PARTERAPI I RANDERS

parterapi Århus

Velkommen til Lovecast i Randers - stedet hvor du finder masser af viden om parforhold, kærlighed og parterapi. Her kan du både finde masser af inspiration til dit parforhold og samliv, men vi har også samlet og skrevet en masse konkret om parterapi, så du kan få viden om hvad du kan forvente af et terapiforløb. Vi har samtidig gjort det let at finde en dygtig parterapeut overalt i Danmark og selvfølgelig også i Randers og i det øvrige Region Midtjylland.

FLERE PARTERAPEUTER

Vil du have flere muligheder for at finde en dygtig terapeut? Se alle vores parterapeuter i Midtjylland her:

OM PARTERAPI I RANDERS

Randers er en by i rivende udvikling. Med næsten 63.000 indbyggere er Randers faktisk Danmarks 5. største by. I Randers går 3,3 % af kommunes familer med hjemmeboende børn fra hinanden hvert år. (Tal fra 2015) Derfor er Randers placeret på en 41. plads på listen over de kommuner hvor flest par bliver skilt og / eller flytter fra hinanden og udviklingen viser en stigende tendens de seneste år. Hvis du bor i Randers er det derfor en rigtig god idé at få hjælp fra en professionel parterapeut, hvis I oplever problemer med kærligheden og parforholdet generelt. Mange par oplever det som en stor befrielse at få en kompetent 3. part indover de konflikter, skænderier, kriser eller andre udfordringer man kan opleve i et parforhold og faktisk oplever mange meget store fremskridt allerede efter de første 2 sessioner.

Flere og flere par bruger parterapi til at få en slags "servicetjek" af parforholdet på samme måde som en tur til tandlægen og et service eftersyn af bilen, og det giver gode resultater. En tilrettelagt og professionel samtale om indbyrdes forventninger til hinanden og parforholdet kan betyde øjeblikkelige positive forandringer og kan i langt de fleste tilfælde forebygge de fleste problemer, så I undgår en lang række konflikter og udfordringer. Vi har samlet en række dygtige parterapeuter i Randers og i hele Region Midtjylland, som er klar til at hjælpe parforholdet på ret kurs.

HVORDAN GÅR DET MED PARFORHOLDET?

Hverdagen kan være en stor udfordring for parforholdet. Vi har ofte travlt med en masse ting som kræver vores fokus - og som påvirker vores indsats i forhold til parforholdet. Alt fra arbejde, karriere, børn, børneopdragelse, familie, venner, tid for sig selv mv. kan tage tid og fokus væk fra vores partner. Det stiller krav til vores evne til at planlægge og skabe en struktur i hverdagen, hvor vi arbejder på at tilgodese alles behov. Disse mange krav får mange til at give op og gå fra hinanden.

Uanset om I vil arbejde på at forbedre og redde parforholdet, eller om I har valgt at gå fra hinander er det en god investering at sende forholdet i parterapi - det kunne jo være at I sammen fandt en ny, bedre og mere kærlig vej med plads til Jer begge.

Find en parterapeut i Randers der kan gøre en forskel

Du kan også finde information omkring parterapi i Århus, samt masser af inspiration fra nogle af landets førende parterapeuter her. Du kan også finde dygtige parterapeuter og få mere information om parterapi i Aalborg her og parterapi i Horsens her.

PARTERAPEUT LOUISE RAMS

Parterapeut Louise Rams tilbyder parterapi fra i sin praksis i Randers. Louise har en god terapeutisk uddannelse bag sig og kan hjælpe par med de fleste udfordringer. Se louises profil på Lovecast her: