PARTERAPI I KØBENHAVN

Velkommen til Lovecast - parterapi i København. Her får du hurtigt et overblik over dygtige parterapeuter overalt i København, som står klar til at hjælpe, hvis du oplever udfordringer i dit parforhold.

Et billede af København og hvor du finder parterapi

Parterapi kan hjælpe parforholdet tilbage på sporet, og det er ofte en stor lettelse at få en veluddannet, professionel og ikke mindst uvildig tredjepart ind over de udfordringer I oplever i forholdet. Jo tidligere man begynder at arbejde med problemerne i parforholdet, jo større er chancen for at løse dem.

Her på siden kan du også finde masser af inspirerende artikler med værktøjer og tips til at forbedre parforholdet, og vi har samtidig samlet en stor vidensbank om parterapi og de forskellige metoder parterapeuter benytter. Det kan hjælpe med at forberede dig og din partner på et godt terapiforløb. Klik lidt rundt på siden og bliv inspireret til et bedre parforhold eller find en parterapeut i København her:

PARTERAPEUTER I KØBENHAVN

Her på siden finder du et stort udvalg af dygtige parterapeuter er København - her ser du nogle af dem:

Gerda Beck

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Parterapi og psykoterapi, skænderier, konflikter & dårlig kommunikation, afstand & fastlåste, tilbagevendende problemer i parforholdet, manglende nærhed og seksualitet, jalousi & utroskab, skilsmisse eller blive sammen, familieproblemer og udfordringer med børn, voksne børn/ småbørn & sammenbragte børn, supervision
1 Klientudtalelse
1 Artikel
1 Citat

Anne Kimmer

Parterapeut & psykolog

Online parterapi

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Kommunikation, utroskab, relationer, større selvindsigt, kronisk sygdom, identitetskrise, stress, sorg, angst & depression

3 Klientudtalelser

Vicky Cirkeline Volder

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Parterapi og psykoterapi: Konflikthåndtering – når de samme konflikter gentager sig igen og igen. Opmærksomhed på de uhensigtsmæssige mønstre og magtkampe der ødelægger jeres parforhold. Stress i hverdagen der er ødelæggende for intimiteten og nærværet. Manglende lyst til sex og hinanden. Jalousi og tab af tillid.

4 klientudtalelser

2 Artikler

Hanne A Petersen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Dårlig eller manglende kommunikation, skænderier, misforståelser & tavshed, manglende seksualitet eller fysisk nærhed, utroskab & jalousi, skilles eller blive sammen?

Citat

1 Artikel

3 Klientudtalelser

Alex Gamberini

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Roskilde og København

Særlig erfaring med:

Gensidige misforståelser og uhensigtsmæssigt kommunikation, skænderier og langvarige fastlåste konflikter, tvivl omkring hinandens kærlighed, kærlighedsrelationer med for mange krav & utroskab og udfordringer med tillid til hinanden

Anne Jørgensen

Parterapeut, kropsterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København & Østerbro

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforhold, konflikt, skilsmisse, utroskab, nærhed, intimitet og seksualitet, tværkulturelle udfordringer

1 Video interview

5 Klientudtalelser

Mo Elisabeth Hansen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Online parterapi

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Manglende/dårlig kommunikation, utroskab & Jalousi, konflikter & Misforståekser, sammenbragte børn & opdragelse, skilsmisse, mangel på intimitet og nærvær

1 Video

1 Citat

7 Klientudtalelser

Mette W Rosenvel

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforhold, tilknytningsmønstre, konflikthåndtering, problemer med nærhed og intimitet

1 Video interview

Anders Aagaard

Parterapeut & hypnoterapeut

Hvor:

Brønshøj & København

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter i parforholdet, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, børn & familie, kriser & skilsmisse

4 Klientudtalelser

FLERE MULIGHEDER FOR PARTERAPI I KØBENHAVN

Fandt du det du ledte efter? Ellers har vi et langt større udvalg af dygtige og kompetente parterapeuter overalt i København. Se vores store udvalg lige her:

OM PARTERAPI I KØBENHAVN

I Danmarks hovedstad København, har vi samlet en perlerække af dygtige parterapeuter, som tilbyder kvalificeret parterapi til par, som har problemer med kærligshedslivet og med parforholdet.

København er Danmarks største by med over 1 mio. indbyggere, og her er det helt naturligt at rigtig mange par har behov for parterapi og hjælp til parforholdet.

København er en storby hvor næsten halvdelen af alle parforhold og ægteskaber ender i skilsmisser eller opbrud, fordi det ofte kan være rigtig svært at få parforholdet til at fungere i en travl hverdag, med en masse praktiske gøremål og måske også urealistiske forventninger til hinanden og til parforholdet.

Her på siden er det let at finde en kvalificeret og veluddannet parterapeut, som tilbyder den helt rigtige indsats og hjælp til de problemer I har - uanset om det er konflikter, skænderier, utroskab, dårlig kommunikation eller måske noget helt andet der står i vejen for kærligheden.

Det kan derudover ofte være en god idé at få et "servicetjek" af parforholdet, og en god samtale med en uvildig parterapeut om jeres forventninger til hinanden - også selvom I ikke oplever de helt store udfordringer. Det er nemlig langt nemmere at gøre noget ved problemerne inden de er blevet alt for store og har skabt afstand mellem jer. Vi har samlet en række dygtige parterapeuter som tilbyder parterapi til par i hele København.

Styrk parforholdet - med parterapi i København

6 GRUNDE TIL AT GÅ I PARTERAPI

I har oplevet svigt eller tillidsbrud - det kan eksempelvis være ved utroskab.

I oplever mange konflikter, som ender i skænderier.

Måske er I en sammenbragt familie, som har svært ved at få dagligdagen til at fungere.

I har svært ved at tale om de ting der virkelig betyder noget for jer.

I kan mærke at noget ikke er som det bør være

I har brug for et "servicetjek" af parforholdet, for at sikre at det stadig er sundt og godt for jer begge.

ER DER FLERE DER BLIVER SKILT I KØBENHAVN?

København har et relativt højt antal skilsmisser i forhold til landsgennemsnittet - spørgsmålet er bare, hvorfor?

Parterapi kan hjælpe når I oplever problemer i parforholdet

I Danmark har vi et højt antal skilsmisser i forhold til de lande vi normalt sammenligner os med. De seneste år har vi dog set et lille fald i antallet - både i København og i resten af landet. I en undersøgelse fra 2016 over alle landets kommuner, viste det sig, at København lå på en 36. plads på listen over landets kommuner, hvor flest par bliver skilt eller flytter fra hinanden, mens de har hjemmeboende børn.

De absolut mest trofaste par er i Ringkøbing Amt i Jylland, hvor skilsmisserne ligger helt i bund i forhold til resten af landet. Dette skyldes sandsynligvis en anden livsindstilling, hvor brug af skilsmisse ikke ses som en mulighed, men også en stor indsats fra kommunen, som var blandt de første kommuner til at indføre et tilbud om gratis parterapi.

Men hvorfor går så mange par i København fra hinanden? En af årsagerne er, at unge par hyppigere bliver skilt end ældre par, og netop i København består indbyggerne i højere grad af mange unge par, som også hyppigere bliver skilt. En anden årsag er storbylivet, hvor mennesker oftere går ud i byen og møder hinanden, og derfor er muligheden for at finde en ny partner umiddelbart større.

I folkemunde taler mange om syvårskrise, og i forhold til tal fra Danmark statistik er der helt klart noget om snakken - det kan man se på grafen herunder.

Hvis I oplever problemer eller hvis I kan mærke at I savner noget i jeres forhold, kan parterapi ofte medføre store forbedringer i parforholdet, allerede efter få sessioner - find en dygtig parterapeut i København her.

De fleste bliver skilt efter 4 års ægteskab

LANGT FLERE ÆLDRE BLIVER SKILT - ISÆR I KØBENHAVN

I de seneste otte år er antallet af skilsmisser blandt ældre danskere over 50 år vokset. I følge Ældre Sagen er de store generationer af ældre, i langt højere grad end tidligere, begyndt at se skilsmisse som en mulighed, når parforholdet ikke fungerer optimalt.

Antallet af skilsmisser blandt danskere over 50 år, er faktisk steget med mere end 70 procent i de sidste otte år, viser tal fra Danmarks Statistik.

Tendensen er mest udbredt i storbyerne København, Århus og Odense, mens ægtepar i de mindre jyske byer og i provinsen oftest bliver sammen. Totalt set er sandsynlighed for at blive skilt dog lavere, jo længere tid parret har været sammen.

Mange oplever store forandringer, når børnene flytter hjemmefra og livet på arbejdsmarkedet er forbi. Pludselig opstår et tomrum, og man skal genopfinde hinanden og den kærlighed man havde. Derfor vil det være en rigtig god anledning til at opsøge en parterapeut, som kan hjælpe til med kærligheden i parforholdet. Parterapi kan hjælpe med at holde liv i kærligheden og genfinde gnisten, men kræver selvfølgelig at man skal kunne arbejde og fungere godt sammen.

Flere og flere ældre bliver skilt - og går ikke i parterapi

Her på siden finder du hurtigt et stort og kompetent udvalg af dygtige terapeuter i København, som kan hjælpe med langt de fleste problemer og konflikter i parforholdet. Du kan naturligvis også finde dygtige terapeuter i resten af landet og vi dækker efterhånden langt de fleste områder i Danmark - se eksempelvis parterapi i Århus og Odense her. 

PARFORHOLD I KØBENHAVN

I danmark - og dermed også i København varer et ægteskab i gennemsnit 12,6 år. De fleste bliver skilt når de er mellem 40 og 49 år og når deres yngste barn er 5 år.

Derfor kan det være en rigtig god idé at gå i parterapi når udfordringerne i parforholdet begynder at melde sig.

44,4 % af danskerne er gift, når de er fyldt 18 år.

46,8 % af alle ægteskaber ender i skilsmisse

3 GODE RÅD TIL PARFORHOLDET

LYT TIL DIN PARTNER


Det første råd er meget simpelt - alligevel glemmer rigtig mange af os det - at lytte til vores partner. Men det at lytte, uden at dømme og afbryde, er noget af det vigtigste du kan gøre for dit parforhold.

TID SAMMEN


At have gode oplevelser sammen er vigtigt for parforholdet. Når vi har fælles oplevelser styrker det både fællesskabsfølelsen og tilknytningen. Men det er også vigtigt at lave ting hver for sig. Det giver nemlig plads til at blive inspireret udenfor parforholdet.

TAL SAMMEN DAGLIGT


Det behøver ikke nødvendigvis at være lange dybe samtaler, med bare det at spørge ind til hinandens dag og lige tjekke op på hvordan din partner har det betyder langt mere end de fleste tror.

ANNE JØRGENSEN - LIFEPROCESS

Parterapeut Anne Jørgensen ejer klinikken Lifeprocess. Anne har drevet terapi virksomhed siden 1986 og hun er yderst kompetent og effektiv. Hun holder til i Vanløse, men modtager naturligvis også klienter fra hele København. Se Annes profil på Lovecast her: