PARTERAPI I KOLDING

Er du på udkig efter en dygtig parterapeut i Kolding, som kan hjælpe jeres parforhold tilbage på sporet? - så har du fundet det helt rigtige sted. På Lovecast kan du nemlig hurtigt få et godt overblik over dygtige terapeuter overalt i landet - og selvfølgelig også i Kolding og omegn. Du finder vores parterapeuter i Kolding herunder:

PARTERAPEUTER I KOLDING

Bente Mikkelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Vejle - tæt på Fredericia

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, kriser og skilsmisse, dårlig og mangelfuld kommunikation

Emma Volquards Hansen

Cand.mag. og parterapeut

Hvor:

Kolding & omegn

Særlig erfaring med:

Kommunikationsproblemer, opslidende konflikter, følelsesmæssig distance, utroskab og tillidsbrud, småbørnsforældre og familieliv, problemer med nærhed og intimitet, tilknytningsmønstre & tvivl i parforholdet

FANDT DU EN TERAPEUT I KOLDING?

Vi håber af du kunne bruge en af vores dygtige og veluddannede parterapeuter i Kolding - Alternativt kan du se en liste over de parterapeuter vi samarbejder med i Region Syddanmark her:

HVORDAN STÅR DET TIL MED PARFORHOLDET, ÆGTESKABET OG SAMLIVET I KOLDING?

Kolding kan mest af alt betegnes som en fjordby, med geografisk placering i Sydjylland - eller Sønderjylland, som det ofte betegnes. Med sine mere end 60.000 indbyggere, er Kolding rent faktisk Danmarks 7. største by - og dermed en af de større danske byer. Kolding har, med sin centrale placering i midten af kongeriget, altid haft stor betydning for handels- og erhvervslivet i Danmark.

Når vi kigger på antallet af skilsmisser og par med børn der flytter fra hinanden i Kolding, står det ikke helt så slemt til som mange andre steder i Kongeriget. Faktisk ligger Kolding helt nede på en 66. plads, på listen over landets kommuner, hvor fleste par med hjemmeboende børn flytter fra hinanden. Faktisk flyttede kun 2,8% af byens børnefamilier fra hinanden i 2015 - hvilket er ret flot, når man tager byens størrelse i betragtning.

Selv om antallet af skilsmisser ligger noget under landsgennemsnittet, er der naturligvis stadig et stort behov for parterapi. Parterapi kan hjælpe med at få konflikter og skænderier til at fylde meget mindre i hverdagen og det kan være Jeres genvej til et mere glædesfyldt og kærligt parforhold.

MEGET MERE OM PARTERAPI I KOLDING

Hvis du ønsker yderligere information omkring parterapi og hvad det kan betyde for netop dit parforhold - så kan du læse meget mere om parterapi her. Du kan også få mere viden om et parterapiforløb og hvordan det typisk foregår - det kan give svar på mange af de spørgsmål som typisk opstår inden et terapiforløb.

Du kan hurtigt finde hjælp til dit parforhold her på siden. Klik på feltet "find terapeut", find en terapeut på vores liste og udfyld kontaktformularen under den pågældende terapeut. Derefter vil du blive kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt, så I kan få en uforpligtende snak om Jeres udfordringer i parforholdet.

Parterapi i Kolding

MEGET MERE OM PARTERAPI I KOLDING

Ønsker du at læse mere om parforhold og se nogle interessante statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder, kan du finde det på vores uddybende infomationssider om på lokalt plan. Se eksempelvis mere om parterapi i Randersparterapi i Vejle og parterapi i Århus her. Du kan også læse om parforhold og parterapi i Svendborg her, og parterapi i Esbjerg og Silkeborg her. God fornøjelse og held og lykke med parforholdet.

FØRSTEHJÆLP TIL PARFORHOLDET

På Lovecast.dk, kan hurtigt finde den helt rigtige hjælp til dit parforhold. Klik på feltet "find terapeut" og kig vores store liste igennem. Når du har fundet den helt rigtige terapeut, skal du bare udfylde kontaktformularen på profilen og derefter vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Så kan I få en uforpligtende snak om Jeres udfordringer i parforholdet og hvordan parterapi kan hjælpe jer.

De fleste at de parterapeuter, som er tilknyttet os, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale. Samtalen er en hjælp til Jer, og den har til formål at afstemme forventningerne og give jer mere viden om terapeuten. Vi anbefaler at I begge er tilstede under samtalen, da det er vigtig for et godt terapiforløb at I begge har en god kemi med parterapeuten. Læs mere om mulighederne på de enkelte profilsider.