PARTERAPI I HADERSLEV

Velkommen til Lovecast – Leder du efter hjælp til dit parforhold i Haderslev og i Sønderjylland - så er du kommet til det rette sted. Du kan også få masser af viden om parterapi, terapiforløb, priser og parforhold i hele Danmark. Find en god parterapeut i Haderslev og Region Syddanmark her:

PARTERAPI I HADERSLEV OG SØNDERJYLLAND

Haderslev ligger i det østlige Sønderjylland og har et befolkningstal på næsten 22.000 indbyggere. Haderslev er placeret i Region Syddanmark og ligger tæt på den tyske grænse. Når man kigger på tallene fra 2015 flyttede 3,4 % af kommunens børnefamilier fra hinanden eller blev skilt. Det placerer Hderslev som nummer 32 på en liste over de 98 kommuner, hvor flest par med hjemmeboende børn flytter fra hinanden eller bliver skilt. Tallet er ret højt hvis man sammenligner med det øvrige Sønderjylland og derfor kan parterapi være en oplagt mulighed, hvis I som forældre ønsker at forbedre parforholdet.

Alle parforhold oplever fra nogle gange problemer og konflikter der kan være svære at løse. Hvis man som par er kommet ind i en negativ spiral, kan selv helt simpel ting blive til store konflikter og skænderier. Derfor er det en god idé at få hjælp hos en proffesionel parterapeut som kan hjælpe jer med at genfinde kærligheden og styrke kommunikationen. Mange gange skal der ikke ret meget parterapi til, for at ændre markant på parforohldet. Hvis I har børn - eller måske lige har stiftet familie, oplever mange at parforohldet kommer under pres.

HJÆLP TIL PARFORHOLDET I HADERSLEV OG SØNDERJYLLAND

Hvis I har problemer med parforholdet kan I hurtigt få den rette hjælp i Haderslev og i hele Region Syddanmark. Tryg på knappen "find terapeut" og udfyld kontakt formularen under den pågældende terapeut. Vi anbefaler at gå i parterapi, hvis I oplever problemer, synes at der mangler noget eller hvis I føler at noget ikke er som det burde.

Om parterapi i Haderslev og Sønderjylland

INGER MARGRETHE JØRGENSEN

I parterapi hos Inger Margrethe får I yderst kompentent til jeres parforhold. Inger har i mange år været selvstændig terapeut og har derfor hjulpet rigtig mange par til at genfinde hinanden og kærligheden. Hun kan het sikkert også hjælpe jeres parforhold på ret kurs. Se hele Inger Margrethe Jørgensens profil på Lovecast her: