Parterapeut Mo Elisabeth Hansen - København

MO ELISABETH HANSEN

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse:

Overgaden Neden Vandet 31, 1414 København K

Jeg tilbyder også parterapi hjemme hos jer.

Åbningstider: Mandag - fredag kl. 10 - 19

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Mo Elisabeth Hansen - velkommen til min profil 🙂 Jeg tilbyder nærværende og effektiv parterapi til par, som oplever forskellige udfordringer og problemer i parforholdet. Jeg har bred erfaring og stor teoretisk indsigt i de problematikker der kan opstå i parforholdet og i familielivet, og derfor kan jeg hjælpe de fleste med at skabe et parforhold med mere kærlighed, nærvær og bedre kommunikation - uanset hvilke problemer I oplever.

Når I kommer i parterapi hos mig, vil I blive hjulpet med at håndtere de vanskeligheder og udfordringer I oplever i jeres parforhold, og vi vil arbejde med at finde ind til de bagvedlæggende årsager til de problemer I oplever. I vil komme til at arbejde med jer selv, jeres samspil og det der binder jer sammen, og I vil samtidig blive bevidste om jeres forskellige måde at udtrykke og mærke kærlighed på.

Vælger I at gå i parterapi, vil I få nogle redskaber og metoder, som I både kan bruge til at løse jeres aktuelle problemer med, men som I også kan drage stor nytte af i jeres videre liv sammen.

PARFORHOLD

Når konflikter, manglende nærvær eller misforståelser fylder meget i hverdagen, slider på energien og kærligheden i parforholdet. Nogle gange kan man komme så langt fra hinanden, at det kan være svært at huske, hvad der bragte jer sammen til at begynde med.

I parterapi vil vi arbejde med jeres vanskeligheder og tale højt om jeres udfordringer, behov og længsler. Det kan nemlig ændre jeres samliv og jeres relation mærkbart. I vil samtidig få nogle gode redskaber og metoder, som I både kan bruge til at løse jeres aktuelle problemer med, men som I også kan drage stor nytte af i jeres videre liv sammen.

Et forløb hos mig behøver ikke at være langvarrigt. Typisk vil mellem 5-10 sessioner kunne give jeres parforhold et stort løft. Kontakt mig nu og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Eksistentiel psykoterapi

Emotionsfokuseret parterapi

Gestaltterapi

Psykodynamisk teori

Dialektisk perspektiv

Terapi via skype

UDDANNELSE


Eksamineret par- og familieterapeut fra Dansk Familieterapeutisk Institut

EFT-parterapeut

Cand.pæd.psyk. fra Danmarks Pædagogiske Universitet

Stud.pæd.phil. på Danmarks Pædagogiske Universitet

Folkeskolelærer fra Blaagaard Seminarium

Forandringsagent i skoleudviklings- og udbygningsprojektet SKUB, Gentofte Kommune

Ung-til-ung formidler/sexualist. Roskilde Amt

ERFARINGSOMRÅDE


Manglende/dårlig kommunikation

Utroskab & jalousi

Konflikter & misforståelser

Sammenbragte børn & opdragelse

Skilsmisse

Mangel på intimitet og nærvær

KLIENTUDTALELSER

MØD MO HANSEN

I denne video fortæller parterapeut Mo Hansen om parterapi og hvordan parterapi kan hjælpe par til et bedre og mere harmonisk parforhold. Se gerne videoen her:

CITAT FRA MO ELISABETH HANSEN:

Måden vi hver især viser og modtager kærlighed på, kan dog være meget forskellig fra menneske til menneske. 
Nogen har meget svært ved at åbne sig og sætte ord på deres kærlighed. Andre forbinder det at føle kærlighed med at blive svigtet, være sårbar eller at miste sig selv. 
Og det er da også et grundvilkår for os mennesker, at vi i løbet af vores liv bliver misforståede, sårede eller føler os forladte, et vilkår der ofte gør det vanskeligt for os at turde mærke og være åbne for kærligheden. 
Og for at vi (til)lader os at blive tætte med andre.
I løbet af livet tillærer vi os nødvendige forsvarsmekanismer for at kunne håndtere sorgen over ikke at blive forstået, elsket tilbage eller anerkendt. 
Disse forsvarsmekanismer vil ofte være dem, vi tyer til, når vi i vores parforhold kommer i konflikt, føler os afviste eller oplever at være sårbare. 
Vi vil prøve at skåne eller beskytte os selv imod kærlighedens smerte ved hjælp af disse genkendelige, tillærte strategier eller vaner.
Citat fra psykoterapeut Mo Elisabeth Hansen - København

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - Indledende samtale 60 min - 700 kr.


Parterapi 80 minutter - 1200 kr.


Individuel terapi 1 time - 850 kr.


Familieterapi 1 time og 10 minutter - 1200 kr.


Parterapi klippekort - 3 gange - 3300 kr.


En hel dag med EFT parterapi -

indeholder:

1 indledende parterapi session på 80 mininutter, 2 individuelle samtaler på 60 minutter, 1 afsluttende parterapi session på 80 minutter.

Pris i alt: 4100 kr.

Oplys venligst at du har fundet Mo på Lovecast

Besøg min hjemmeside