Et billede af parterapeut Kirsten Østrup - parterapi på Amager

JA TAK, LAD MIG FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK MED KIRSTEN ØSTRUP

Jeg tilbyder naturligvis at tage en kort og gratis samtale om jeres udfordringer i parforholdet, og om hvordan et terapiforløb hos mig kan hjælpe jer.

Da jeg ofte har klienter i min praksis og derfor er optaget, er det en fordel at udfylde kontakter formularen her på siden - så ringer jeg til jer snarest muligt. På den måde vil jeg have bedre tid og overskud til at kunne spørge ind til de konkrete udfordringer I har.

Mange hilsner Kirsten Østrup - parterapi på Amager, Region Hovedstaden.

Påkrævet
Påkrævet - men bruges kun hvis du ønsker kontakt pr. telefon
Påkrævet - men bare rolig, vi sender dig ikke noget som ikke er relevant for denne henvendelse.
Vælg hvordan du vil kontaktes
Skal kun udfyldes hvis du ønsker telefonisk kontakt