Parterapeut Gorm Lundshøj

GORM LUNDSHØJ

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Langegyde 51, 5762 Vester Skerninge

Åbningstider: Hverdage i dagtimerne

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

I parterapi arbejder vi sammen på at give kærligheden gode betingelser, så kærligheden får plads og danner grundlaget for Jeres samliv. I en travl hverdag med masser af opgaver er der mange ting der fjerner fokus fra kærligheden. Som parterapeut hjælper jeg med de ting som giver udfordringer og som stiller sig i vejen for jeres kærlighed.

Mange af de par der kommer i parterapi hos mig har udfordringer med eksempelvis misforståelser, skænderier og kommunikationen er ikke god nok. Som parterapeut hjælper jeg med at høre kernen i det der bliver sagt og sørge for at begge parter har god mulighed for at blive hørt og forstået. I praksis opfordrer jeg ofte til, at stoppe op, trækker vejret og holde pauser. God kommunikation og kontakt er nøgleord.

PARFORHOLD

Intet parforhold er helt uden konflikter og problemer - det hører med til at være to mennesker sammen. Hvis man ikke formår at tage sig ordenligt af de udfordringer, der naturligt hører med til et samliv, så vokser afstanden nemt. Man bruger udtryk som, at gnisten er forsvundet eller vi er vokset fra hinanden. Hvis man lader mønstrene fortsætte, så begynder man måske at overveje skilsmisse eller sexlivet går i stå eller man oplever sig som for lidt kærester. Uanset hvilke udfordringer I oplever omkring Jeres relation og samspillet imellem Jer, kan parterapi hos mig hjælpe med at løse op for knuderne og give bedre kontakt og mere kærlighed i jeres parforhold.

Vores kærlighedsforhold er en af de mest betydningsfulde relationer voksne mennesker har og hvis I er villige til at arbejde med parforholdet og det der forhindrer kærlighedens frie udfoldelse kan det have enorm betydning for Jeres livskvalitet og Jeres parforhold. Kontakt mig nu og lad os få en snak om hvordan parterapi hos mig kan hjælpe Jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Kropsterapi

UDDANNELSE


Psykoterapeut fra Sensetik institutet

ERFARINGSOMRÅDE


Manglende kærlighed

Overvejer en skilsmisse

Problemfyldt kommunikation

Skænderier og konflikter

Udfordringer i sexlivet

Arbejdsfordelingen

Jalousi og utroskab

KLIENTUDTALELSER

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1500 kr.


Individuel terapi - 1 time - 900 kr.


Ledelsessupervision og coaching - 1 time - 1100 kr.

Oplys venligst at du har fundet Gorm på Lovecast

Besøg min hjemmeside