Parterapeut brian Carmohn Spâth

HELLE MIKKELSEN

Parterapeut & psykolog

Adresse: Spangsvej 32, 5210 Odense NV

Åbningstider: Hverdage kl. 9.00-18.00 - med mulighed for aften og weekendtider. Se priserne længere nede.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Helle Mikkelsen. Jeg er autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg har altid været optaget af, hvad der sker, når mennesker er sammen. De seneste 13 år har jeg været særligt optaget af mekanismerne og dynamikkerne i tætte relationer – både mellem børn og voksne og mellem voksne. Mit hjerte banker for at børn får den bedst mulige start på livet, og derfor er parholdet også blevet en særlig faglig interesse for mig – både af hensyn til børnene men også for at parret kan støtte hinanden i heling og vækst.

Parterapi hos mig foregår altid i en tryg, uhøjtidelig og glædesfyldt atmosfære. Som parterapeut tager jeg naturligvis ikke parti, og én af mine vigtigste opgaver er at støtte jer som par i at få kontakt med hinanden igen og få mulighed for at udtrykke jer overfor hinanden i tryghed og respekt. På den måde kan jeg hjælpe jer med de bedste betingelser for, at jeres parforhold får ny følelsesmæssig næring. Målet er et bevidst og engageret partnerskab præget af større glæde, frihed, tryghed og tillid.

PARFORHOLD

De fleste par bruger rigtig meget tid og energi på arbejde og praktiske opgaver i hjemmet. Især kombinationen af børn og arbejde tager ofte det meste af både tid, fokus og opmærksomhed, og dette betyder ofte, at parforholdet bliver nedprioriteret.

I parterapi får I mulighed for at finde hinanden igen som par. Vi vil arbejde med at styrke kontakten og kommunikationen mellem jer via en struktureret dialog, som I efterhånden lærer at bruge selv derhjemme. Kontakten vækker kærligheden og glæden ved hinanden til live igen.

Vi vil gennem dialogen arbejde med at øge forståelsen for hinanden, og I vil få indsigt i, hvordan uhensigtsmæssige handlinger og mønstre er meningsfulde – også selvom de fører til konflikt og afstand. Vi vil se på, hvordan mønstre beskytter jer i situationer, hvor det opleves ”farligt” at være jer selv.

Vores samtaler foregår naturligvis i fuld fortrolighed og i behagelige omgivelser. Klinikken ligger i udkanten af Odense, og der er gode parkeringsforhold. I er meget velkomne til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

UDDANNELSE


Socialpædagog fra Odense Socialpædagogiske Seminarium

Psykolog fra Århus Universitet

Efterfølgende autoriseret

Proceskonsulent fra DISPUK

Imago parterapeut – certificeret til maj 2019

ERFARINGSOMRÅDE


Omsorg og udviklingsstøtte til børn i almen børnehave og specialbørnehave

Omsorg og udviklingsstøtte til børn med udviklingstraumer på døgninstitution

Personlig vejledning og støtte til voksne med kognitive udviklingsforsinkelser og psykiatriske lidelser

Rådgivning og vejledning af forældre samt lærere og pædagoger, der arbejder med børn med hhv. generelle indlæringsvanskeligheder og omfattende sociale og følelsesmæssige vanskeligheder - med baggrund i udredning, observationer, analyser og pædagogisk psykologiske vurderinger

Skabe rammer for frihed, glæde og udforskning i samværet

Øge nærhed, intimitet og refleksion mellem par

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi første session 2 timer - 1200 kr.


Parterapi efterfølgende sessioner - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.


Aften tillæg efter kl. 18 - 200 kr.


Weekend tillæg - 300 kr.

Oplys venligst at du har fundet Helle på Lovecast

Besøg min hjemmeside