PARTERAPI PÅ AMAGER

Velkommen til Lovecast. I Københavns bydel Amager - også kendt som København S, findes der selvfølgelig og dygtige og kvalificerede parterapueter, som tilbyder parterapi. Amager har næsten 200.000 indbyggere er her har mange par - som resten af landet - selvfølgelig også behov for parterapi.

Parterapi på Amager - centralt i København

Vi har gjort det let at finde en professionel og veluddannet parterapeut, som du har opdaterede kontaktoplysninger på, hvis I oplever problemer i jeres parforhold. Savner I inspiration og lider jeres parforhold af mangelfuld eller dårlig kommunikation er det en god idé at give parforholdet et "servicetjek" og en dygtig og uvildig parterapeut. Vi tilbyder et godt overblk over dygtige parterapeuter, som tilbyder parterapi til par på Amager og i hele København.

PARTERAPEUTER PÅ AMAGER

Kirsten Østrup

Parterapeut & psykoterapeut.

Hvor:

København & Amager

Særlig erfaring med:

Utilfredshed i parforholdet, konflikter eller problemer i parforholdet, dårlig eller manglende kommunikation, angst & stress

3 Klientudtalelser

1 Video interview

Elin Andersen

Parterapeut & autoriseret psykolog

Hvor:

København & Amager

Særlig erfaring med:

Konflikter og kommunikation i parforholdet, manglende tryghed og tillid, forventning, problemhåndtering, tilgivelse og jalousi, utroskab

FANDT DU EN TERAPEUT PÅ AMAGER?

Hvis du vil se flere terapeuter i nærheden af Amager, så se vores liste over de parterapeuter i København her:

PARTERPEUT AMAGER - KIRSTEN ØSTRUP

Kirsten er en super erfaren og professionel parterapeut med praksis i hyggelige omgivelser på Amager. Hendes mangeårige erfaringer med parterapi betyder at hun helt sikkert også kan hjælpe jeres forhold på ret kurs hvis I oplever problemer. Hun er dygtig til hurtigt at sætte sig ind i netop jeres problemer og udfordringer og hun fokuserer på konkrete og effektive løsningerne.

VIL DU VIDE MERE OM PARTERAPI?

Du kan naturligvis også finde dygtige og yderst kompentente parterapeuter andre steder i København. Se eksempelvis vores nye infoside om parterapi i Valby her eller læs mere om parterapi her.