PARTERAPI PÅ AMAGER

Velkommen til Lovecast. I Københavns bydel Amager - også kendt som København S - findes der selvfølgelig både kompetente, dygtige og kvalificerede parterapeuter, som tilbyder parterapi. Amager har næsten 200.000 indbyggere og mange par - som i resten af landet - har selvfølgelig også behov for parterapi og hjælp til de udfordringer de oplever i parforholdet.

Parterapi på Amager - centralt i København

Vi har gjort det let at finde en professionel og veluddannet parterapeut, som du har opdaterede kontaktoplysninger på, hvis I oplever problemer i jeres parforhold. Savner I inspiration og lider jeres parforhold af mangelfuld eller dårlig kommunikation er det en god idé at give parforholdet et "servicetjek" og en dygtig og uvildig parterapeut. Vi tilbyder et godt overblk over dygtige parterapeuter, som tilbyder parterapi til par på Amager og i hele København.

PARTERAPEUTER PÅ AMAGER

Mo Elisabeth Hansen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Manglende/dårlig kommunikation, utroskab & Jalousi, konflikter & Misforståekser, sammenbragte børn & opdragelse, skilsmisse, mangel på intimitet og nærvær

1 Citat

1 Video

7 Klientudtalelser

Kirsten Østrup

Parterapeut & psykoterapeut.

Hvor:

København & Amager

Særlig erfaring med:

Utilfredshed i parforholdet, konflikter eller problemer i parforholdet, dårlig eller manglende kommunikation, angst & stress

3 Klientudtalelser

1 Video interview

Leila Dunsø

Parterapeut & psykoterapeut.

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Utilfredshed i parforhold, konflikter eller problemer i parforhold, angst og stress, livskriser / eksistentielle kriser

I bliver bedre til at føre en ligeværdig og anerkendende samtale med hinanden, både om de problemer som fylder, men osse i jeres liv generelt.

Inger Margrethe Jørgenen

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København & Hårby

Særlig erfaring med:

Skænderier og konflikter i parforholdet, kriser og skilsmisse, uhensigtsmæssige mønstre og mangelfuld kommunikation, problemer med børn og familie, stress og andre personlige problemer, som videreføres til parforholdet

FANDT DU EN TERAPEUT PÅ AMAGER?

Hvis du vil se flere terapeuter i nærheden af Amager, så se vores liste over de parterapeuter i København her:

PARTERPEUT AMAGER - KIRSTEN ØSTRUP

Kirsten er en super erfaren og professionel parterapeut med praksis i hyggelige omgivelser på Amager. Hendes mangeårige erfaringer med parterapi betyder at hun helt sikkert også kan hjælpe jeres forhold på ret kurs hvis I oplever problemer. Hun er dygtig til hurtigt at sætte sig ind i netop jeres problemer og udfordringer og hun fokuserer på konkrete og effektive løsningerne.

VIL DU VIDE MERE OM PARTERAPI?

Du kan naturligvis også finde dygtige og yderst kompentente parterapeuter andre steder i København. Se eksempelvis vores nye infoside om parterapi i Valby her, parterapi Frederiksberg eller læs mere om parterapi her.