SÅDAN SKABER I DET PARFORHOLD I ØNSKER

ET ONLINE VIDEOKURSUS MED

PARTERAPEUT METTE ROSENVEL

- I SAMARBEJDE MED LOVECAST LEARNING © 2020

Online parkursus - Mette Rosenvel

TIL PAR DER HAR LYST TIL AT UDVIKLE PARFORHOLDET

Et kursus baseret på mere end 30 års undersøgelser af hundredevis af par.

På dette online kursus er der udelukkende fokus på de mest effektive værktøjer, til at skabe positive forandringer i parforholdet.

Online parkursus - Mette Rosenvel

TIL JER DER GERNE VIL:

Skabe mere glæde og nærhed i parforholdet

Påvirke jeres relation i en mere positiv retning

Arbejde med jeres forventninger til hinanden og til parforholdet

Blive bedre til at værdsætte hinanden

Forebygge konflikter og distance

HVAD FÅR I MED NÅR I KØBER KURSET?

I får her en pakke med 4 inspirerende og lærerige videoer. Hver video har et tema med en tilhørende opgave, som skal være jeres fokus for den fortløbende uge. I vil få konkrete redskaber, som man ved virker, når man gerne vil skabe positiv kontakt og styrke kærligheden og båndet i mellem jer.

Pakken egner sig perfekt til par der gerne vil styrke parforholdet, men som måske ikke er helt klar til parterapi.

Til videoerne følger også 4 øvelser, som kan printes ud og laves efter hver video. Ideen med kurset er, at I skal se en video om ugen sammen og derefter lave den tilhørende ugeopgave. Kurset er således tiltænkt til at forløbe over en periode på 4 uger, så der er god tid til at integrere og afprøve det lærte.

Når I har købt kurset har i adgang til materialet i op til et år.

God fornøjelse!

Sådan skaber i Det parforhold I ønsker - online parkursus

VI VIL GÅ I DYBDEN MED HVORDAN I:

Bevarer nysgerrigheden og opmærksomheden på hinanden

Bliver bedre til at sætte pris på parforholdet, og de ting I har sammen

Styrker jeres kontakt og måden I er sammen på

Afstemmer forventninger til hinanden og parforholdet

HVAD OPNÅR I VED AT DELTAGE PÅ DETTE KURSUS?

Hvis I følger øvelserne og videoerne, vil I gå igennem et udviklende og stærkt forløb, som vil forbedre og styrke jeres parforhold og gøre parforholdet til et bedre sted at være for jer begge. Kurset er nemlig baseret på den viden vi har fra 30 års undersøgelser af par, og tager udgangspunkt i de ting man ved velfungerende par er rigtig gode til.

I virkeligheden er det små ting i hverdagen som kan ende op med at betyde rigtig meget. Tag kurset, hvis I samtidig gerne vil inspireres i godt selskab med en dygtig parterapeut.

HVORDAN FOREGÅR KURSET?

Når I har købt kurset, får I en mail med en kode og et link. Linket fører til en lukket hjemmeside, hvor alle 4 videoer og hæftet med øvelserne ligger. I kan starte kurset allerede i aften, men I behøver ikke gennemgå hele kurset på én dag. Det giver bedst mening at se videoerne i rigtig rækkefølge, fordi de refererer til hinanden.

Se også denne lille video, som forklarer mere om indholdet i kurset. God fornøjelse 🙂

DETTE KURSUS ER HELT SIKKERT NOGET FOR JER HVIS:

I vil gerne have nogle hyggelige og lærerige aftener sammen, der har fokus på at styrke jeres parforhold

I har et reelt ønske om at skabe en bedre og stærkere relation til hinanden

I har et ønske om at blive sammen og arbejde på at arbejde målrettet og fokuseret på de ting som har størst betydning for jeres parforhold

HVAD KOSTER KURSET?

TILBUD LIGE NU!

Før 449,00 kr.

Nu kun 248 kr. for hele kurset!

Kursus med parterapeut Mette Rosenvel

MERE OM METTE ROSENVEL

Parterapeut & psykoterapeut

Mette Rosenvel har beskæftiget sig med parterapi og personlig udvikling i mere end 20. Du kan læse meget mere om Mette lige her:

OM LOVECAST

Vores mål er at forbedre parforhold og relationer mellem mennesker. Vi tilbyder inspiration og kvalificeret hjælp, når parforholdet er kørt fast. Næsten 20.000 ægtepar bliver skilt i Danmark hver år.

Selvom antallet af skilsmisser er faldet en smule de seneste år er antallet af skilsmisser ufatteligt højt. Den udvikling vil vi gerne vende.

LOVECAST LEARNING

Lovecast Learning er onlinekurser som henvender sig til jer, der gerne vil udvikle jeres parforhold hjemme i stuen. Her får I helt konkrete værktøjer til at arbejde med jeres parforhold.

Vi har udarbejdet kurserne så hvert kursus omhandler forskellige emner, så I kan helt sikkert finde et kursus der passer til jeres situation. Kurserne er udviklet af kompetente og erfarne parterapeuter som har samlet deres bedste råd. Dermed kan I være sikre på, at I får høj kvalitet for pengene.