Parterapeut centralt i Esbjerg - Kirsten Øvlisen

BRITT KROGH

Parterapeut og sexolog

Adresse: Thorsgade 13, forhuset. -  5000 Odense C

Åbningstider: 9.30-21 - med mulighed for weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Britt Krogh, og jeg tilbyder parterapi og sexologisk rådgivning fra min praksis centralt i Odense. Som menneske er jeg meget nysgerrig og undersøgende, og jeg har altid været optaget af personlig udvikling, mennesker og menneskelige relationer.

Mange af de par, jeg møder i parterapi, kæmper med manglende nærvær, dårlig kommunikation, jalousi og fastlåste konflikter. Der har måske også været utroskab/tillidsbrud inde i billedet. Disse ting går meget ofte ud over sexlivet og kan fx medføre lav/manglende sexlyst for den ene eller begge parter, rejsningsbesvær, tidlig sædafgang, orgasmevanskeligheder eller sågar smerter. Det kan være svært at løse udfordringerne på egen hånd, for hvor og hvordan skal vi tage fat?

Andre par har lyst til forskellige ting rent seksuelt eller har forskellig libido og har brug for hjælp til at håndtere dette. Det kan være følsomt at snakke om disse ting, men én ting er sikkert: Hvis vi gør det samme som vi plejer, bedres tingene ikke.

PARFORHOLD

Et parforhold er ikke altid nemt at få til at fungere i hverdagen - det kræver en indsats fra begge parter. Nogle synes, det hele er monotont og kedeligt - måske fordi de er begyndt at gå uden om problemerne i en erkendelse af, at "det her kan vi simpelthen ikke nå til enighed omkring", eller "det her VED jeg bare, at min partner aldrig vil kunne forstå og møde mig i". Andre oplever store udsving, skænderier og konflikter, hvilket tærer på forholdet.

I parterapi vil vi arbejde med at skabe en tryg og kærlig relation. Det handler helt grundlægende om, at vi skal lære at skabe et samspil i dagligdagen, hvor begge parter kan blive mødt og forstået, og hvor der er plads til at I begge trives. I terapien tager jeg naturligvis udgangspunkt i jeres behov og den situation, I står i.

Varigheden af et forløb afhænger af din / jeres problemstillings karakter. Nogle gange er det nok med få sessioner, andre gange skal der flere til - ofte vil jeg efter vores første møde kunne give et bud på dette.

Kontakt mig nu og lad os gøre noget ved de udfordringer, I oplever.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Sexologisk rådgivning

Individuel terapi

Online terapi

UDDANNELSE


Certificeret sexolog fra Sexologiskolen, København

Certificeret parterapeut fra Sexologiskolen, København

Solistuddannet klassisk pianist og klaverpædagog fra Syddansk Musikkonservatorium

ERFARINGSOMRÅDE


Jalousi

Konflikter

Utroskab

Kommunikation

Intimitet og nærhed

Sexlivet

Familieliv

Ikke-monogame samlivsformer

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi (to personer) - 75 minutter - 1100 kr.


Sexologisk terapi / individuel rådgivning - 60 minutter - 850 kr.


Studierabat: 20 %

Oplys venligst at du har fundet Britt på Lovecast

Besøg min hjemmeside