PARTERAPI I VIBORG

Søger du efter parterapi og hjælp til parforholdet i Viborg? - så er du landet på den helt rigtige side. Her finder du nemlig et godt udvalg af kompetente parterapeuter, som kan hjælpe dit parforhold tilbage på sporet. Rigtig god fornøjelse og velkommen til Lovecast i Viborg.

MERE OM PARTERAPI I VIBORG

Hvis I bor i Viborg, eller i de nærliggende kommuner, er der gode muligheder for at finde en kvalificeret parterapeut her på siden. Vi har nemlig samlet et godt hold af dygtige parterapeuter, som kan hjælpe jer med at genfinde kærligheden til hinanden. For de fleste par, er parterapi nemlig den sikreste løsning til at ændre de udfordringer I oplever i parforholdet.

Vi ved fra erfaring at rigtig mange mennesker har fået det mærkbart bedre sammen, allerede efter de første 2 sessioner. Det skal dog understreges at parterapi ikke er en løsning af selve problemet, men snarere en hjælp til at få jer til at se tingene i et nyt perspektiv - og det kan betyde at I selv bliver i stand til at løse problemerne i fremtiden.

Parterapi i Viborg - i Region Nordjylland

PARTERAPEUTER NÆR VIBORG

Her ser du nogle kompetente og Lovecast verificerede parterapeuter i Viborg og omegn. Leder du efter akut hjælp til parforholdet - så klik ind på profilerne og udfyld kontaktformularen hos den enkelte terapeut. Så vender den pågældende tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.

Maria Rauff Schurmann

Autoriseret psykolog og parterapeut

Hvor:

Viborg & Århus

Særlig erfaring med:

Kommunikation, omsorgssvigt, større selvindsigt, stress, angst, utroskab, relationer & depression

3 Klientudtalelse

FANDT DU EN PARTERAPEUT I VIBORG? - ELLERS ER HER ET PAR ANDRE MULIGHEDER:

Vil du se flere terapeuter i Region Midtjylland? - så finder du dem lige her:

HAR DU TAGET TEMPERATUREN PÅ DIT PARFORHOLD?

Det er en rigtig god idé at reflektere over parforholdet med jævne mellemrum. Spørg dig selv og din partner hvordan det egentligt går. Nogle gange laver vi rutinerne tage over og vi har en tendens til at glemme hinanden. Når man går i parterapi behøver det ikke nødvendigvis at være fordi man har kæmpe konflikter og måske ikke længere er i stand til at tale sammen. Flere og flere mennesker går forebyggende i parterapi - altså inden problemerne i parforholdet vokser sig alt for store og bliver helt uoverskuelige.

STOR LANDDÆKKENDE UNDERSØGELSE OMKRING SKILSMISSER OG OPBRUD - SE TALLENE FRA VIBORG HER:

Viborg er geografisk placeret i Region Midtjylland og er en af Danmarks absolut ældste byer. Byen har ca. 41.000 indbyggere, og her er gode muligheder for at finde en lokal parterapeut eller en parterapeut i en af de nærliggende byer.

Når man kigger på antallet - ikke bare af skilsmisser - men på antallet af par der flytter fra hinanden, mens børnene stadig bor hjemme, ligger Viborg på en 75. plads på listen over landets 98 kommuner. Det vil sige at 2,7 % af kommunens børnefamilier flytter fra hinanden hvert år. Og det er mange.

Selvom det er bedre end i 74 andre kommuner i Danmark og tallet stadig relativt højt. Mange af disse opbrud, skilsmisser og fraflytninger kunne helt sikkert have været undgået, hvis mor og far havde søgt kompetent hjælp i tide.

Vi kan derfor kun opfordre alle til at søge professionel hos en par - eller familieterapeut, så snart i opdager at noget i parforholdet ikke er som det bør være.

FÅ MEGET MERE VIDEN OM PARTERAPI

Her på Lovecast, kan du få alle de informationer om parterapi du skal bruge, inden du og din partner starter i et terapiforløb. Vi har samlet en masse konkret viden om både parforhold og de problemer et parforhold kan komme i, og vi har også udarbejdet en række gode guides til parforholdet. Klik endelig lidt rundt på siden, hvis du vil have mere viden om parterapi eller parforhold. Du kan også finde mere information om parterapi i en by nær dig - se eksempelvis byerne Silkeborg, Herning, Ikast, Aarhus, Vejle, Skive og Randers.

Hvis du ønsker online parterapi eller mulighed for terapi hvor i sidder derhjemme - så kan du finde online parterapi lige her.