PARTERAPI I VEJLE

Velkommen til 🙂 Her på siden finder du den hurtige vej til en kompetent parterapeut i Vejle. Du kan også finde en masse nyttig information om parterapi, som du kan bruge inden I starter i parterapi, eller lade dig inspirere til at arbejde med at forbedre dit parforhold, allerede nu, ved at kigge vores mange artikler igennem om parterapi og parforhold. God fornøjelse - og held og lykke med parforholdet.

PARTERAPEUTER I VEJLE

Bente Mikkelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Vejle & Syddanmark

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, kriser og skilsmisse, dårlig og mangelfuld kommunikation

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I VEJLE?

Vi håber naturligvis at du kan bruge en af vores dygtige parterapeuter i Vejle - Alternativt, kan du se vores tilknyttede parterapeuter i hele Region Syddanmark her:

LIDT MERE OM VEJLE & PARFORHOLD

Vejle er Danmarks 9. største by og har et indbyggertal på næsten 56.000 mennesker. Vejle er geografik placeret i Region Syddanmark og er en by med mange muligheder og et rigt handels - og erhvervsliv. En stor landsdækkende undersøgelse viser, at hele 3,0% af Vejle kommunes børnefamilier, flyttede fra hinanden i 2015. Undersøgelsen tager ikke højde for om man var gift eller "bare" i et parforhold - det eneste undersøgelsen lagde vægt på, var, at man havde fælles hjemmeboede børn.

Vejle er derfor placeret på en 56. ud af landets 98 kommuner, hvor flest par med hjemmeboende børn bliver skilt og efterfølgende flyttede fra hinanden. Tallet ligger en smule under landsgennemsnittet, men er noget højere end mange andre byer i Jylland, hvor antallet af skilsmisser generelt er lavere end i de store byer.

Der er derfor ingen tvivl om at der er behov for parterapi i Vejle - på lige fod med det øvrige Danmark, hvor antallet af skilsmisse og brud er i vækst. Parterapi kan nemlig ofte hjælpe med at få konflikterne og udfordringerne i parforholdet af vejen, så I kan komme tilbage på et bedre spor.

UDFORDRINGER STARTER OFTE SOM HELT SMÅ TING

Når vi er i et længerevarende parforhold bliver relationen sommetider ramt udfordringer, problemer og kriser - det er nærmest uundgåeligt når to mennesker lever sammen. Hvis man ikke får gjort noget ved de udfordringer som opstår, kan selv helt små problemer vokse sig store med tiden, og på sigt kan de udvikle sig til at blive egentlige konflikter, som langsomt skaber afstand imellem Jer, og som får Jer til at glide længere og længere fra hinanden. Derfor er det en god idé at få hjælp hos en professionel parterapeut, som kan hjælpe jer til at se tingene på en ny og mere objektiv måde.

MERE OM PARTERAPI I VEJLE & JYLLAND

Du kan også læse meget mere om parterapi, få mere viden om et parterapiforløb og hvordan det typisk foregår - det kan give svar på mange af de spørgsmål som typisk opstår inden et terapiforløb. Du kan over læse mere om parforhold og se statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder. Se eksempelvis vores inforside om parterapi i Randers, parterapi Fredericia og parterapi i Århus her og få viden om partearpi og parforhold lokalt.  

FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Hvis du bor i Vejle, eller de omkringliggende byer, kan du hurtigt finde hjælp til dit parforhold her på siden. Klik på feltet "find terapeut" og kig vores liste med dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt.

EN TELEFONISK SAMTALE

De fleste parterapeuter, som er tilknyttet Lovecast, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale, så I har mulighed for at afstemme forventningerne. Vi anbefaler at gå i parterapi, såsnart I mærker at noget er galt i parforholdet, eller hvis I oplever konflikter, frustrationer og problemer i dagligdagen. Det er nemlig langt lettere og kræver færre terapisessioner, når man går i parterapi inden problemerne har vokset sig alt for store og helt uoverskuelige.

Parterapi i Vejle

BENTE MIKKELSEN

Bente Mikkelsen tilbyder effektiv parterapi i rolige omgivelser, 10 minutters kørsel fra Vejle. Bente har mange års erfaring med parterapi og er tilknyttet som konsulent til Hendensted kommuner. Se hele Bente Mikkelsens profil på Lovecast her: