Parterapeut Karin Koch med praksis i både København og på Østerbro

KARIN KOCH

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Studiestræde 30 A - 1455 København K &

Lille strædet 6 Himlingøje, Hårlev

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Karin Koch. Jeg tilbyder jer erfaren og professionelle hjælp til parforholdet. I vil ved parterapi ved mig få en dybere indsigt i dynamikken i jeres parforhold og dermed også forståelse og muligheder til selv fremtidigt at kunne løse nogle af de dilemmaer og udfordringer i oplever der opstår i jeres samspil som par.

Som parterapeut gør jeg mit bedste for at skabe et godt og trygt rum i parterapien, med plads til åbenhed og tillid for jer. Vi vil undersøge hvad der er godt og hvad der er vanskeligt sammen, hvad er i gode til og hvad der ikke fungerer – det svære i forholdet.

PARFORHOLD

I alle parforhold er der tidspunkter hvor det er svært, og hvor det vil være en ”sand” ressource, at få øjne på udefra – objektive øjne og øre der lytter og ser, samt upartisk støtter jer som par i at kunne se, mærke, forstå og forandre på det der er svært - det er den hjælp jeg som erfaren psykoterapeut kan tilbyde til jer som par.

Hvis I vil - kan parterapi medvirke til, at i fremtidigt kan være i et forhold med plads til jer som par og også hver for sig - et ligeværdigt parforhold.

Kontakt mig allerede nu og hør mere om hvordan parterapi kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel psykoterapi

Familiesamtaler

UDDANNELSE


Eksamineret Psykoterapeut - Københavns Gestaltinstitut

Parterapeut - Nordisk Gestalt institut - efteruddannelse (igangværende)

Cand.pæd. eksamen Udviklingspsykologi og Socialpsykologi

Neuropsykologi & neuropædagogik - efteruddannelse

PD i Psykologi

Socialpædagog – Hindholm Socialpædagogiske seminarium

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation i parforholdet

Sammenbragte familier

Parforhold og børn - plads til hinanden

Parforholds kriser / skilsmisse

Forskellighed i forholdet som ressource

Tilknytningen som betydning for parforholdet

MØD KARIN KOCH PÅ VIDEO

Karin Koch er en kompetent parterapeut og en del af terapifællesskabet Terapihuset, som har til huse i København. Her fortæller Karin lidt om de ting som par ofte kommer med i parterapi. Hun kommer samtidig med et rigtig godt råd til par som ønsker at forbedre deres parforhold. Se videoen her:

KLIENTUDTALELSER

»Vi er igennem de sidste 3 – 4 år kommet hos Karin, når der er noget der bliver for svært selv at finde frem til og sætte ord på. Vi ses en gang eller to og så klarer vi resten af snakkende selv. Vi er gode sammen som par og får talt om meget selv, alligevel er der blinde pletter som Karin hjælper os med at få spottet«.

Kærlig hilsen Ann og Kennet

»Min mand og jeg valgte Karin som parterapeut, da vi skulle skilles. Vi ville gerne sikre os, at vi fik sagt godt farvel til hinanden og at vi efter skilsmissen kunne samarbejde om vores fælles børn. Det var en god proces for os og en stor hjælp for os begge«.

F & L

»Vi kom til Karin og var tæt på et brud. Vi var igennem årene kommet længere og længere væk fra hinanden og hverdagen med børn og rutiner fyldte det hele. Vi er blevet langt bedre til at tale sammen og til at finde tid sammen kun til os og at prioritere hinanden. Vi kommer fortsat en gang eller to om året, for fortsat at have fokus på vores forhold og ikke gå i stå«.

Mattias & Rikke

»Efter utroskab var det så svært at kunne tro på, at vi fortsat havde en fremtid sammen. Sammen fandt vi ud af hvad der lå til grund for utroskaben og at vi begge længe havde været ulykkelige sammen i forholdet.«.

L & J

CITAT FRA KARIN KOCK

Nysgerrighed på hinanden og mod til fortsat at turde udvikle og forandre sig sammen, er kimen til et godt og sundt forhold. 

Derfor er dette et tema jeg ofte arbejder med i parterapi. Kontakt mig nu og høre mere om hvordan jeg kan hjælpe jer. 

Citat fra psykoterapeut Karin Koch - Køge

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1000 kr.


Individuel terapi - 1 time - 700 kr.


Studerende og pensionister - 1 time - 500 kr.

Oplys venligst at du har fundet Karin på Lovecast

Besøg min hjemmeside