PARTERAPI I RIBE

Velkommen til Lovecast – Vi har gjort det let og overskueligt, at finde en dygtig parterapeut i Ribe og i hele Sønderjylland. På Lovecast kan også læse en masse om parterapi og få inspiration til dit parforhold, inden du booker en tid hos en parterapeut. Find en kompetent parterapeut her:

HVORDAN GÅR DET MED PARFORHOLD I RIBE?

Ribe kan være stolte af at være Danmark ældste by og byens mest markante vartegn er Ribe Domkirke. Byen er med sine næsten 8.300 indbyggere, bestemt ikke blandt de største byer i Danmark eller i Region Syddanmark. Efter kommunal reformen i 2007, blev Ribe kommune sammenlagt med Esbjerg - under navnet Esbjerg Kommune. Derfor har vi ikke nogle selstændige statistikker der fortæller noget konkret om parforhold og skilsmisser i Ribe.

Man kan dog helt generelt sige at alle parforhold rammes af udfordringer, problemer og kriser i perioder - det uundgåeligt når to mennesker lever sammen. Det er en god idé at være opmærksom på hvordan I har det i jeres parforhold. Selv små konflikter og problemer kan vokse sig store og det er langt lettere at få parforholdet på ret kurs hvis i sætter ind tidligt. Der skal ofte ikke ret mange sessioner til at rette op på parforholdet - men hvis man har ladet stå til og ikke har fået gjort noget ved problemerne, kan det nogle gange være for sent at redde parforholdet.

Du kan finde en guide til parterapi her, som kan hjælpe med at afklare spørgsmål omkring parterapi og samtidig afklare om I har brug for parterapi. Du kan også finde en lang række information om parterapi i Haderslev og i sønderjylland. 

FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Du kan hurtigt finde en hjælpende hånd dit parforhold i Ribe. Bare kik på feltet "find terapeut" og find en dygtig terapeut i Ribe. Udfyld derefter kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende parterapeut. Så er i allerede i skridt nærmere på at forbedre parforholdet. Husk, at parterapi kan skabe et helt nyt fundament i parforholdet, og samtidig sikre en bedre og mere harmonisk måde at være sammen på.

Parterapi i Ribe og Region Syddanmark

PARTERAPEUT LISE JENSEN

Lise Jensen er yderst veluddannet og har mange års erfaring med parterapi og konflikter i parforholdet. Hun tilbyder effektiv parterapi i rolige omgivelser i Ribe, men mange gange oplever hun at folk også kommer fra Haderslev, Esbjerg, Aabenraa, Haderslev og selv helt fra Kolding. Se Lise Jensens profil på Lovecast her: