Parterapeut Aabenraa og Haderslev - Laila Baltser

LAILA BALTSER

Parterapeut og psykoterapeut MPF

Adresse:

Ny Allegade 1 1.sal 6100 Haderslev & Varnæsvigvej 22, 6200 Aabenraa

Åbningstider: Tirsdage og Torsdage 9.00 – 19.00 (Haderslev), Onsdage 8.00 – 18.00 (Varnæs) og Lørdag ulige uger 9.00 – 15.00 (Varnæs eller Haderslev)

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Laila Baltser og er uddannet psykoterapeut og medlem af psykoterapeut foreningen. Jeg har altid haft en stor interesse for parforhold og menneskelige relationer og min personlige og faglige rejse betyder, at jeg i dag lever min lyst som før var baseret på pligt. Jeg har selv udviklet og ændret mit liv til at være let, sjovt og inspirerende og jeg kan hjælpe dig og din partner til at gøre det samme.

I parterapi vil I blive inspireret til stå sammen som et TEAM. Det er meget ofte de gamle mønstre vi har med os fra tidligere parforhold og fra vores barndom, der giver de største udfordringer i parforholdet.

PARFORHOLD

Når vi skal arbejde med parforholdet og de udfordringer I oplever, handler det ikke om at nogen er jer er forkerte eller har ret. Det handler heller ikke kun om sure pligter, børn og knoklerier - tværtimod, handler det om at skabe et fællesskab, der betyder at I står sammen og tør sige ærligt, hvordan I har det og hvad I har brug for.

I parterapi vil vi finde en ny og bedre vej for parforholdet og for jer. Jeg hjælper jer med at skabe de forandringer I begge længes efter og drømmer om. Nogle par kommer i terapi når de oplever store udfordringer og når de ikke selv er i stand til at løse konflikterne, men rigtig mange vælger også at få et par tjek - et slags pareftersyn, hvor vi taler om, hvad der rører sig i jer lige nu. Det kan nemlig forebygge rigtig mange af de udfordringer, som kan opstå senere.

Jeg bruger en nænsom og meget anerkendende terapiform, som hverken sætter nogen af jer i bås, er dømmende eller har til formål at finde syndebukke. Jeg ser ikke parterne som problemet, men derimod det mønster, der har udviklet sig imellem jer – og det kan ændres. Når det sker giver til plads til et nyt, sundere og mere kærligt parforhold.

Kontakt mig nu og lad os gøre noget ved de udfordringer, I oplever.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Online terapi

Telefonisk terapi

Musik terapi

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut - Integreret Dynamisk Psykoterapi

Stress coach - MINDStrain

Socialpædgog

ERFARINGSOMRÅDE


Bedre kontakt og fokus på fælles værdier

Håndtering af stress og frustrationer

Styrkelse af jeres kommunikation

Mere glæde, intimitet og nydelse i hverdagen

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Gratis intro samtale 30 min - 0 kr.


Parterapi afklarende samtale - 2 timer - 1300,- kr.


Parterapi - 2 timer - online og fysisk 1800 kr.


Individuel terapi - 1 time - 750 kr.


Mix forløb til par - 10 timer (mail sparring og konkrete redskaber, som implementeres over 12 uger) - 7800 kr.

Oplys venligst at du har fundet Laila på Lovecast

Besøg min hjemmeside