Parterapeut centralt i Esbjerg - Kirsten Øvlisen

KIRSTEN ØVLISEN

Parterapeut og psykoterapeut MPF

Adresse: Nørregade 33, 6700 Esbjerg

Åbningstider: Mandag - Fredag fra 8 - 17 - mulighed for sene tider mod tillæg.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Kirsten Øvlisen og jeg har mange års erfaring som parterapeut. Personligt går jeg meget op i, at skabe god energi i hverdagene og ikke bare vente på, at nå hen til weekenden. Og sådan anskuer jeg også enhver terapi, som en mulighed for at generere ny og bedre energi og derigennem forbedre sit parforhold bid for bid.

Mange af de par jeg møder i parterapi kæmper med manglende nærvær og fastlåste konflikter. Det ender ofte med alt for lidt kys, snak, sex, ømhed, ros, anerkendelse, samhørighed - ja, I kan selv fortsætte listen. Det der er afgørende er ikke, at I er kommet derhen – men derimod hvad I vil gøre ved det?

I parterapi vil I arbejde med at blive meget bedre til at lytte til hinanden. Mange har en tendens til at tro at god kommunikation handler om at være god til at svare igen eller om at være velformuleret. Men det handler langt mere om at være god til at lytte og få forståelse for hinanden i stedet for at bekæmpe hinanden.

I parterapi vil I også få et overblik over hvad der sker i relationen og vi vil arbejde med de mønstre I bliver fastlåst i, så I kan skabe mere tryghed og nærhed, så I får lyst til at dele meget mere med hinanden i fremtiden og grine sammen. Det er viser sig, at mange par kun griner 10 minutter sammen om ugen og det er ALT for lidt

PARFORHOLD

I et parforhold er det ikke altid lige let at tale om alt. Især når tingene ikke fungerer, kan det blive super sårbart, da vi ofte forsøger at beskytte os selv ved at komme med kritik af den anden eller et forsvar for os selv. Det er altid meget lettere at tale om de ting vi har styr på.

I terapi, lærer I, at tale om det, der er svært på en god og tryg måde. Det handler helt grundlægende om, at I skal komme på samme hold i og spille hinanden gode i stedet for at være modstandere.

For når I er blevet modstandere bliver der holdt alt for meget god energi tilbage. Det svære forsvinder ikke, fordi I ikke taler om det – tværtimod.

Kontakt mig nu og lad os gøre noget ved de udfordringer i oplever.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel psykoterapi

Familierådgivning

Telefonisk terapi

Kurser og foredrag

UDDANNELSE


4-årig certificeret psykoterapeutisk uddannelse - SIF

Parterapeut - Dansk ImagoCenter

 

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter og kommunikationsproblemer

Generel vedligeholdelse af parforholdet

Hjælp til at finde tilbage til kærligheden, nærheden og trygheden

Ændringer i forhold til fastlåste mønstre

Skilsmisse og sammenbragte familier

Svigt fra barndommen

Utroskab

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 900 kr.


Parterapi - aftentider efter kl. 17 - 1100 kr.


Individuel terapi - ca. 60 minutter - 700 kr.


Terapi over telefonen - 500 kr.

Oplys venligst at du har fundet Kirsten på Lovecast

Besøg min hjemmeside