PARTERAPI I ÅRHUS

parterapi Århus

FIND EN PARTERAPEUT I ÅRHUS

Velkommen til Lovecast - Her finder du inspiration til dit parforhold og en masse brugbare informationer om parterapi. Leder du efter parterapi tilbud i Århus, så finder du vores parterapeuter her:

OM PARTERAPI I ÅRHUS

I Danmarks anden største by Århus - med et indbyggertal på ca. 320.000 mennesker - er antallet af skilsmisser stigende. På grund af universitet og andre skoler og uddannelses institutioner, oplever Århus, en meget stor tilstrømning af unge mennesker og unge par. Det har gjort Århus til Danmarks yngste storby. Demografisk består Århus derfor, ligesom København, af mange unge mennesker, som har slået sig ned og startet familie efter endt uddannelse. Dette er nok den primære forklaring på at mange børnefamilier bliver skilt. I 2015 blev 2,7 % af børnefamilierne skilt i Århus.

OM PARFORHOLD I ÅRHUS

Ifølge en undersøgelse, foretaget af YouGov i 2016, skændes 35% af unge mellem 18 – 34 år en-tre gange om måneden med deres partner. Tilgengæld er det kun 29% af danskerne, mellem 34 – 54 år, der taler om deres parforhold og deres forventninger til hinanden mindst en gang om måneden eller oftere.

Tallene vidner i høj grad om, at mange har behov for parterapi og hvis man oplever problemer, skænderier og udfordringer i parforholdet, som I måske har svært ved at håndtere. Det kan derfor være en god ide, at få dit parforhold service-tjekket hos en parterapeut, hvis I oplever problemer og skænderier. Med en parterapeut kan I bl.a. arbejde med at få afklaret jeres indbyrdes forventninger til hinanden og jeres parforhold. Vi har samlet en række dygtige og kompetente parterapeuter i Århus, som står klar til at hjælpe, hvis I oplever problemer i parforholdet.

Parforhold i Århus og andre store byer er i krise

Undersøgelselsen er blevet offentliggjort i tidsskriftet Independent og er baseret på studier af mere end 2,7 millioner mennesker. Selvom undersøgelsen er fra England er der god grund til at antage at undersøgelsen kan overføres til Danmark.  

FILIP SMIDT

Parterapeut Filip Smidt har sin praksis i rolige omgivelser i det nordlige Århus. Filip tilbyder inspirerende parterapi, som tager udgangspunkt i at styrke den fælles relation, skabe en bedre måde at være sammen på og bevare parforholdet. Filip har også årelang erfaring med børnefamilie og de problemer der kan opstå i parforholdet, når børn optager meget af tiden. Se Filips profil her: 

HENNING GREGERSEN

Mange par skændes ofte om penge

Henning Gregersen har mange års erfaring som parterapeut. Han er tilknyttet Hedensteds kommune, hvor han arbejder som konsulent, familie - og parterapeut. har stor forståelse for de konflikter og problemer som ofte opstår når mennesker lever sammen. Ring til Henning nu og få en snak om netop jeres konflikter og problemer.

PARTERAPEUT PER THUESEN

Per Thuesen har stor erfaring med parterapi og har sin praksis i Randers. Han har stor forståelse for de konflikter og problemer som kan opstår når man lever i et parforhold. Book en session hos Per og få kvalificeret hjælp til at genfinde kærligheden, empatien og passionen i dit parforhold. Per Thuesen er effektiv og tilbyder parterapi til yderst konkurrencedygtige priser (nogle vil endda kalder dem billige), hvis I søger en empatisk parterapeut i Randers eller Århus.