PARTERAPI I ESBJERG

Velkommen til Lovecast i Esbjerg. Her finder du det største udvalg af kompetente parterapeuter. Leder du efter en dygtig og kompetent parterapeut i Esbjerg - så er du landet det helt rigtige sted. God fornøjelse og velkommen til Lovecast.

MEGET MERE OM PARFORHOLD OG SKILSMISSER I ESBJERG

I Esbjerg kan du helt sikkert finde kompetent hjælp til parforholdet, hvis I har taget en beslutning om at gå i parterapi. Der er nemlig et godt udvalg af dygtige parterapeuter, som sikkert også kan hjælpe jer - uanset hvilket problemer i oplever.

Esbjerg er nemlig Danmarks femtestørste by med lidt over 72.000 indbyggere. Esbjerg er placeret i den vestlige del af Jylland og Esbjerg havn har gennem tiden været omdrejningspunkt for det meste byens erhverv - også selvom Esbjerg ikke længere er Danmarks største fiskerby.

Når man tager et kig på skilsmissetal fra Esbjerg, ligger byen temmelig højt i statistikken. Esbjerg ligger nemlig på en 33. plads på listen over landets kommuner hvor flest par med hjemmeboende børn bliver skilt og efterfølgende flytter fra hinanden.

Esbjerg er derudover kendt for mange gode ting. Byen har blandt andet et pulserende erhvervsliv, gode spisesteder og et rigtig godt fodboldhold med stor lokal opbakning.

Tallet er højt når man sammenligner med de omkringliggende kommuner og byer, som generelt har et langt lavere antal skilsmisser end Esbjerg. Det kan derfor være et godt valgt at søge parterapi, så snart I mærker noget er galt i parforholdet, og hvis I oplever konflikter, manglende sexlyst eller måske noget helt andet. Det nemlig at meget hurtigere at komme til bunds i problemerne, hvis ikke de er blevet alt for store og overskuelige.

HVORDAN VIRKER PARTERAPI?

Det kan være en rigtig god idé at gå i parterapi, når udfordringerne i parforholdet er blevet for store. Vi skal dig understrege, at parterapi generelt ikke kan løse jeres problemer. Parterapi har derimod fokus på at hjælpe jer med at forbedre jeres kommunikation, så I kan forstå hinanden, og dermed selv løse de problemer og udfordringer der opstår hen ad vejen. Parterapi handler om at lære at forstå den anden part, og blive i stand til at kunne se igennem egne følelsesmæssige filtre og gamle overbevisninger.

PARTERAPEUTER MED PRAKSIS I ESBJERG

Kirsten Øvlisen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Esbjerg

Særlig erfaring med:

Konflikter og kommunikationsproblemer, generel vedligeholdelse af parforholdet, hjælp til at finde tilbage til kærligheden, nærheden og trygheden, ændringer i forhold til fastlåste mønstre, skilsmisse og sammenbragte familier, svigt fra
barndommen og utroskab

Birthe Kock-Jensen

Sexolog & parterapeut

Hvor:

Esbjerg

Særlig erfaring med:

Udfordringer i sexlivet, opgave fordeling, værdier og roller, økonomi, børn & familiestruktur, utroskab, Grænser & tilgivelse og kommunikationproblematikker

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I ESBJERG?

Vil du se flere terapeuter i Region Syddanmark? - så finder du dem her:

MERE OM PARTERAPI I REGION SYDDANMARK

Parterapi i Esbjerg - Region Syddanmark

På Lovecast.dk kan du få masser af viden og information omkring parterapi, og hvordan et terapiforløb typisk foregår. Så kan I føle jer mere sikre, hvis I ikke har været i parterapi før. Du kan også finde svar på mange af de spørgsmål, som typisk opstår inden et terapiforløb. Du kan også læse mere om parforhold, se statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder her på siden. Se eksempelvis vores infosider og guides områder tæt på Esbjerg - se eksempelvis information om parterapi i Ribe, Vejle, Kolding, Silkeborg og Svendborg, og få viden om parterapi og parforhold i dit lokalområde.

FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Det er en rigtig god idé at gå i parterapi, hvis der er noget i parforholdet der ikke fungerer. Parterapi kan nemlig hurtigt og sikkert hjælpe dit parforhold tilbage på sporet. Med få klik finde den rigtige hjælp til dit parforhold i Esbjerg eller de omkringliggende kommuner. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen "find terapeut" og kig vores liste med dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt.

God fornøjelse og held og lykke med parforholdet.