VEJEN TIL ET BEDRE SEXLIV

ET ONLINE VIDEOKURSUS MED

PARTERAPEUT BERNADETTE GRANDJEAN

- I SAMARBEJDE MED LOVECAST LEARNING © 2020

Find den bedste parterapeut i Rødovre

TIL PAR DER HAR LYST TIL AT VIDEREUDVIKLE PARFORHOLDET - SAMMEN!

Her er en oplagt mulighed for at lære hinanden bedre at kende og for at få en god oplevelse sammen.

Se denne lille video, hvor parterapeut og sexolog Bernadette Grandjean forklarer hvad I får ud af at købe dette forløb. Så er I allerede på vej til et bedre sexliv og en god og hyggelige oplevelse sammen.

TIL JER DER GERNE VIL:

have mere passion i parforholdet

være mindre usikre på hinanden

have mere tid til intimitet og sex!

blive bedre til at tale om alt

være tættere - som I var før i tiden

HVAD FÅR I MED NÅR I KØBER KURSET?

Her får du en pakke med 3 inspirerende videoer med masser af inspiration og overbevisende råd fra parterapeut Bernadette Grandjean.

Pakken egner sig perfekt til par der gerne vil have en hyggelig, underholdende og garanteret anderledes aften med deres partner på sofaen, og som synes det giver mening at I får lettere ved at tale med hinanden om alt fra sex, kærlighed, tanker og fantasier.

Til videoerne følger også 3 øvelse, som kan printes ud og laves efter hver video. De kan hjælpe jer til at lagre den viden I har fået i videoerne. Øvelserne har samtidig fokus på at skabe et sundt og mere intimt parforhold, og på den måde styrke båndet i mellem jer.

Når I har købt kurset har i adgang til materialet i op til et år.

God fornøjelse!

Find den bedste parterapeut i Rødovre

VI VIL GÅ I DYBDEN MED HVORDAN I:

bliver bedre til at forstå hinanden

bliver bedre til tale sammen

får bedre sex

bliver bedre til at forstå hinanden

HVAD OPNÅR I VED AT DELTAGE PÅ DETTE KURSUS?

I vil blive guidet til at tale om jeres sexliv (på en meget afdæmpet og afslappet måde) - derfor passer denne pakke også rigtig godt til par, der måske har lidt svært ved at tale med sin partner om sex.

Hvis I følger øvelserne og videoerne, vil I gå igennem et sjovt og underholdende videoforløb, som har fokus på jeres sexliv - men på en meget stille og rolig måde (med mindre man slet ikke ønsker at dele ting med hinanden). Men hvis I synes det kunne dejligt at lære hinanden bedre at kende og hvis I samtidig vil have en god aften i selskab med en dygtig parterapeut.

HVORDAN FOREGÅR KURSET?

Når I har købt kurset, får I en mail med en kode og et link. Linket fører til en lukket hjemmeside, hvor alle tre videoer og dokumentet med øvelserne ligger. I kan starte kurset allerede i aften, men I behøver ikke gennemgå hele kurset på én dag. Det giver bedst mening at se videoerne i rigtig rækkefølge, fordi de refererer til hinanden.

Se også denne lille video, som forklarer mere om indholdet i kurset. God fornøjelse 🙂

DETTE KURSUS ER HELT SIKKERT NOGET FOR JER HVIS:

I vil gerne have et par hyggelige aftener der handler om jer og kun jer

I ønsker lidt mere passion ind i parforholdet og som til tider ikke har noget imod at høre tingene direkte (nu er I advaret) 🙂

I synes det er interessant at du din partner bliver guidet til nogle gode og lidt udfordrende samtaler

UDTALELSER OM KURSET

HVAD KOSTER KURSET?

TILBUD LIGE NU!

Før 449,00 kr.

Nu kun 169 kr. for hele kurset!

Parterapeut Kirsten Østrup

MERE OM BERNADETTE GRANDJEAN

Parterapeut & psykoterapeut

Bernadette har stor erfaring med både parterapi og sexologisk rådgivning. Til daglig har hun praksis i Valby, hvor hun hjælper par, hvor lysten til hinanden er forsvundet, hvor konflikterne fylder meget i hverdagen og hvor kommunikationen ofte ender i skænderier.

OM LOVECAST

Vores mål er at forbedre parforhold og relationer mellem mennesker. Vi tilbyder inspiration og kvalificeret hjælp, når parforholdet er kørt fast. Næsten 20.000 ægtepar bliver skilt i Danmark hver år.

Selvom antallet af skilsmisser er faldet en smule de seneste år er antallet af skilsmisser ufatteligt højt. Den udvikling vil vi gerne vende.

LOVECAST LEARNING

Lovecast Learning er onlinekurser som henvender sig til jer, der gerne vil udvikle jeres parforhold hjemme i stuen. Her får I helt konkrete værktøjer til at arbejde med jeres parforhold.

Vi har udarbejdet kurserne så hvert kursus omhandler forskellige emner, så I kan helt sikkert finde et kursus der passer til jeres situation. Kurserne er udviklet af kompetente og erfarne parterapeuter som har samlet deres bedste råd. Dermed kan I være sikre på, at I får høj kvalitet for pengene.