Team member

LOLA ERLANDSEN

Parterapeut & familieterapeut

Lola Erlandsen - Havnegade 1 - 5300 Kerteminde - Åbent mandag til fredag fra 9 - 18, med mulighed for aften og weekendtider.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Lola Erlandsen og jeg er parterapeut fra Kempler institutet. I Parterapi hos mig, får I mulighed for at få løst fastlåste konflikter og uhensigtmæssige mønstre i jeres parforhold. I får konkrete redskaber, som sikrer en bedre forståelse af hinanden og I vil arbejde med at blive bedre til at tale og kommunikere sammen.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi

Familie terapi

Healing

Supervision

Rådgivning til forældre

UDDANNELSE

Kempler Instituttet

1 årig intensiv efteruddannelse indenfor sorg, tab og traumer

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Dårlig kommunikation

Manglende lyst til hinanden

Dårlig trivsel i hele familien

Manglende grænsesætning

Usikkerhed omkring rollen som forældre

GRATIS SAMTALE

Jeg tilbyder at tage en kort telefonisk samtale med jer om jeres udfordringer i parforholdet, så I får de bedst mulige betingelser for at kunne vurdere om jeg kan hjælpe jer. Da jeg ofte har klienter i min praksis, er det en fordel at udfylde kontakter formularen her på siden - så ringer jeg tilbage snarest muligt. På den måde vil jeg have bedre tid og overskud til at kunne spørge ind til de konkrete udfordringer I har.

PARFORHOLD

Parterapi hos mig tager ofte udgangspunkt i at genfinde nærheden og kærligheden i jeres parforhold. I parterapi får I mulighed for, at arbejde med jeres relation og ændre på de negative mønstre og adfærd, som bremser jeres fælles udvikling og ofte skaber konflikter. Parterapien tilrettelægges så den tager udgangspunkt i jeres behov og naturligvis i samråd med jer.

Det kan fylde fylde rigtig meget hvis hele familien mistrives, og man har ofte brug for professionel hjælp til at bryde den onde cirkel. I min praksis i Kerteminde har jeg skabt et trygt miljø, hvor rammerne gør afslappede og trygge. Jeg er som terapeut naturligvis underlagt tavshedspligt.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time - 900 kr.

Individuel terapi - 1 time - 700 kr.

Familieterapi - 1 time 900 kr.