Parterapeut Else Krik Oxlund

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Oksbølvej 19, 6100 Haderslev

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Else Oxlund, jeg er 45 år og uddannet Oplevelsesorienteret psykoterapeut. Både som terapeut og privat er jeg nærværende, tålmodig og eftertænksom, og jeg ligger stor vægt på at være både pålidelig, imødekommende og ikke mindst tillidsvækkende. I parterapi har jeg fokus på at skabe nogle trygge rammer for alle parter, så vi kan tale om Jeres udfordringer på en konstruktiv og omsorgsfuld måde.

I Parterapi vil vi kigge på måden I kommunikerer på. Vi vil samtidig sætte gang i en ny, sundere og mere konstruktiv udvikling, så I kan få et bedre - og mere glædesfyldt parforhold. I terapien tages der vare på den enkelte og I vil begge få mulighed for at blive set, hørt og lyttet til. Uanset om I oplever at afstanden mellem Jer er blevet større, at I skændes og diskuterer mere og mere, om I er uenige om ting i hverdagen eller måske manglende sexlyst, kan parterapi hos mig hjælpe.

PARFORHOLD

I parforhold oplever vi alle konflikter, frustrationer eller sårede følelser - det er et naturligt grundvilkår, når mennesker lever sammen i en kærlighedsrelation. Udfordringerne kan dog komme til at fylde så meget, at det skaber et dårligt klima i samværet og det kan skade hele familien. Parforholdet skal gerne være den solide base, hvor vi oplever kærlighed, tryghed, glæde og trivsel.

Selvom de fleste er klar over at et parforhold ikke altid er lige let, kan det være skræmmende pludselig at stå i en situation, hvor konflikterne og udfordringerne er svære at håndtere, og det kan ofte være endnu sværere at bede om hjælp. I mit liv har jeg selv måtte henvende mig til professionelle flere gange, for at få hjælp til at komme videre. Derfor har jeg selv oplevet hvor effektivt det er, at få professionel hjælp til de udfordringer man oplever - både i parforholdet og i livet generelt. Kontakt mig nu og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Familieterapi

Individuel terapi

UDDANNELSE


Oplevelsesorienteret psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut Aarhus

Socialpædagog

ERFARINGSOMRÅDE


Afstand til hinanden

Manglende sexlyst

Forskellige drømme om fremtiden

Tvivl om parforholdet

Jalousi

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time - 800 kr.


Individuel terapi - 1 time - 700 kr.


Familieterapi - 1 time - 1000 kr.

Oplys venligst at du har fundet Else på Lovecast

Besøg min hjemmeside