Parterapeut Mette W Rosenvel

METTE W ROSENVEL

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse:

Pressense Psykoterapi & Coaching - Kroghsgade 1, 3. tv, 2100 København Ø

Åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 10-17

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Du har nu taget det første skridt til et parforhold med større trivsel. Jeg hedder Mette Rosenvel og jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet med psykoterapi og coaching, og de sidste 9 år har jeg arbejdet professionelt med par.

Når par henvender sig til mig, kan det typisk handle om problemer med at kommunikere, som skaber misforståelser og konflikter. Det kan også være følelsen af, at der er opstået mere distance og nærheden og intimiteten er svær at finde ind til. Eller det kan handle om, at der er sket en form for tillidsbrud såsom utroskab eller anden livsændrende begivenhed.

PARFORHOLD

Alle parforhold oplever før eller siden gnidninger og problemer, som kan skabe afstand og dårlig stemning i hjemmet. Det kan være vanskeligt selv at løse op for en fastlåst situation i et parforhold. Følelserne er stærke, og det kan være svært at bevare det kølige overblik, der skal til for at handle mere konstruktivt.

Ofte er man opslugt af sit eget perspektiv, og det bliver en kamp om, hvem der har ret, fremfor at nå til en gensidig forståelse for hinanden. Som par kommer man desuden gennem årene ind i nogle mere eller mindre fastlåste mønstre og roller, som kan få forholdet til at stagnere.

Parterapi kan hjælpe jer med at løse konflikter på en ny måde. I lærer at kommunikere på en måde, der sikrer, at det I siger til hinanden bliver hørt og anerkendt. I vil desuden få en større bevidsthed omkring jeres problemtemaer og de reaktionsmønstre, som er nødvendige at bryde, for at I fremadrettet kan håndtere de udfordringer, der opstår i forholdet.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Imago parterapi

Emotionsfokuseret parterapeut (EFT)

Mentaliseringsbaseret terapi

Kognitiv coaching

UDDANNELSE


Psykoterapeut MPF

Emotionsfokuseret parterapi (EFT)

Imago parterapeut

Mentaliseringsbaseret gruppeterapeut

PREP kursusleder (Prevention and Relationship Enhancement Program)

 

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation i parforhold

Tilknytningsmønstre

Konflikthåndtering

Problemer med nærhed og intimitet

Utroskab

MØD METTE W ROSENVEL

Hvad kan i arbejde med i parterapi og hvad kan det betyder for parforholdet? Det giver parterapeut Mette W Rosenvel, svar på i denne video. Se med her:

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1300 kr.


Individuel terapi - 1 time - 800 kr.


Klippekort til parterapi - 5 sessioner - 6000 kr.