PARTERAPI I HERNING

Velkommen til Lovecast – Hvis du er på udkig efter en dygtig parterapeut eller vil vide om terapiforløb og parterapi tilbud, er du kommet til det rette sted. Her får du her et godt overblik over dygtige terapeuter i Herning og Region Midtjylland. Du kan også finde inspiration til at give dit parforhold et boost. Find en dygtig parterapeut i Herning her:

PARTERAPEUTER I HERNING

Erika Lorentsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Herning & Midtjylland

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter og dårlig kommunikation i parforhold & familieterapi

1 Artikel

Benny Dein

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Bording (mellem Herning & Silkeborg)

Særlig erfaring med:

Konfliktløsning, Dårlig kommunikation, Misbrugsproblematikker, Stress, Seksualitet, Ensomhed, Krænkelser & grænsesætning

FANDT DU EN EGNET PARTERAPEUT I HERNING

Fandt du det du søgte efter? Eller kan vi anbefale at udvidde søgninger til hele Region Midtjylland. Vi opdaterer listing over dygtige parterapeuter løbende, så kig gerne forbi igen snarest.

MERE OM PARTERAPI I HERNING

Herning er den 4. største by i Region Midtjylland og har et indbyggertal på ca. 50.000 mennesker. I Herning ligger antallet af skilsmisser og par med børn der flytter fra hinanden, noget under landsgennemsnittet. Dette er i øvrigt kendetegnet for hele regionen - men antallet af par der vælger at blive skilt eller flytter fra hinanden med hjemmeboende børn er stadig højt.

Skilsmisser påvirker i høj grad både børn og forældre. Især hjemmeboende børn lider, når deres forældres forhold bliver brudt. Herning er ikke nogen undtagelse og derfor kan det betaler sig at arbejde med parforholdet hvis I oplever kriser. Selvom antallet af forældre der flyttede fra hinanden måske ligger en smule lavere end landsgennemsnittet i 2015 er der stadig masser af plads til forbedringer. Parterapi kan ofte have en fantastisk positiv effekt for parforholdet, især hvis man får arbejdet med problemerne i opløbet, i stedet for at vente til det er for sent.

HJÆLP TIL PARFORHOLDET I HERNING OG MIDTJYLLAND

I Herning kan du hurtigt få hjælp til at løsne op for de konflikter og du og din partner oplever parforholdet. Målet med parterapien er at genfinde kærligheden og hjælpe med at genfinde det I faldt for hos hinanden, så I kan få skabt en mere frugtbar relation. Hvis I oplever problemer i parforholdet, anbefaler vi at gå i parterapi.

Find flere lokale informationer omkring parterapi og hvordan det foregår. Se eksempelvis vores undersøgelser og guides om parterapi i Randers og Århus. Det kan også være du kan bruge vores infoside om Parterapi i Vejle eller parterapi Viborg.

Et billede af Hernings byskilt

ERIKA LORENTSEN - PARTERAPEUT I HERNING

Erika har mange års erfaring med parterapi og tanketerapi, og derfor tilbyder Erika kompetent hjælp til par med problemer i parforholdet, familielivet og samlivet. De tanker vi tænker om os selv og hinanden påvirker parforholdet langt mere end de fleste er klar over. Når man arbejde med sine egne og sin partners tanker, kan der ofte meget hurtigt ske virkelig store forbedringer i parforholdet og i relationen til hinanden. Se hele Erikas profil på Lovecast her: