PARTERAPI I HORSENS - REGION MIDTJYLLAND

Velkommen til Lovecast – Her finder du parterapeuter og en masse konkret viden om parterapi og parforhold i Horsens, Århus og i resten af Region Midtjylland. Find en dygtig parterapeut i Horsens og Region Midtjylland her:

PARTERAPEUTER I HORSENS

Pernille Kronborg

Parterapeut & Sexolog

Hvor:

Horsens

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, sexologiske problemer, utroskab og Jalousi, manglende sexlyst & stress og depression

VAR RESULTATET TILFREDSSTILLENDE?

Du kan finde flere dygtige parterapeuter i Århus og Region Midtjylland her:

MERE OM PARFORHOLD OG PARTERAPI I HORSENS

Horsens ligger i Østjylland i Region Midtjylland og har næsten 60.000 indbyggere. Det gør Horsens til Danmarks 8. største by. I Horsens kommune flyttede 2,9 % af kommunens børnefamilier fra hinanden i 2015. Derved er Horsens placeret på en 59. plads, på listen over Danmarks 98 kommuner, hvor flest par med hjemmeboende børn flyttede fra hinanden eller blev skilt. Tallet er noget lavere end landsgennemsnittet, men der er stadig masser af plads til forbedringer. Tallet skal ses som et udtrykt for at familier med hjemmeboende børn er pressede og har en travl, stresset og til tider hektisk hverdag med masser af gøremål.

Hvis I oplever at I at har problemer med jeres parforhold og det ofte er svært at tale om jeres udfordringer kan selv simpel ting bliver til store konflikter. Det er derfor en god idé at få hjælp hos en proffesionel parterapeut som kan fungere som en uvildig sparringspartner. Mange gange skal der ikke ret meget terapi til at ændre de negative mønstre i er kommet ind i. Hvis I har børn - eller måske lige har stiftet familie, oplever mange at parforohldet kommer under pres. Det er meget naturligt, da en hverdag med børn er helt anderledes end tidligere og mange oplever en meget stor omvæltning i livet.

Vil du vide mere om parterapi? Du kan læse meget mere om parterapi i forskellige lokalområder overalt i landet. Se eksempelvis meget mere om parforhold og parterapi i Århus, Vejle, Esbjerg, Silkeborg, Kolding og Haderslev.

HJÆLP TIL PARFORHOLDET I HORSENS

Du kan hurtigt finde den rette hjælp til parforholdet i Horsens og i Region Midtjylland her på siden. Find en dygtig parterapeut i oversigten og klik derefter på feltet "kontakt mig". Udfyld kontakt formularen under den pågældende terapeut - så bliver du kontaktet af en kompetent parterapeut hurtigt muligt. De fleste parterapeuter som samarbejder med os, tilbyder en gratis telefonisk samtale og en mulighed for at afklare hvordan parterapi kan hjælpe Jer. Hos Lovecast anbefaler vi at gå i parterapi, hvis I registrerer at parforholdet, eller i livet ikke er som det burde.

Parterapi i Horsens

HENNING GREGERSEN

Henning har mange års erfaring med parterapi og en maget kompetent terapeut. Han er en del af Hedensted kommunes tilbud om parterapi og kan hjælpe hvis I oplever problemer med kærligheden. Se Hennings profil her: