PARTERAPI I VEJLE

Velkommen til Lovecast – den lette og hurtige vej til at finde en kompetent parterapeut i Vejle. Her på siden kan også få en masse vigtig information om parterapi og du kan samtidig lade dig inspirere til at arbejde med at forbedre dit parforhold allerede nu. Find en god parterapeut i Vejle her:

OM PARFORHOLD I VEJLE

Vejle er Danmarks 9. største by med ca. 56.000 indbyggere og ligger i Region Syndanmark. I Vejle by og i Vejle kommune flyttede 3,0 % af kommunens børnefamilier fra hinanden i 2015. Vejle er derfor placeret på en 56. ud af landets 98 kommuner, hvor flest par med børn bliver skilt og efterfølgende flyttede fra hinanden. Derfor er der ingen tvivl om at der er behov for parterapi, som ofte kan hjælpe med at få parforholdet ind på et bedre spor.

Når vi er i et længerevarende parforhold bliver vi nogle gange ramt udfordringer, problemer og kriser - det er nærmest uundgåeligt når to mannesker lever sammen. Ofte kan selv helt små problemer vokse sig store med tiden og de kan udvikle sig til at blive egentlige konflikter, som langsomt får jer til at glide længere og længere fra hinanden. Derfor er det en god idé at få hjælp hos en professionel parterapeut, som kan hjælpe jer til at se tingene på en ny og mere objektiv måde.

Du kan læse meget mere om parterapi og få mere viden om terapi forløb her

HJÆLP TIL DIT PARFORHOLD

Hvis du bor i Vejle kan hurtigt finde hjælp til parforholdet. Klik på feltet "find terapeut" og kig vores dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt. Lovecast anbefaler at gå i parterapi, såsnart I mærke at noget er galt i parforholdet eller hvis I oplever konflikter og problemer i dagligdagen

Parterapi i Vejle

BENTE MIKKELSEN

Bente Mikkelsen tilbyder effektiv parterapi i rolige omgivelser, 10 minutters kørsel fra Vejle. Bente har mange års erfaring med parterapi og er tilknyttet som konsulent til Hendensted kommuner. Se hele Bente Mikkelsens profil på Lovecast her: