PARTERAPI I RIBE

Velkommen til Lovecast – Vi har gjort det let og overskueligt, at finde en dygtig parterapeut i Ribe og i hele Sønderjylland. På Lovecast kan også læse en masse om parterapi og få inspiration til dit parforhold, inden du booker en tid hos en parterapeut. Find en kompetent parterapeut her:

PARTERAPEUTER I RIBE - SØNDERJYLLAND

Else Kirk Oxlund

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Haderslev - nær Ribe

Særlig erfaring med:

Afstand til hinanden, manglende sexlyst, forskellige drømme om fremtiden, tvivl om parforholdet, jalousi

Kirsten Øvlisen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Esbjerg - nær Ribe

Særlig erfaring med:

Konflikter og kommunikationsproblemer, generel vedligeholdelse af parforholdet, hjælp til at finde tilbage til kærligheden, nærheden og trygheden, ændringer i forhold til fastlåste mønstre, skilsmisse og sammenbragte familier, svigt fra
barndommen og utroskab

Birthe Kock-Jensen

Sexolog & parterapeut

Hvor:

Esbjerg - Nær Ribe

Særlig erfaring med:

Udfordringer i sexlivet, opgave fordeling, værdier og roller, økonomi, børn & familiestruktur, utroskab, Grænser & tilgivelse og kommunikationproblematikker

FIND FLERE PARTERAPEUTER NÆR RIBE I SØNDERJYLLAND

Fandt du en egnet parterapeut i Ribe? Ellers kan du finde flere dygtige parterapeuter i hele Region Syddanmark her:

HVORDAN GÅR DET MED PARFORHOLD I RIBE?

Ribe kan være stolte af at være Danmark ældste by og byens mest markante vartegn er Ribe Domkirke. Byen er med sine næsten 8.300 indbyggere, bestemt ikke blandt de største byer i Danmark eller i Region Syddanmark. Efter kommunal reformen i 2007, blev Ribe kommune sammenlagt med Esbjerg - under navnet Esbjerg Kommune. Derfor har vi ikke nogle selstændige statistikker der fortæller noget konkret om parforhold og skilsmisser i Ribe.

Man kan dog helt generelt sige at alle parforhold rammes af udfordringer, problemer og kriser i perioder - det uundgåeligt når to mennesker lever sammen. Det er en god idé at være opmærksom på hvordan I har det i jeres parforhold. Selv små konflikter og problemer kan vokse sig store og det er langt lettere at få parforholdet på ret kurs hvis i sætter ind tidligt. Der skal ofte ikke ret mange sessioner til at rette op på parforholdet - men hvis man har ladet stå til og ikke har fået gjort noget ved problemerne, kan det nogle gange være for sent at redde parforholdet.

Du kan finde en stor og informativ guide til parterapi her, som kan hjælpe jer med at afklare eventuelle spørgsmål omkring parterapi og hvordan parterapi foregår i praksis. Du kan også finde en lang række information om parterapi og parforholdets udvikling overalt Danmark - også på lokalt niveau. Se eksempelvis vores information omkring parterapi i Haderslev, Kolding, Esbjerg Sønderjylland og Vejle.

FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Du kan hurtigt finde en hjælpende hånd dit parforhold i Ribe. Bare kik på feltet "find terapeut" og find en dygtig terapeut i Ribe. Udfyld derefter kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende parterapeut. Så er i allerede i skridt nærmere på at forbedre parforholdet. Husk, at parterapi kan skabe et helt nyt fundament i parforholdet, og samtidig sikre en bedre og mere harmonisk måde at være sammen på.

Parterapi i Ribe og Region Syddanmark

PARTERAPEUT I RIBE OG SØNDERJYLLAND

I Ribe findes der flere yderst veluddannede parterapeuter med mange års erfaring med både parterapi og konflikter i parforholdet. De fleste tilbyder effektiv parterapi og hjælp til de udfordringer som kan opstå når man lever sammen. Hvis du vil vide mere om parterapi kan du finde en masse nyttige informationer her: