PARTERAPI I SVENDBORG - FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Velkommen til Lovecast i Svendborg – vi har gjort det let at finde en kompetent og dygtig parterapeut i Svendborg og på hele Fyn. Hvis I eksempelvis søger hjælp til udfordringer, konflikter og skænderier i parforholdet, kan I hurtigt få et godt overblik over mulighederne. Vi har samtidig samlet en række informationer om parterapi og parfohold i Svendborg, så I kan få viden om hvordan det foregår og hvad det kan betyde for jeres parforhold. Find en dygtig parterapeut i Svendborg og på hele Fyn her.

PARTERAPEUTER I SVENDBORG

Gorm Lundshøj

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Svendborg, Odense & Region syddanmark

Særlig erfaring med:

Manglende kærlighed, overvejer en skilsmisse, problemfyldt kommunikation, skænderier og konflikter, udfordringer i sexlivet, arbejdsfordelingen, jalousi og utroskab

VIL DU SE FLERE PARTERAPEUTER PÅ FYN & I ODENSE?

Fandt du det du ledte efter? Her kan du se en oversigt over andre dygtige parterapeuter på Fyn:

MERE OM PARFORHOLD OG SKILSMISSE I SVENDBORG

Svendborg kommune ligger på Sydfyn og har lidt mere end 27.000 indbyggere. Svendborg er en velkendt havneby og er geografisk placeret i Region Syddanmark. Men hvordan står det egentligt til med familielivet i Svendborg? Det er der levet en del undersøgelser omkring og ikke alt er lige rosenrødt.

Statistikken viser nemlig, at 3,6 % af kommunens børnefamilier flyttede fra hinanden i 2015. Svendborg er derfor nr. 20 på listen over de i alt 98 kommuner, hvor flest par med børn flyttede fra hinanden. Det er noget højere end den fleste andre byer i Danmark i sammen størrelse - og det er mange. Parterapi kan hjælpe jer til at skabe et bedre parforhold og selv korte forløb giver par en større følelse af samhørighed og undersøgelse viser at par der har været i parterapi generelt er mere tilfredse med parforholdet.

KOMMUNIKATIONEN ER OFTE PROBLEMET

Næsten alle par vil på et tidspunkt opleve diverse konflikter, problemer og udfordringer i parforholdet. Specielt har mange par problemer med at kommunikere og de kommer ofte til at såre hinanden eller føler sig misforstået eller oversete. Kun 18% af alle skilte par i 2016 havde forsøgt sig med parterapi inden skilsmissen, viser en stor Gallup undersøgelse.

Nogle gange kan problemerne i et parforhold bliver så store, at man slet ikke har fantasi til at forestille sig at parterapi kan hjælpe. Mange giver op uden kamp og det skader familierne og især børnene, som ofte får sværere ved at danne ralationer senere i livet. Vi opfordrer derofr til at gå i parterapi så snart i mærke at noget er galt eller forsøger at gå i parterapi også selvom skilsmisse er på tale. Det er aldrig for sent at gøre noget ved problemerne, hvis I begge er motiverede og gerne vil.

KOMPENTENT HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Hvis I bor i Svendborg eller på Fyn, kan I hurtigt finde hjælp til at skabe et bedre og mere harmonisk parforhold og et derved også et bedre liv. Kig profilerne her på siden igennem, find en dygtig parterapeut og udfyld derefter kontaktformularen - Så er I allerede et skridt nærmere på vejen til et bedre parforhold. Hos mange parterapeuter, har I mulighed for at tage en gratis telefonisk samtale, hvor I kan få afklaret eventuelle spørgsmål om parterapi og I kan samtidig vurdere om den pågældende terapeut kan hjælpe jer med de udfordringer I oplever.

Parterapi i Svendborg og omegn

Leder du efter parterapi i Odense, så læs med her. Vi har også en vejledning til parterapi, som kan hjælpe med at afklare om I har brug for parterapi, for at forbedre de udfordringer I oplever i parforholdet.