Parterapeut Anne Jørgensen - København

MO ELISABETH HANSEN

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse: Gunløgsgade 62, 2300 Kbh S

Åbningstider: Mandag - fredag kl. 10 - 19

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Mo Elisabeth Hansen - velkommen til min profil 🙂 Jeg tilbyder nærværende og effektiv parterapi til par, som oplever forskellige udfordringer og problemer i parforholdet. Jeg har bred erfaring og stor teoretisk indsigt i de problematikker der kan opstå i parforholdet og i familielivet, og derfor kan jeg hjælpe de fleste med at skabe et parforhold med mere kærlighed, nærvær og bedre kommunikation - uanset hvilke problemer I oplever.

Når I kommer i parterapi hos mig, vil I blive hjulpet med at håndtere de vanskeligheder og udfordringer I oplever i jeres parforhold, og vi vil arbejde med at finde ind til de bagvedlæggende årsager til de problemer I oplever. I vil komme til at arbejde med jer selv, jeres samspil og det der binder jer sammen, og I vil samtidig blive bevidste om jeres forskellige måde at udtrykke og mærke kærlighed på.

Vælger I at gå i parterapi, vil I få nogle redskaber og metoder, som I både kan bruge til at løse jeres aktuelle problemer med, men som I også kan drage stor nytte af i jeres videre liv sammen.

PARFORHOLD

Når konflikter, manglende nærvær eller misforståelser fylder meget i hverdagen, slider på energien og kærligheden i parforholdet. Nogle gange kan man komme så langt fra hinanden, at det kan være svært at huske, hvad der bragte jer sammen til at begynde med.

I parterapi vil vi arbejde med jeres vanskeligheder og tale højt om jeres udfordringer, behov og længsler. Det kan nemlig ændre jeres samliv og jeres relation mærkbart. I vil samtidig få nogle gode redskaber og metoder, som I både kan bruge til at løse jeres aktuelle problemer med, men som I også kan drage stor nytte af i jeres videre liv sammen.

Et forløb hos mig behøver ikke at være langvarrigt. Typisk vil mellem 5-10 sessioner kunne give jeres parforhold et stort løft. Kontakt mig nu og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Eksistentiel psykoterapi

Gestaltterapi

Psykodynamisk teori

Dialektisk perspektiv

UDDANNELSE


Eksamineret familie- og psykoterapeut fra Dansk Familieterapeutisk Institut

Cand.pæd.psyk. fra Danmarks Pædagogiske Universitet

Stud.pæd.phil. på Danmarks Pædagogiske Universitet

Folkeskolelærer fra Blaagaard Seminarium

Forandringsagent i skoleudviklings- og udbygningsprojektet SKUB, Gentofte Kommune

Ung-til-ung formidler/sexualist. Roskilde Amt

ERFARINGSOMRÅDE


Manglende/dårlig kommunikation

Utroskab & jalousi

Konflikter & misforståelser

Sammenbragte børn & opdragelse

Skilsmisse

Mangel på intimitet og nærvær

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - Indledende samtale 60 min - 400 kr.


Parterapi 1 time og 10 minutter - 800 kr.


Individuel terapi 1 time - 600 kr.


Familieterapi 1 time og 10 minutter - 1200 kr.