunds i jeres konflikter, forstå hvorfor de er opstået, indse hvordan I begge har medvirket til konflikterne og lære at løse konflikterne én gang for alle.

TILBUD LIGE NU!

Før 449,00 kr.

Nu kun 269 kr. for hele kurset!

UDTALELSER OM KURSET

Video 1

Lyt til din partner - gentag

»Øvelsen har hjulpet os med at få klarere syn på hinanden, den fjerner misforståelser, og husker os på at det handler ikke om at vinde, men om at lytte til hinanden. 

Det er en nem øvelse. Det er vigtigt at holde sig til den tidsfrist der er i videoen.«

Video 2

Hold dig på din egen banehalvdel – fortæl hvad det gør ved dig frem for at bebrejde

»Det er en nem øvelse. Den har hjulpet os til at være mere åben om vores følelser, den minimerer fingerpegning, og gør det nemmere for modtageren at lytte fordi han/hun ikke er i forsvarsposition.«

Video 3 

Tolkning/journalist-øvelsen

»Det er en svær øvelse, fordi du er nødt til at lytte uden at kunne forsvare dig. 

De foregående øvelser var en hjælp til at hjælpe med at lytte til sin partner, uden bedømmelse og tolkning.  Øvelsen er god til at huske sig selv på, at din partner er ikke altid ude efter dig. Du kan være overrasket over hvorfor han/hun tænker på den måde, og ofte har det intet med dig at gøre.«

Video 4

Tag ansvar …… sig undskyld

»Denne øvelse er god til at fremhæve den virkelighed, at det er meget sjældent at kun den ene partner er skyldig i de problemer parret står i. 

At øve sig i at tage ansvar og sige undskyld har den effekt, at det bliver nemmer for begge parter at snakke om de ting de har dummet sig med eller har svært ved at tale om på grund af skam. Begge parter er mere åbne omkring følelser da øvelsen åbner op for en stemning af tilgivelse. Du er nødt til at kigge indad og overveje egne fejltagelser. Det gør det at man er mere mild mod sin partner. 

Øvelsen er nem at forstå. Den er bygget på en villighed til at erkende egne fejl, så den er ikke den nemmeste at udføre i virkeligheden hvis begge parter er ikke villige til at kigge indad.«

Video 5

Konflikt motoren

»Konflikt motoren fremhæver ikke kun hvilket adfærd du er nødt til at ændre dig selv, men også hvad du er nødt til at gøre så du selv får det du længes efter. 

Det åbner også op for at det tager to til at skabe situationen og at det taget to til at løse den. Den lukker ned for “the blame game” da det er udelukket at konflikt motoren kører uden at begge parter deltager i konflikten.« 

»Vi har gennemgået dette video kursus og har haft stor glæde af det. Der er mange ting vi er begyndt at fokusere på og øvelserne var rigtig gode til at få indholdet til at falde på plads og vi oplevede begge en "aha oplevelse" flere gange. Det er rigtig godt at man selv skal tale om tingene og sætte ord på det man føler og oplever. Vi har efterfølgende forsøgt at holde fast i alt det vi har lært og vi har da også set alle videoerne flere gange.«

Mange hilsner” - Camilla og Jens

Parterapeut Kirsten Østrup

MERE OM KIRSTEN ØSTRUP

Parterapeut & psykoterapeut

I mere end 10 år har Kirsten arbejdet professionelt med parforhold, undervisning og parterapi. Hun er derfor en yderst kompetent terapeut som sikkert bringer jer igennem veltilrettelagte øvelser og emner. Hun tilbyder stærke redskaber, som hjælper jer til at forstå hinanden bedre, så I kan genfinde et varmt og kærligt parforhold.

OM LOVECAST

Vores mål er at forbedre parforhold og relationer mellem mennesker. Vi tilbyder inspiration og kvalificeret hjælp, når parforholdet er kørt fast. Næsten 20.000 ægtepar bliver skilt i Danmark hver år.

Selvom antallet af skilsmisser er faldet en smule de seneste år er antallet af skilsmisser ufatteligt højt. Den udvikling vil vi gerne vende.

LOVECAST LEARNING

Lovecast Learning er online kurser der henvender sig til jer, der gerne vil udvikle jeres parforhold hjemme i stuen. Her får I nemlig helt konkrete værktøjer til at arbejde med jeres parforhold.

Vi har udarbejdet kurserne så hvert kursus omhandler forskellige emner, så I kan helt sikkert finde et kursus der passer til jeres situation. Kurserne er udviklet af kompetente og erfarne parterapeuter som har samlet deres bedste råd. Dermed kan I være sikre på, at I får høj kvalitet for pengene.