PARTERAPI I RANDERS

parterapi Århus

Velkommen til Lovecast i Randers - stedet hvor du finder masser af viden om parforhold, kærlighed og parterapi. Her kan du både finde masser af inspiration til dit parforhold og samliv, men vi har også samlet og skrevet en masse konkret om parterapi, så du kan få viden om hvad du kan forvente af et terapiforløb. Vi har samtidig gjort det let at finde en dygtig parterapeut overalt i Danmark og selvfølgelig også i Randers og i det øvrige Region Midtjylland.

PARTERAPEUTER OMKRING RANDERS

Lea Sorgenfrei

Parterapeut & sexolog

Hvor:

Århus - Nær Randers

Særlig erfaring med:

Svær eller helt manglende kommunikation, kløft og distance imellem jer, savner samhørighed, varme og flere kærlige følelser, uens lyst til sex og intimitet, nybagte forældre, utroskab og tillidsbrud

Inge Lise Hamilton

Parterapeut, psykoterapeut & underviser

Hvor:

Århus - Nær Randers

Særlig erfaring med:

Fastlåste mønstre og tilbagevendende konflikter, dårlig kommunikation, manglende samarbejde og glæde i parforholdet, manglende nærhed, intimitet, seksualitet og kærlighed i parforholdet, udfordringer i familier, sammenbragte familier samt i familier med børn med særlige behov, utroskab, jalousi, frustration og vrede & afklaring omkring skilsmisse

Erika Lorentsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Herning & Midtjylland - Nær Randers

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter og dårlig kommunikation i parforhold & familieterapi

1 Artikel

Connie Skammelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

Århus - kører også hjem til jer i Randers

Særlig erfaring med:

Kompleks og udfordret kommunikation, mangel på tosomhed, børn som bindeled mellem mor og far, forståelsen fra den anden savnes, angst for ensomhed, svigt fra min partner, utilstrækkelig respekt  & anerkendelse i forholdet.

4 klientudtalelse

1 Citat

1 Artikel

FLERE PARTERAPEUTER

Vil du have flere muligheder for at finde en dygtig terapeut nær Randers? Se alle vores parterapeuter i Midtjylland her:

OM PARTERAPI I RANDERS

Randers er en by i rivende udvikling. Med næsten 63.000 indbyggere er Randers faktisk Danmarks 5. største by. I Randers går 3,3 % af kommunes familer med hjemmeboende børn fra hinanden hvert år. (Tal fra 2015) Derfor er Randers placeret på en 41. plads på listen over de kommuner hvor flest par bliver skilt og / eller flytter fra hinanden og udviklingen viser en stigende tendens de seneste år. Hvis du bor i Randers er det derfor en rigtig god idé at få hjælp fra en professionel parterapeut, hvis I oplever problemer med kærligheden og parforholdet generelt. Mange par oplever det som en stor befrielse at få en kompetent 3. part indover de konflikter, skænderier, kriser eller andre udfordringer man kan opleve i et parforhold og faktisk oplever mange meget store fremskridt allerede efter de første 2 sessioner.

Flere og flere par bruger parterapi til at få en slags "servicetjek" af parforholdet på samme måde som en tur til tandlægen og et service eftersyn af bilen, og det giver gode resultater. En tilrettelagt og professionel samtale om indbyrdes forventninger til hinanden og parforholdet kan betyde øjeblikkelige positive forandringer og kan i langt de fleste tilfælde forebygge de fleste problemer, så I undgår en lang række konflikter og udfordringer. Vi har samlet en række dygtige parterapeuter i Randers og i hele Region Midtjylland, som er klar til at hjælpe parforholdet på ret kurs.

HVORDAN GÅR DET MED PARFORHOLDET?

Hverdagen kan være en stor udfordring for parforholdet. Vi har ofte travlt med en masse ting som kræver vores fokus - og som påvirker vores indsats i forhold til parforholdet. Alt fra arbejde, karriere, børn, børneopdragelse, familie, venner, tid for sig selv mv. kan tage tid og fokus væk fra vores partner. Det stiller krav til vores evne til at planlægge og skabe en struktur i hverdagen, hvor vi arbejder på at tilgodese alles behov. Disse mange krav får mange til at give op og gå fra hinanden.

Uanset om I vil arbejde på at forbedre og redde parforholdet, eller om I har valgt at gå fra hinander er det en god investering at sende forholdet i parterapi - det kunne jo være at I sammen fandt en ny, bedre og mere kærlig vej med plads til Jer begge.

Find en parterapeut i Randers der kan gøre en forskel

Du kan også finde information omkring parterapi i Århus, samt masser af inspiration fra nogle af landets førende parterapeuter her. Du kan også finde dygtige parterapeuter og få mere information om parterapi i Aalborg her, parterapi i Viborg, parterapi i Horsens her, parterapi i Silkeborg og parterapi Esbjerg

Du kan også læse meget mere om parterapi generelt lige her: