PARTERAPI I VEJLE

Velkommen til Lovecast i Vejle. Her på siden finder du den hurtige vej til en kompetent parterapeut i Vejle, og en masse nyttig information om parterapi, som du kan bruge inden I starter i parterapi. Du kan samtidig lade dig inspirere til at arbejde med at forbedre dit parforhold, allerede nu, ved at kigge vores artikler igennem om parterapi og parforhold. God fornøjelse - og held og lykke med parforholdet.

Bente Mikkelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Vejle & Syddanmark

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, kriser og skilsmisse, dårlig og mangelfuld kommunikation

Kirsten Thrane

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Fredericia, Odense & Vejle

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter i parforhold, sorg og krise, stress og samlivsproblemer

VIL DU HAVE ET STØRRE UDVALG?

Så prøv at se vores tilknyttede parterapeuter i hele Region Syddanmark - du finder listen her:

LIDT MERE OM VEJLE & PARFORHOLD

Vejle er Danmarks 9. største by med ca. 56.000 indbyggere og ligger i Region Syddanmark. En stor landsdækkende undersøgelse viser at hele 3,0 % af Vejle kommunes børnefamilier, flyttede fra hinanden i 2015. Undersøgelsen tager ikke højde for om man var gift eller "bare" i et parforhold. Vejle er derfor placeret på en 56. ud af landets 98 kommuner, hvor flest par med hjemmeboende børn bliver skilt og efterfølgende flyttede fra hinanden.

Der er derfor ingen tvivl om at der er behov for parterapi i Vejle - på lige fod med det øvrige Danmark, hvor antallet af skilsmisse og brud er i vækst. Parterapi kan nemlig ofte hjælpe med at få konflikterne og udfordringerne i parforholdet af vejen, så I kan komme tilbage på et bedre spor.

UDFORDRINGER STARTER OFTE SOM HELT SMÅ TING

Når vi er i et længerevarende parforhold bliver relationen sommetider ramt udfordringer, problemer og kriser - det er nærmest uundgåeligt når to mennesker lever sammen. Hvis man ikke får gjort noget ved de udfordringer som opstår, kan selv helt små problemer vokse sig store med tiden, og på sigt kan de udvikle sig til at blive egentlige konflikter, som langsomt skaber afstand imellem jer og som får jer til at glide længere og længere fra hinanden. Derfor er det en god idé at få hjælp hos en professionel parterapeut, som kan hjælpe jer til at se tingene på en ny og mere objektiv måde.

Du kan også læse meget mere om parterapi, få mere viden om et parterapiforløb og hvordan det typisk foregår - det kan give svar på mange af de spørgsmål som typisk opstår inden et terapiforløb. Du kan over læse mere om parforhold og se statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder. Se eksempelvis vores inforside om parterapi i Randers, parterapi Fredericia og parterapi i Århus her og få viden om partearpi og parforhold lokalt.  

HVORDAN FÅR DU HJÆLP TIL PARFORHOLDET I VEJLE?

Hvis du bor i Vejle, eller de omkringliggende byer, kan du hurtigt finde hjælp til dit parforhold her på siden. Klik på feltet "find terapeut" og kig vores liste med dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt.

EN TELEFONISK SAMTALE

De fleste parterapeuter, som er tilknyttet Lovecast, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale, så I har mulighed for at afstemme forventningerne. Vi anbefaler at gå i parterapi, såsnart I mærker at noget er galt i parforholdet, eller hvis I oplever konflikter, frustrationer og problemer i dagligdagen. Det er nemlig langt lettere og kræver færre terapisessioner, når man går i parterapi inden problemerne har vokset sig alt for store og helt uoverskuelige.

Parterapi i Vejle

BENTE MIKKELSEN

Bente Mikkelsen tilbyder effektiv parterapi i rolige omgivelser, 10 minutters kørsel fra Vejle. Bente har mange års erfaring med parterapi og er tilknyttet som konsulent til Hendensted kommuner. Se hele Bente Mikkelsens profil på Lovecast her: