PARTERAPI I ODENSE

Parterapi i Odense og Region Syddanmark

Velkommen til Lovecast - Odense. Her får du hurtigt et godt overblik over de bedste parterapeuter i Odense og på Fyn. Du kan også finde inspiration til dit parforhold og masser af brugbar viden om parterapi.

DYGTIGE PARTERAPEUTER I ODENSE OG PÅ FYN

Helle Mikkelsen

Parterapeut & psykolog

Hvor:

Odense & Fyn

Særlig erfaring med:

Børn og udviklingsstøtte til børn med udviklingstraumer, personlig vejledning og støtte til voksne med kognitive udviklingsforsinkelser og psykiatriske lidelser, rådgivning og vejledning af forældre samt lærere og pædagoger, parforhold og skabe rammer for frihed, glæde og udforskning i samværet, øge nærhed, intimitet og refleksion mellem par

Karin Holst Nielsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Odense & Fyn

Særlig erfaring med:

Parterapi, manglende kommunikation og skænderier, skilsmisse, sorg og krise, stress og familierådgivning

Gitte Krohn

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Odense & Fyn

Særlig erfaring med:

Kommunikationsproblemer, utroskab, bedrag og jalousi, uenigheder om børneopdragelse eller rollefordelingen, sorg, kriser og traumatiske hændelser i forholdet, udfordringer med nærvær, kærlighed og sexlysten

Gorm Lundshøj

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Svendborg, Odense & Fyn

Særlig erfaring med:

Manglende kærlighed, overvejer en skilsmisse, problemfyldt kommunikation, skænderier og konflikter, udfordringer i sexlivet, jalousi og utroskab

Ulla Jane Jensen

Parterapeut 

Hvor:

Odense & Fyn

Særlig erfaring med:

Parterapi, individuelle samtaler, konflikter og kriser, dårlig kommunikation, seksuelle problemer, utroskab og jalousi

1 Artikel

Lola Erlandsen

Parterapeut & familieterapeut

Hvor:

Kerteminde, Odense & Fyn

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter i parforhold, dårlig kommunikation, famileterapi og rådgivning

Christine Sanchez

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Odense, Fyn & Region Syddanmark

Særlig erfaring med:

Konstruktiv dialog, konflikthåndtering, styrke nærheden, genfinde kærligheden, genskabe kontakt & gnist

PARTERAPI I REGION SYDDANMARK OG FYN

Du kan finde flere parterapeuter som tilbyder parterapi på Fyn og i det øvrige region Syddanmark her:

OM PARTERAPI I ODENSE

I eventyrets by Odense, har vi naturligvis samlet en række dygtige og kompetente parterapeuter, som tilbyder kvalificeret parterapi til par, som har problemer med kærligheden og samlivet. Som Danmarks 3. største by, med mere end 175.000 indbyggere, er Odense ingen undtagelse - skilsmissetallet er højt og stigende, desværre. Hvis I bor i Odense eller på Fyn, er det derfor en god idé at søge kvalificeret hjælp fra en dygtig og professionel parterapeut, hvis I oplever problemer, konflikter, skænderier, krise eller anden form for knas i parforholdet.

PARFORHOLDSUNDERSØGELSE

Ifølge en undersøgelse foretaget af YouGov i 2016 skændes 35 % af unge mellem 18 – 34 år 1-3 gange om måneden med deres partner. Kun 29 % af befolkningen mellem 34 – 54 år taler med deres partner om, hvordan det går med deres forhold og hvilke forventninger de har til hinanden, en gang om måneden. Det vidner i høj grad om et stort behov for at sætte parforholdet i fokus, og dette kunne eksempelvis gøres gennem parterapi.

FOREBYGGENDE PARTERAPI

Ofte kan det også være en god idé lige at få et slags "servicetjek" af parforholdet og en snak med en professionel parterapeut, om jeres indbyrdes forventninger til hinanden og parforholdet. Dette kan forebygge de fleste problemer, så I undgår en lang række konflikter og udfordringer. Vi har samlet en række dygtige parterapeuter i Odense, som står klar til at hjælpe, hvis I oplever problemer i parforholdet.

HVORFOR GÅR DET OFTE GALT?

Der er lavet mange forskellige undersøgelser om parforhold i Danmark. Denne undersøgelse giver et indblik i, hvad rigtig mange mennesker mangler i parforholdet, og hvor der er plads til forbedring.

