Parterapeut Mette W Rosenvel

METTE W ROSENVEL

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Pressense Psykoterapi & Coaching - Kronprinsessegade 46 E, 3. sal København K

Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 10-17

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Mette Rosenvel. Gennem de sidste 20 år har jeg beskæftiget mig med kommunikation, relationer og personlig udvikling. For mig, er nærvær og autencitet grundlæggende i min egen udviklingsproces, og det er min erfaring, at når der er overensstemmelse mellem det du føler, siger og gør vil du opleve en større grad af integritet, som også vil skinne igennem i dit forhold til andre.

I Parterapi kan I lære at løse konflikter på en ny og mere hensigtsmæssig måde. Gennem forskellige praktiske øvelser, vil I lære nye måder at kommunikere på, som har fokus på, at det I siger til hinanden bliver hørt, forstået og anerkendt. I terapiforløbet vil vi fokusere på tryghed i stedet for kritik. Parterapi skal ses som en oplagt mulighed for at få større bevidsthed omkring jeres udfordringer, problemer og reaktionsmønstre. Denne bevidsthed er afgørende for jeres fælles udvikling, og at I kan vokse som mennesker og som par.

MIN BIOGRAFI

METODER

Imago parterapi

Mentaliseringsbaseret terapi

Kognitiv coaching

UDDANNELSE

Psykoterapeut MPF  

Imago parterapeut

Mentaliseringsbaseret gruppeterapeut

PREP kursusleder (Prevention and Relationship Enhancement Program)

ERFARINGSOMRÅDE

Kommunikation i parforhold

Tilknytningsmønstre

Konflikthåndtering

Problemer med nærhed og intimitet

GRATIS SAMTALE

I er meget velkomne til at kontakte mig, så vi kan tage en uforpligtende telefonisk snak, hvor vi sammen kan afklare om parterapi er noget for jer. Udfyld kontaktformularen her på siden - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra jer.

PARFORHOLD

Alle par oplever på et tidspunkt problemer, som kan skabe både afstand til hinanden og dårlig stemning. Det kan ofte være rigtig svært at løse op for en fastlåst situation på egen hånd og derfor er det som udgangspunkt en stor befrielse for de fleste at gå i parterapi.

Følelserne er stærke, og det kan være svært at bevare det kølige overblik, der skal til for at handle mere konstruktivt. Ofte er man opslugt af sit eget perspektiv, og parterne er gennem årene kommet ind i nogle mere eller mindre fastlåste mønstre og roller. Undersøgelser viser, at parterapi rent faktisk virker, og heldigvis er det ikke længere et tabu at søge hjælp, når forholdet knirker. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 975 kr.

Individuel terapi - 1 time - 800 kr.

Klippekort til parterapi - 5 sessioner - 4000 kr.