Parterapeut Bording Benny Dein

BENNY DEIN

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse: Drosselvej 6 - 7441 Bording

Åbningstider: Mandag – Fredag kl. 15:00 – 20:30 eller efter nærmere aftale

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra Systemisk Institut for Familieterapi og er medlem af Psykoterapeut foreningen. Jeg har gennem mere end 12 år arbejdet med blandt andet parterapi og rådgivning. Det var en krise i mit eget liv, der gjorde, at jeg i sin tid forlod it-branchen og nu i stedet arbejder med mennesker. Jeg arbejder nu som familiekonsulent og driver min psykoterapipraksis ved siden af.

SIG DET NU

Jeg har valgt at kalde min terapivirksomhed "Sig det nu". Disse 3 ord er generelt en opfordring fra mig til dig, om at få talt med et andet menneske, om det du kæmper med. ”Sig det nu” er samtidig et helt konkret tilbud til dig om personlige samtaler, om det der er svært for dig eller jer i jeres parforhold.

PARFORHOLD

Livet er alt for kort til dårligt fungerende parforhold. Med parterapi giver du kærligheden en ny chance.

Gennem parterapi undersøger vi sammen, hvad der gik galt, og hvordan I begge bærer et ansvar i det. I jeres kommunikation og samvær, har i muligvis udviklet nogle uheldige mønstre, som vi sammen vil forsøge at finde årsagen til. Med samtale og praktiske øvelser bliver det herefter muligt at bryde de dårlige mønstre.

Når I begge gør en ihærdig indsats for at forbedre jeres kommunikation og villigt vil kigge på jeres egen andel i jeres mistrivsel, er der håb forude. Parterapi vil støtte jer til at gøre dette og medvirke til at genskabe og forny jeres parforhold.

Lad mig endelig høre fra jer, hvis I har nogle spørgsmål.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi & coaching

Rådgivning

Familieterapi

Gruppeterapi

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut fra Systemisk Institut for Familieterapi

Uddannet socialrådgiver

ERFARINGSOMRÅDE


Konfliktløsning

Dårlig kommunikation

Misbrugsproblematikker

Stress

Seksualitet

 Ensomhed

Krænkelser og grænsesætning

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Par og grupper - ca. 90 minutter - 900 kr.


Individuel - ca. 60 minutter - 600 kr.

Oplys venligst at du har fundet Benny på Lovecast.dk

Besøg min hjemmeside