Behovet for parterapi er stort i Odense - her er det største bekymringer

I rigtig mange parforhold i Danmark (og selvfølgelig også i Odense), er nærheden og intimiteten under pres, fordi vi bruger mere og mere tid på andre ting end vores parforhold. I denne store undersøgelse, som er blevet offentliggjort af TV2, blev 517 mænd og kvinder adspurgt om mangler i parforholdet. Der er særligt én faktor, som mange danskere oplever som en mangelvare i forholdet: Kvalitetstid. Tid sammen som par, tid til nærvær og intimitet, og tid til at være kærester. Undersøgelsen konkluderer, at vi i stigende grad er optagede af andre faktorer, end lige netop at rette opmærksomheden mod vores partner - og det vækker grund til bekymring.

I stedet for at fokusere på vores partner er vi optagede af mobilen, Facebook, stress og alt muligt andet, og det fjerner opmærksomhed fra partneren. I parterapi kan I få hjælp til at udarbejde nogle regler for, hvornår I er sammen og hvornår I ikke er.

FORSØG MED TILSKUD TIL MÆGLING MELLEM PAR PÅ FYN OG I ODENSE

Allerede tilbage i 2005 lavede Odense kommune nogle forsøg med mægling og kurser til par med hjemmeboende børn, som havde problemer med at få parforholdet og samlivet til at hænge sammen. Fra første dag var forsøget en kæmpe succes, og mange par meldte sig på banen og fik derefter hjælp til at forbedre deres parforhold. Der foreligger ingen undersøgelser fra Odense der kan dokumentere et fald i antallet af forliste parforhold eller et dyk i antallet af skilsmisser, men en undersøgelse fra Odense kunne efterfølgende dokumentere, at tilfredsheden i parforholdet var steget markant hos de deltagere der deltog i forsøget.

LIDT FAKTA OM PARFORHOLD I ODENSE

Ifølge tal fra Danmarks Statistik valgte 3,1 % forældrepar at gå fra hinanden i 2015 i Danmark. I Odense var tallet 3,4 %, altså et stykke over landsgennemsnittet. Tallet er højt, men ligger stadig på et forholdsvis lavt niveau, i forhold til de andre store byer i Danmark. Parterapi kan i mange tilfælde hjælpe par til at få et bedre samliv og en større forståelse for hinanden. Det kan i sidste ende betyde, at parforholdet holder.

Flest på bliver skilt når deres yngste barn er mellem 6-7 år.

PARTERAPEUTER I ODENSE OG PÅ FYN

Vi har efterhånden samlet en fornuftig liste over dygtige parterapeuter i Odense og på Fyn. Du kan se deres fulde profil, ved at trykke på knappen under profilerne.

Du har mulighed for at finde en guide til parforholdet og til parterapi i Svendborg her. Du har også mulighed for at få yderligere information omkring parforhold og parterapi i de store byer, se eksempelvis mere om parterapi i København og Århus her. Vi har også lavet en række guides om emner, som parterapeuter ofte møder. Se eksempelvis vores store guide til at håndtere utroskab og jalousi her, eller læs mere om parforhold her.

PARTERAPI I ODENSE OG BLOMMENSLYST

Et godt bud på en dygtig parterapeut i Odense er Ulla Jane Jensen. Hun har mange års erfaring med parterapi og har hjulpet virkelig mange par i Odense og på hele Fyn med deres parforhold og problemer gennem tiden.

Ulla er samtidig en dygtig skribent, som tidligere har skrevet artiklen til Lovecast - Parforhold og Sommerferie.

PARTERAPI I ODENSE CENTRUM

Par - og psykoterapeut Christine Sanchez tilbyder rådgivning til par som oplever problemer med sexlivet og i parforholdet. Uanset om det er manglende sexlyst eller dårlig kommunikation stiller Christine sine kompetencer til rådighed. Besøg Christines profil på Lovecast her:

TERAPI I ODENSE NØ

Karin Holst Nielsen er uddannet parterapeut på kempler instituttet og et godt bud på en super kompetent parterapeut i Odense og på hele fyn. Hun tilbyder parterapi til par med mange forskellige problemer i samlivet og i parforholdet generelt. Karin har praktiseret parterapi i mange år og hun kan med stor sandsynlighed også hjælpe jer. Oplever I problemer med kommunikationen og den indbyrdes forståelse eller måske noget helt tredje, så book en tid til parterapi hos Karin nu.