Skip to content

PARTERAPI I HORSENS - REGION MIDTJYLLAND

Velkommen til Lovecast – Her finder du parterapeuter og en masse konkret viden om parterapi og parforhold i Horsens, Århus og i resten af Region Midtjylland. Find en dygtig parterapeut i Horsens og Region Midtjylland her:

PARTERAPEUTER I HORSENS OG NÆR HORSENS

Parterapeuter der tilbyder kompetent hjælp til parforholdet i Horsens og tæt på Horsens:

Bente Mikkelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Vejle - tæt på Horsens

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, kriser og skilsmisse, dårlig og mangelfuld kommunikation

Connie Skammelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Århus - nær Horsens - kører også hjem til jer

Særlig erfaring med:

Kompleks og udfordret kommunikation, mangel på tosomhed, børn som bindeled mellem mor og far, forståelsen fra den anden savnes, angst for ensomhed, svigt fra min partner, utilstrækkelig respekt  & anerkendelse i forholdet.

4 klientudtalelse

1 Citat

1 Artikel

FANDT DU EN PARTERAPEUT I HORSENS?

Ellers kan du se andre muligheder for parterapi i Region Midtjylland her:

MERE OM PARFORHOLD OG PARTERAPI I HORSENS

Horsens ligger i Østjylland i Region Midtjylland og har næsten 60.000 indbyggere. Det gør Horsens til Danmarks 8. største by. I Horsens kommune flyttede 2,9 % af kommunens børnefamilier fra hinanden i 2015. Derved er Horsens placeret på en 59. plads, på listen over Danmarks 98 kommuner, hvor flest par med hjemmeboende børn flyttede fra hinanden eller blev skilt. Tallet er noget lavere end landsgennemsnittet, men der er stadig masser af plads til forbedringer. Tallet skal ses som et udtrykt for at familier med hjemmeboende børn er pressede og har en travl, stresset og til tider hektisk hverdag med masser af gøremål.

Hvis I oplever at I at har problemer med jeres parforhold og det ofte er svært at tale om jeres udfordringer kan selv simpel ting bliver til store konflikter. Det er derfor en god idé at få hjælp hos en proffesionel parterapeut som kan fungere som en uvildig sparringspartner. Mange gange skal der ikke ret meget terapi til at ændre de negative mønstre i er kommet ind i. Hvis I har børn - eller måske lige har stiftet familie, oplever mange at parforohldet kommer under pres. Det er meget naturligt, da en hverdag med børn er helt anderledes end tidligere og mange oplever en meget stor omvæltning i livet.

Vil du vide mere om parterapi? Du kan læse meget mere om parterapi i forskellige lokalområder overalt i landet. Se eksempelvis meget mere om parforhold og parterapi i Århus, Vejle, Esbjerg, Silkeborg, Kolding og Haderslev.

HJÆLP TIL PARFORHOLDET I HORSENS

Du kan hurtigt finde den rette hjælp til parforholdet i Horsens og i Region Midtjylland her på siden. Find en dygtig parterapeut i oversigten og klik derefter på feltet "kontakt mig". Udfyld kontakt formularen under den pågældende terapeut - så bliver du kontaktet af en kompetent parterapeut hurtigt muligt. De fleste parterapeuter som samarbejder med os, tilbyder en gratis telefonisk samtale og en mulighed for at afklare hvordan parterapi kan hjælpe Jer. Hos Lovecast anbefaler vi at gå i parterapi, hvis I registrerer at parforholdet, eller i livet ikke er som det burde.

Parterapi i Horsens

FÅ MEGET MERE VIDEN OM PARTERAPI

Du kan meget let finde informationer og viden om parterapi her på siden. Vi har samlet en masse konkret viden om både parforhold og de problemer et parfrohold kan komme i, og vi har også udarbejdet en række gode guides til parforholdet.

Du kan også finde viden om online parterapi og dine muligheder lige her. Klik endelig lidt rundt på siden, hvis du vil have mere viden om parterapi eller parforhold. Du kan også finde mere information om parterapi i en by nær dig - se eksempelvis byerne Viborg, Silkeborg, Herning, Ikast, Aarhus, Vejle og Randers.