Skip to content
Parterapeut Randi Thomsen i Aalborg

RANDI THOMSEN

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse:

Sønder Tranders ved AAU, 9260 Gistrup

Åbningstider:

I dagtimerne - med mulighed for aftale efter behov

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Randi og jeg vil gerne byde jer velkommen til min profil. Fra min praksis i Aalborg tilbyder jeg effektiv førstehjælp til par, som oplever problemer og udfordringer, men jeg tilbyder høj grad også terapi til par, som ønsker at udvikle parforholdet og styrke relationen.

I et parterapiforløb hos mig har jeg fokus på at skabe et rum der er trygt og sikkert at være i for jer begge. Det er nemlig udgangpunktet for at I kan få åbnet op og få talt om de ting som giver udfordringer. Vi vil samtidig arbejde med at skabe forståelse for hinandens forskellige adfærdsmønstre og jeres indbydes kommunikation – også den uden ord.

Når I får indsigt i hinandens dybere længsel og behov, vækkes ofte en naturlig lyst til at støtte og "se" hinanden med nye, kærlige øjne, og det skaber et helt nyt fundament for et langt bedre og mere kærligt parforhold.

PARFORHOLD

I et parforhold kan vi let komme til at såre hinanden - både med ord og handlinger. Det er dog yderst sjældent at vi har til hensigt at gøre den anden ondt, men vores tillærte reaktionsmønstrer har lært os at tolke bestemte situationer og klare os i relationer til andre. Problemerne opstår ofte når vores tolkninger kommer af gamle mønstre og overlevelsesstrategier fra barndommen, som ikke er hensigtsmæssige i det voksne, modne liv. De gør os blinde og skaber misforståelser, konflikter og udfordringer, der kører i ring i parforholdet. Det tærer på kærligheden, på parforholdet og det lukker vores hjerter.

Når et parforhold har nogle år på bagen, har vi virkelig mulighed for at være gode, kærlige og omsorgsfulde overfor for hinanden. Den modne kærlighed har stort potentiale til at hele psykens gamle sår og parforholdet kan styrke hinandens evner og udvikling. Jeg kan støtte en proces, hvor I skaber et fælles “landkort”, så I går væk fra uhensigtsmæssig adfærd og skadelige mønstrer og i stedet bevæger jeg hen mod en nutid af samhørighed og livfuld tiltrækning imellem jer.

Ønsker du også at udvikle parforholdet og skabe et stærkt og solidt fundament både nu og i fremtiden? Så kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Stresshåndtering

Mindfulness

UDDANNELSE


ID-Psykoterapeut fra ID-acadamy

Socialpædagog

Efteruddannelse i emotionsfokuseret parterapi

Stress, chok og traumebehandling

Løbende uddannelse og supervision fra Center for Incestterapi

ERFARINGSOMRÅDE


Ensomhed i parforholdet

Manglende lidenskab og lyst til sex

Utroskab

Jalousi

Skænderier og konflikter der kører i ring

Børn og familieliv

Afklaring omkring skilsmisse

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1300 kr.


Individuel terapi 1 time og 15 minutter - 850 kr.