Parterapeut Lola Erlandsen

LOLA ERLANDSEN

Parterapeut & familieterapeut

Adresse:  Bycenteret 101B, 5330 Munkebo

Åbningstider: I dagtimerne fra 9 - 18, med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Lola Erlandsen og jeg er parterapeut fra Kempler Instituttet. I parterapi hos mig, får I mulighed for at få løst fastlåste konflikter og uhensigtsmæssige mønstre i jeres parforhold. I får konkrete redskaber, som sikrer en bedre forståelse af hinanden og I vil arbejde med at blive bedre til at tale sammen og kommunikere.

PARFORHOLD

Parterapi hos mig tager ofte udgangspunkt i at genfinde nærheden og kærligheden i jeres parforhold. I parterapi får I mulighed for at arbejde med jeres relation og ændre på de negative mønstre og adfærd, som bremser jeres fælles udvikling og ofte skaber konflikter. Parterapien tilrettelægges så den tager udgangspunkt i jeres behov og naturligvis i samråd med jer.

Det kan fylde rigtig meget, hvis hele familien mistrives, og man har ofte brug for professionel hjælp til at bryde den onde cirkel. I min praksis i Odense har jeg skabt et miljø, hvor rammerne er afslappede og trygge. Jeg er som terapeut naturligvis underlagt tavshedspligt.

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Individuel terapi

Familie terapi

Healing

Supervision

Rådgivning til forældre

UDDANNELSE


Kempler Instituttet

1 årig intensiv efteruddannelse indenfor sorg, tab og traumer

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter i parforhold

Dårlig kommunikation

Manglende lyst til hinanden

Dårlig trivsel i hele familien

Manglende grænsesætning

Usikkerhed omkring rollen som forældre

Problemhåndtering

Tilgivelse og jalousi

GRATIS SAMTALE

Jeg tilbyder at tage en kort telefonisk samtale med jer om jeres udfordringer i parforholdet, så I får de bedst mulige betingelser for at kunne vurdere om jeg kan hjælpe jer. Da jeg ofte har klienter i min praksis, er det en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden - så ringer jeg tilbage snarest muligt. På den måde vil jeg have bedre tid og overskud til at kunne spørge ind til de konkrete udfordringer I har.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time - 1000 kr.

Individuel terapi - 1 time - 800 kr.

Familieterapi - 1 time 900 kr.