PARTERAPI I BORDING - IKAST-BRANDE KOMMUNE

Leder du efter en kompetent parterapeut i Bording eller i Ikast-Brande kommune i Midtjylland - er du landet det rigtige sted. På Lovecast.dk finder du nemlig hurtig vej til en kompetent parterapeut, som kan hjælpe gig og din partner til et bedre og sundere parforhold. Vi har også et stort arkiv med gode og inspirerende artikler, som måske kan hjælpe dig og din partner med at forbedre parforholdet og jeres relation generelt. God fornøjelse - og velkommen til Lovecast.

Parterapi i Bording - Midtjylland

PARTERAPEUTER I BORDING OG OMEGN

Benny Dein

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Bording, Viborg ,Herning, Ikast, Bording, Holstebro, Brande & Silkeborg

Særlig erfaring med:

Konfliktløsning, Dårlig kommunikation, Misbrugsproblematikker, Stress, Seksualitet, Ensomhed, Krænkelser og grænsesætning

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I BORDING ELLER MIDTJYLLAND?

Vil du se flere terapeuter i Region Midtjylland? - så finder du dem her:

LIDT FAKTA OM PARFORHOLD I IKAST-BRANDE & BORDING

Bording by er en lille by i Ikast-Brande kommune. Byen har ca. 2.400 indbyggere og hele Ikast-Brande kommune, som også dække byerne Ikast og Brande by har i alt omkring 42.000 indbyggere. Geografisk ligger Ikast-Brande ikke langt fra byen Herning og Silkeborg - og er det man betragter som en ikke købstad.

Hvis man kigger lidt på parforholds- og skilsmisse tallene fra hele Ikast-Brande kommune går det ret godt - i hvert fald når man sammenligner med det øvrige Danmark. I Ikast-Brande kommune gik 2,4 procent af børnefamilierne fra hinanden i 2017. Derved er Ikast-Brande placeret som kommune nummer 91 på listen over de 92 kommuner i Danmark.

MERE OM PARTERAPI I IKAST-BRANDE & MIDTJYLLAND

På Lovecast.dk kan du få masser af om parterapi, og hvordan et parterapiforløb typisk foregår. Artiklen kan give svar på mange af de spørgsmål, som typisk opstår inden et terapiforløb. Du kan også læse meget mere om parforhold, se statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder her på siden. Se eksempelvis vores infosider og guides til Viborg, Kolding, Århus og Silkeborg, og få viden om parterapi og parforhold i dit lokalområde.

FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Parterapi er ikke farligt og det behøver ikke altid at være langvige forløb, hvor i skal komme mange gange. Mange oplever faktisk store ændringer allerede efter de første 2 sessioner.

Parterapi kan hjælpe dit parforhold tilbage på sporet, så dig og din partner kan skabe et sundere parforhold og en helt ny forståelse, kærlighed og samhørighed for hinanden. Med få klik finde den rigtige hjælp til dit parforhold i Vordingborg. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen "find terapeut" og kig vores liste med dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt.

De fleste parterapeuter, som er tilknyttet Lovecast, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale, så I har mulighed for at afstemme forventningerne. Vi anbefaler at gå i parterapi, såsnart I mærker at noget er galt i parforholdet, eller hvis I oplever konflikter, frustrationer og problemer i dagligdagen. Det er nemlig langt lettere og kræver færre terapisessioner, når man går i parterapi inden problemerne har vokset sig alt for store og helt uoverskuelige.