PARTERAPI I VEJLE

Her på siden finder du den hurtige vej til en kompetent parterapeut i Vejle. Du kan også finde en masse nyttige informationer om parterapi, som du kan bruge inden I starter i et terapiforløb. Vi har også et stort arkiv med gode artikler som måske kan inspirere til at arbejde med at forbedre dit parforhold allerede nu. God fornøjelse - og held og lykke med parforholdet.

Parterapi i Vejle

PARTERAPEUTER I VEJLE

Bente Mikkelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Centralt i Vejle

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, kriser og skilsmisse, dårlig og mangelfuld kommunikation

Pernille Kronborg

Parterapeut & Sexolog

Hvor:

Horsens - tæt på Vejle

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, sexologiske problemer, utroskab og Jalousi, manglende sexlyst & stress og depression

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I VEJLE?

Vi håber naturligvis på at du kan bruge en af vores dygtige parterapeuter i Vejle. Du kan se flere af vores tilknyttede parterapeuter i hele Region Syddanmark her:

LIDT FAKTA OM VEJLE & PARFORHOLD

Vejle er en af de større byer i Danmark. Med et indbyggertal på hele 56.000 mennesker, er Vejle faktisk den 9. største by i Danmark. Geografisk er Vejle placeret centralt i Region Syddanmark, og er en by med rigtig mange muligheder og Vejle er især kendt for et velfungerende handels - og erhvervsliv.

I en stor landsdækkende undersøgelse, foretaget af Danmarks statistik i 2015, viste tallene at hele 3,0% af Vejle kommunes børnefamilier, flyttede fra hinanden i 2015. Undersøgelsen kiggede på børnefamilier med fælles hjemmeboede børn - ikke om man var gift eller samlevende. Tallet fra Vejle er relativt højt i forhold til nabokommuner og andre Midt- og Sønderjyske byer.

Vejle er derfor placeret som nummer 56 på listen over landets 98 kommuner, hvor flest par med hjemmeboende børn bliver skilt og efterfølgende flytter fra hinanden. Tallet ligger en smule under landsgennemsnittet, men er stadigvæk noget højere end mange andre nærliggende byer i Jylland, hvor antallet af skilsmisser generelt er lavere end i de store byer.

Der er derfor ingen tvivl om at der er behov for de værktøjer parterapeuter tilbyder for at styrke parforholdet. Antallet af skilsmisse er konstant vækst. Parterapi kan virkelig gøre en stor forskel for parforholdet og hjælpe par til at få konflikterne og udfordringerne af vejen, så I kan komme tilbage på et bedre spor.

UDFORDRINGER STARTER OFTE SOM HELT SMÅ TING

Parterapi i Vejle

Når man lever i et længerevarende parforhold, kan det slet ikke undgås at man sommetider bliver ramt udfordringer, problemer og også de lidt større kriser! Det er der intet galt med som sådan, vigtigste er at gøre noget ved Hvis man ikke får gjort noget ved de udfordringer som opstår, kan selv helt små problemer vokse sig store med tiden, og på sigt kan de udvikle sig til at blive egentlige konflikter, som langsomt skaber afstand imellem Jer, og som får Jer til at glide længere og længere fra hinanden.

Derfor er det en god idé at få hjælp hos en professionel parterapeut, som kan hjælpe jer til at se tingene på en ny og mere objektiv måde - uanset om du bor i Vejle eller et andet sted i Danmark.

MERE OM PARTERAPI I JYLLAND

Du kan også læse meget mere om parterapi, få mere viden om et parterapiforløb og hvordan parterapi typisk foregår. Artiklen kan give svar på mange af de spørgsmål, som typisk opstår inden et terapiforløb. Du kan også læse mere om parforhold, se statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder her på siden. Se eksempelvis vores infosider og guides til parterapi i Randers, parterapi Fredericia og parterapi i Århus her, og få viden om parterapi og parforhold i dit lokalområde. Vi har netop opdateret vores infoside om parterapi i Kolding, Esbjerg og Silkeborg.

FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET I VEJLE OG OMEGN

Her på siden kan du med få klik finde den rigtige hjælp til dit parforhold i Vejle. Klik blot på feltet "find terapeut" og kig vores liste med dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt.

De fleste parterapeuter, som er tilknyttet Lovecast, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale, så I har mulighed for at afstemme forventningerne. Vi anbefaler at gå i parterapi, såsnart I mærker at noget er galt i parforholdet, eller hvis I oplever konflikter, frustrationer og problemer i dagligdagen. Det er nemlig langt lettere og kræver færre terapisessioner, når man går i parterapi inden problemerne har vokset sig alt for store og helt uoverskuelige.