PARTERAPI I KØBENHAVN

Et billede af København og hvor du finder parterapi

Velkommen til Lovecast i København. Her får du hurtigt et overblik over dygtige parterapeuter overalt i København, som står klar til at hjælpe, hvis du oplever udfordringer i dit parforhold.

Parterapi kan hjælpe parforholdet tilbage på sporet, og det er ofte en stor lettelse at få en veluddannet, professionel og ikke mindst uvildig tredjepart ind over de udfordringer I oplever i forholdet. Jo tidligere man begynder at arbejde med problemerne i parforholdet, jo større er chancen for at løse dem.

Her på siden kan du også finde masser af inspirerende artikler med værktøjer og tips til at forbedre parforholdet, og vi har samtidig samlet en stor vidensbank om parterapi og de forskellige metoder parterapeuter benytter. Det kan hjælpe med at forberede dig og din partner på et godt terapiforløb. Klik lidt rundt på siden og bliv inspireret til et bedre parforhold eller find en parterapeut i København her:

PARTERAPEUTER I KØBENHAVN

Her på siden finder du et stort udvalg af dygtige parterapeuter er København - her ser du nogle af dem:

Gerda Beck

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Parterapi og psykoterapi, skænderier, konflikter & dårlig kommunikation, afstand & fastlåste, tilbagevendende problemer i parforholdet, manglende nærhed og seksualitet, jalousi & utroskab, skilsmisse eller blive sammen, familieproblemer og udfordringer med børn, voksne børn/ småbørn & sammenbragte børn, supervision
1 Klientudtalelse
1 Artikel
1 Citat

Anne Kimmer

Parterapeut & psykolog

Online parterapi

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Kommunikation, utroskab, relationer, større selvindsigt, kronisk sygdom, identitetskrise, stress, sorg, angst & depression

3 Klientudtalelser

Vicky Cirkeline Volder

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Parterapi og psykoterapi: Konflikthåndtering – når de samme konflikter gentager sig igen og igen. Opmærksomhed på de uhensigtsmæssige mønstre og magtkampe der ødelægger jeres parforhold. Stress i hverdagen der er ødelæggende for intimiteten og nærværet. Manglende lyst til sex og hinanden. Jalousi og tab af tillid.

4 klientudtalelser

2 Artikler

Hanne A Petersen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Dårlig eller manglende kommunikation, skænderier, misforståelser & tavshed, manglende seksualitet eller fysisk nærhed, utroskab & jalousi, skilles eller blive sammen?

Citat

1 Artikel

3 Klientudtalelser

Alex Gamberini

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Roskilde og København

Særlig erfaring med:

Gensidige misforståelser og uhensigtsmæssigt kommunikation, skænderier og langvarige fastlåste konflikter, tvivl omkring hinandens kærlighed, kærlighedsrelationer med for mange krav & utroskab og udfordringer med tillid til hinanden

Anne Jørgensen

Parterapeut, kropsterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København & Østerbro

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforhold, konflikt, skilsmisse, utroskab, nærhed, intimitet og seksualitet, tværkulturelle udfordringer

1 Video interview

5 Klientudtalelser

Mo Elisabeth Hansen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Online parterapi

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Manglende/dårlig kommunikation, utroskab & Jalousi, konflikter & Misforståekser, sammenbragte børn & opdragelse, skilsmisse, mangel på intimitet og nærvær

1 Video

1 Citat

7 Klientudtalelser

Mette W Rosenvel

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

København

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforhold, tilknytningsmønstre, konflikthåndtering, problemer med nærhed og intimitet

1 Video interview

Anders Aagaard

Parterapeut & hypnoterapeut

Hvor:

Brønshøj & København

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter i parforholdet, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, børn & familie, kriser & skilsmisse

4 Klientudtalelser

FLERE MULIGHEDER FOR PARTERAPI I KØBENHAVN

Fandt du det du ledte efter? Ellers har vi et langt større udvalg af dygtige og kompetente parterapeuter overalt i København. Se vores store udvalg lige her:

OM PARTERAPI I KØBENHAVN

I Danmarks hovedstad København, har vi samlet en perlerække af dygtige parterapeuter, som tilbyder kvalificeret og inspirerende parterapi til par, som har problemer med kærligshedslivet. København er Danmarks største by med over 1 mio. indbyggere, og her er det helt naturligt at rigtig mange par har behov for parterapi og hjælp til parforholdet. København er en storby hvor mere end halvdelen af alle parforhold ender i skilsmisser eller opbrud, fordi det ofte kan være rigtig svært at få parforholdet til at fungere i en travl hverdag, med en masse praktiske gøremål og forventninger.

OVERBLIK OVER MULIGHEDERNE

Her på siden er det let at finde en kvalificeret og veluddannet parterapeut, som tilbyder den helt rigtige indsats og hjælp til de problemer I har - uanset om det er konflikter, skænderier, utroskab, dårlig kommunikation eller måske noget helt andet der står i vejen for kærligheden. Det kan derudover ofte være en god idé at få et "servicetjek" af parforholdet, og en god samtale med en uvildig parterapeut om jeres forventninger til hinanden - også selvom I ikke oplever de helt store udfordringer. Det er nemlig langt nemmere at gøre noget ved problemerne inden de er blevet alt for store og har skabt afstand mellem jer. Vi har samlet en række dygtige parterapeuter som tilbyder parterapi til par i hele København.

REKORD I SKILSMISSER I KØBENHAVN

København har rekord i skilsmisser i forhold til landsgennemsnittet - spørgsmålet er bare, hvorfor?

Parterapi kan hjælpe når I oplever problemer i parforholdet

I de sidste fem år i træk er antallet af skilsmisser steget i Danmark. Hovedstaden København indtager den lidt kedelige 1. plads i statistikken. Borgerne i hovedstadsområdet og i forstæderne til København bliver skilt 2 1/2 gang så hyppigt, som par i de fleste jyske regioner og byer. De absolut mest trofaste par er i Ringkøbing Amt i Jylland, hvor skilsmisserne ligger helt i bund i forhold til resten af landet. Dette skyldes sandsynligvis en anden livsindstilling, hvor brug af skilsmisse ikke ses som en mulighed, men også en stor indsats fra kommunen, som var blandt de første kommuner som indførte et tilbud om gratis parterapi.

Men hvorfor går så mange par i København fra hinanden? En af årsagerne er, at unge par hyppigere bliver skilt end ældre par, og netop i København består indbyggerne i højere grad af mange unge par, som også hyppigere bliver skilt. En anden årsag er storbylivet, hvor mennesker oftere går ud i byen og møder hinanden.

I folkemunde taler mange om syvårskrise, men at den krise skulle betyde en stigning i skilsmisserne holder ikke stik. Den største risiko for skilsmisse er derimod fire år efter bryllupsklokkerne har lydt, viser undersøgelser fra Danmarks Statistik. Har man klaret de første fire år, så bliver risikoen for at blive skilt langt mindre.

Hvis I oplever problemer eller hvis I kan mærke at I savner noget i jeres forhold, kan parterapi ofte medføre store forbedringer i parforholdet, allerede efter få sessioner - find en dygtig parterapeut i København her.

De fleste bliver skilt efter 4 års ægteskab

LANGT FLERE ÆLDRE BLIVER SKILT - ISÆR I KØBENHAVN

I de seneste otte år er antallet af skilsmisser blandt ældre danskere over 50 år vokset. I følge Ældre Sagen er de store generationer af ældre, i langt højere grad end tidligere, begyndt at se skilsmisse som en mulighed, når parforholdet ikke fungerer optimalt.

Antallet af skilsmisser blandt danskere over 50 år, er faktisk steget med mere end 70 procent i de sidste otte år, viser tal fra Danmarks Statistik.

Tallene fra Danmarks Statistik viser at i 2006 blev mere end 6.000 danskere over 50 år skilt. Tendensen er mest udbredt i storbyerne København, Århus og Odense, mens ægtepar i de mindre jyske byer og i provinsen oftest bliver sammen.

Mange oplever store forandringer, når børnene flytter hjemmefra og livet på arbejdsmarkedet er forbi. Pludselig opstår et tomrum, og man skal genopfinde hinanden og den kærlighed man havde. Derfor vil det være en rigtig god anledning til at opsøge en parterapeut, som kan hjælpe til med kærligheden i parforholdet. Parterapi kan hjælpe med at holde liv i kærligheden og genfinde gnisten, men kræver selvfølgelig at man skal kunne arbejde og fungere godt sammen.

Flere og flere ældre bliver skilt - og går ikke i parterapi

Her på siden finder du hurtigt et stort og kompetent udvalg af dygtige terapeuter i København, som kan hjælpe med langt de fleste problemer og konflikter i parforholdet. Du kan naturligvis også finde dygtige terapeuter i resten af landet og vi dækker efterhånden langt de fleste områder i Danmark - se eksempelvis parterapi i Århus og Odense her. 

3 GODE RÅD TIL PARFORHOLDET

LYT TIL DIN PARTNER


Det første råd er meget simpelt - alligevel glemmer rigtig mange af os det - at lytte til vores partner. Men det at lytte, uden at dømme og afbryde, er noget af det vigtigste du kan gøre for dit parforhold.

TID SAMMEN


At have gode oplevelser sammen er vigtigt for parforholdet. Når vi har fælles oplevelser styrker det både fællesskabsfølelsen og tilknytningen. Men det er også vigtigt at lave ting hver for sig. Det giver nemlig plads til at blive inspireret udenfor parforholdet.

TAL SAMMEN DAGLIGT


Det behøver ikke nødvendigvis at være lange dybe samtaler, med bare det at spørge ind til hinandens dag og lige tjekke op på hvordan din partner har det betyder langt mere end de fleste tror.

ANNE JØRGENSEN - LIFEPROCESS

Parterapeut Anne Jørgensen ejer klinikken Lifeprocess. Anne har drevet terapi virksomhed siden 1986 og hun er yderst kompetent og effektiv. Hun holder til i Vanløse, men modtager naturligvis også klienter fra hele København. Se Annes profil på Lovecast her:

METTE W ROSENVEL

Mette W Rosenvel tilbyder inspirerende og relationsudviklende parterapi fra sin praksis på Nørregade centralt i København. Mette tilbyder udover parterapi kurser til par med udgangspunkt i PREP. Se Mettes profil på Lovecast her:

PARTERAPEUT - LEILA DUNSØE

Leila Dunsøe er en erfaren og dygtig parterapeut i København. Hun har mange års erfaring med parterapi og hun holder til i lækre omgivelser i hjertet af København. Hun er dygtig til at sætte ord på problemerne og lynhurtigt at komme ind til kernen.

PARTERAPI I KØBENHAVN OG PÅ AMAGER - KIRSTEN ØSTRUP

Vil du i parterapi hos Kirsten Østrup vil du få en række konkrete værktøjer til at styrke jeres parforhold og den indbyrdes relation. Kirsten er en dygtig og erfaren parterapeut som har sin praksis på Amager. Kirsten har særligt fokus på at forbedre kommunikationen i mellem jer, så kærligheden kan få bedre vilkår.

JANNIK RASMUSSEN

Jannik Rasmussen er parterapeut i København og han tibyder effektiv parterapi til par med problemer i deres parforhold. Jannik har stor erfaring med blandt andet kommunikation, utroskab og jalousi, og han har hjulpet rigtig mange par i København med at styrke parforholdet gennem bedre dialog og kommunikation.

VESTERBRO OG KØBENHAVN - LARS OTTO VINDERØD

Autoriseret psykolog og parterapeut Lars Otto Vinderød tilbyder effektiv parterapi på Vesterbro i København. Han har opnået virkelig gode resultater og mange par har oplevet mærkbare ændringer i deres måde at være sammen på. Lars er meget kompetent og har masser erfaring som parterapeut.

KATHERINESARA

Parterapeut KatherineSara tilbyder parterapi fra sin praksis i Nørregade i København og har med sin parterapi opnået virkelig gode resultater og mærkbare ændringer i en lang række parforhold. Hos KatherineSara får du en række helt konkrete værktøjer at arbejde med, som styrker jeres parforhold og jeres indbyrdes relation og kommunikation. KatherineSara er en dygtig og erfaren parterapeut, som ofte kan hjælpe hvis I oplever konflikter og problemer i parforholdet. KatherineSara har fokus på at forbedre kommunikationen i parforholdet, så kærligheden styrkes.

PARTERAPEUT & HYPNOTERAPEUT ANDERS AAGAARD

Hypnoterapeut og parterapeut Anders Aagaard, tilbyder kompetent parterapi til par som ønsker et bedre og mere givende parforhold. Uanset om I er ramt af utroskab, manglende kærlighed eller om I har svært ved at komnunikere, kan parterapi hos Anders hjælpe til et bedre og sundere parforhold og kærlighedsliv. Aagaard terapi har til huse i Brønshøj ved København.

Er du i tvivl og vil du vide mere om parterapi? Så læs mere her - vi har blandt andet en masse information om parterapi og parforhold i København.

Vi kan også anbefale at læse mere om parterapi på nogle af vores lokale infosider, som går i dybden med lokale udfordringer og statistikker omkring parforhold, skilsmisse, familieliv og ægteskab. Se eksempevis parterapi Helsingør, parterapi Frederiksberg og Gentofte.