PARTERAPI I RANDERS

parterapi Århus

Velkommen til Lovecast - stedet hvor du finder masser af viden om parforhold, kærlighed og parterapi. Her kan du både finde masser af inspiration til dit parforhold og samliv, men vi har også samlet og skrevet en masse konkret om parterapi. Vi har gjort det let at finde en dygtig parterapeut overalt i Danmark og selvfølgelig også i Randers og i det øvrige Region Midtjylland.

OM PARTERAPI I RANDERS

Randers er en by i rivende udvikling. Med næsten 63.000 indbyggere er Randers faktisk Danmarks 5. største by. Det betyder desværre også at Randers er placeret i toppen af statistikken når det kommer til skilmisser og har udviklingen har været stigende det seneste år. Hvis du bor i Randers er det derfor en rigtig god idé at få hjælp fra en profeissionel parterapeut, hvis I oplever problemer med kærligheden og parforholdet generelt. Mange par oplever det som en stor befrielse at få en kompetent 3. part indover de konflikter, skænderier, kriser eller andre udfordringer man kan opleve i et parforhold og faktisk oplever mange meget store fremskridt allerede efter de første 2 sessioner.

Flere og flere par bruger parterapi til at få en slags "servicetjek" af parforholdet på samme måde som en tur til tandlægen og et service eftersyn af bilen, og det giver gode resultater. En tilrettelagt og professionel samtale om indbyrdes forventninger til hinanden og parforholdet kan betyde øjeblikkelige positive forandringer og kan i langt de fleste tilfælde forebygge de fleste problemer, så I undgår en lang række konflikter og udfordringer. Vi har samlet en række dygtige parterapeuter i Randers og i hele Region Midtjylland, som er klar til at hjælpe parforholdet på ret kurs.

PARTERAPEUTER I RANDERS

Vi har efterhånden samlet en fornuftig liste over dygtige parteapeut i Randers og Midtjylland. Du kan se deres fulde profil ved at trykke på knappen under profilerne.

PRAKSIS I BÅDE RANDERS OG ÅRHUS

Per Thuesen tilbyder kompentente parterapeutiske samtaler til en overkommelig pris - nogen vil kalde det meget billigt. Det gør dog ikke Per dårligere eller mindre kvalitetsbevidst end mange andre terapeuter og har hjulpet mange par gennem tiden, som har oplevet at deres parforhold er blevet klart forbedret. Kontakt parterapeut i Randers nu og bestil en tid.

Parterapeut Per Thuesen fra Randers udtaler: 

"Mange par søger hjælp hos mig, fordi de reelt tvivler på deres parforhold. De har ofte et ønske om at fortsætte sammen, men savner nærvær og kærlighed i hverdagen. Jeg tilbyder nogle konkrete værktøjer som vil styrke nærværet og medvirke til at genfinde hinanden og den kærlighed i havde sammen".

Per Thuesen har stor erfaring med parterapi og har sin praksis i Randers. Han har stor forståelse for de konflikter og problemer som kan opstår når man lever i et parforhold. Book en session hos Per og få kvalificeret hjælp til at genfinde kærligheden, empatien og passionen i dit parforhold. Per Thuesen er effektiv og tilbyder parterapi til yderst konkurrencedygtige priser.

PARTERAPEUT LOUISE RAMS

Parterapeut Louise Rams tilbyder parterapi fra i sin praksis i Randers. Louise har en god terapeutisk uddannelse bag sig og kan hjælpe par med de fleste udfordringer. Se louises profil på Lovecast her: