Parterapeut Kirsten Østrup

KIRSTEN ØSTRUP

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Elmebo 15 - 2300 København S

Åbningstider: Mandag, onsdag og fredag fra 13 - 22

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Kirsten Østrup. Jeg tilbyder effektiv, hurtig og professionel hjælp til jeres parforhold. I Parterapi hos mig får I nogle stærke redskaber til at opnå dybere indsigt i hinandens virkelighed. Parterapien har fokus på at genvinde et varmt og kærligt parforhold og her kræves en ligeværdig og konstruktiv dialog med respekt for begge parters menninger og opfattelser.

Langvarige og nedslidende konflikter kan opstå i selv i det mest kærlige parforhold. Dette kan ske fordi man ikke får udtrykt og talt om sine egne behov i parforholdet eller fordi man ikke føler sig set og hørt af sin partner. I en travl hverdag kan det nogle gange være rigtig svært at leve op til sine egne eller sin partners forventninger om ”det perfekte liv” eller det "perfekte parforhold". Det kan resultere i en opslidende magtkamp eller regulær skyttegravskrig, som med tiden vil medvirke til at øge afstanden mellem parterne.

PARFORHOLD

Parterapi hos mig tager udgangspunkt i at genfinde nærheden, kærligheden og trygheden i jeres parforhold. Der kræves en gensidig indsats for at genvinde et varmt og kærligt forhold.

Gennem terapien vil I blive opmærksomme på hvordan I kommunikerer med hinanden og I vil blive støttet i at finde nye og bedre måder at være sammen på. Det handler ikke om, at I skal lave om på jer selv, men om at I begge bliver i stand til at tage ansvar for det der sker i parforholdet. I vil få blandt andet få konkrete redskaber til en mere respektfuld og ligeværdig kommunikation, som vil øge forståelsen for jer selv og for hinandens forskelligheder og virkelighedsopfattelse.

Jeg er en fortrolig og neutral samtale- og sparringspartner. Jeg vægter et ligeværdigt forhold til begge parter og giver begge parter plads og mulighed for at blive hørt. Jeg er naturligvis omfattet af loven om tavshedspligt. Jeg modtager løbende supervision og videreudvikler mine faglige kompetencer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Psykoterapi

Stresscoaching

Kurser - Selvværd og præsentationsteknik

Terapi på dansk

Terapi på engelsk

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København

Certificeret psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut

Førlederuddannelse

Projektleder i AYUSA

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter i parforhold

Skænderier

Stress

Utroskab

Mangelfuld kommunikation

Problemer med sexlivet

ONLINE PARKURSER

LÆR NÅR I HAR LYST & TID

I samarbejde med Lovecast tilbyder Kirsten et stærk online parkursus, der styrker kommunikationen mellem dig og din partner med det samme. Tag kurset når I har tid og lyst i hyggelige omgivelser - hjemme i stuen.

VELKOMMEN TIL LOVECAST LEARNING © 2019

Lovecast Learning - online parkuser

KLIENTUDTALELSER

MØD KIRSTEN ØSTRUP PÅ VIDEO

I dette videointerview fortæller parterapeut Kirsten Østrup og de udfordringer par typisk oplever i deres parforhold. Kirsten forklarer samtidig hvordan parterapi foregår i praksis og om hvordan hun kan hjælpe par tilbage til et sundere og mere harmonisk parforhold.. Se med her:

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1450 kr.


Parterapi - 4 x 1 time og 30 minutter - 5400 kr. (Rabat 400 kr.)


Parterapi hvor begge er ledige eller får SU - 1250 kr.

Oplys venligst at du har fundet Kirsten på Lovecast

Besøg min hjemmeside