PARTERAPI I KOLDING

Er du på udkig efter en dygtig og ikke mindst kompetent parterapeut i Kolding, som kan hjælpe Jeres parforhold tilbage på sporet? - så er du kommet til det rette sted. På Lovecast kan du nemlig hurtigt få et godt overblik over dygtige terapeuter overalt i landet - ikke mindst i Kolding og omegn. Du finder vores parterapeuter i Kolding her:

PARTERAPEUTER I KOLDING

Else Kirk Oxlund

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Haderslev & Sønderjylland

Særlig erfaring med:

Afstand til hinanden, manglende sexlyst, forskellige drømme om fremtiden, tvivl om parforholdet, jalousi & Utroskab

Bente Mikkelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Vejle & Syddanmark

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, kriser og skilsmisse, dårlig og mangelfuld kommunikation

FANDT DU EN TERAPEUT I KOLDING?

Vi håber af du kunne bruge en af vores dygtige og veluddannede parterapeuter i Kolding - Alternativt kan du se en liste over de parterapeuter vi samarbejder med i hele Region Syddanmark her:

HVORDAN STÅR DET TIL MED PARFORHOLDET, ÆGTESKABET OG SAMLIVET I KOLDING?

Egenligt kan Kolding betegnes som en fjordby med geografisk placering i Sydjylland - eller Sønderjylland som det ofte betegnes som. Men sine mere end 60.000 indbyggere, er Kolding faktisk Danmarks 7. største by. Kolding er meget centralt placeret midt i Danmark og derfor har byen altid haft stor betydning for handelslivet i Danmark.

Når vi kigger på antallet af skilsmisser og opbrud i Kolding står det ikke helt så slemt til som mange andre steder i Kongeriget. Faktisk ligger Kolding helt nede på en 66. plads, på listen over landets kommuner, hvor fleste par med hjemmeboende børn flytter fra hinanden. Faktisk flyttede kun 2,8% af byens børnefamilier fra hinanden i 2015 - hvilket er ret flot, når man tager byens størrelse i betragtning.

Selv om antallet af skilsmisser ligger noget under landsgennemsnittet, er der naturligvis stadig et stort behov for parterapi. Parterapi kan hjælpe med at få konflikter og skænderier til at fylde meget mindre i hverdagen og det kan være Jeres genvej til et mere glædesfyldt og kærligt parforhold.

MERE OM PARTERAPI I KOLDING

Hvis du ønsker yderligere information omkring parterapi og hvad det kan betyde for netop dit parforhold - så kan du læse meget mere om parterapi her. Du kan også få mere viden om et parterapiforløb og hvordan det typisk foregår - det kan give svar på mange af de spørgsmål som typisk opstår inden et terapiforløb. Du kan over læse mere om parforhold og se statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder. Se eksempelvis vores uddybende inforsider om parterapi i Randers, parterapi i Vejle og parterapi i Århus her. God fornøjelse og held og lykke med parforholdet.

FØRSTEHJÆLP TIL PARFORHOLDET

Du kan hurtigt finde hjælp til dit parforhold her på siden. Klik på feltet "find terapeut", find en terapeut på vores liste og udfyld kontaktformularen under den pågældende terapeut. Derefter vil du blive kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt, så I kan få en uforpligtende snak om Jeres udfordringer i parforholdet.

EN UFORPLIGTENDE SNAK

De fleste at de parterapeuter, som er tilknyttet os, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale. Samtalen er en hjælp til Jer, og den har til formål at afstemme forventningerne og give Jer mere viden om terapeuten. Vi anbefaler at I begge er tilstede under samtalen, da det er vigtig for et godt terapiforløb at I begge har en god kemi med parterapeuten.

Parterapi i Kolding