Parterapeut centralt i Kolding Emma Volquards Hansen

Emma Volquards Hansen

Cand.mag. og parterapeut

Adresse: Centervej 2A, 6000 Kolding

Åbningstider: Mandag til fredag fra 09.00-15:00 (aften- og weekendtider efter aftale)

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Emma Volquards Hansen, og jeg brænder for at hjælpe dig og din partner med at skabe forandring og udvikling i jeres liv. Forandring og udvikling, der udvider jeres indsigter og forståelsesramme, så jeres kærlighedsliv kan blomstre og trives.

Mange af de par, der kommer i parterapi hos mig, oplever problemer med dårlig kommunikation, opslidende konflikter, følelsesmæssig afstand, tvivl, manglende nærvær eller intimitet. Andre har oplevet utroskab eller svigt, der har udløst en krise.

Men kriser, usikkerhed og konflikter kan være et springbræt til en tryggere kontakt og dybere kærlighed, hvis I arbejder på det. Det er nemlig, når I tør kaste lys på det svære i jeres relation, at I for alvor udvikler jer sammen og individuelt.

Som parterapeut er jeg guiden, der hjælper jer på rejsen til at forstå jeres forskellige oplevelser, verdener og sprog. Jeg ønsker at skabe et trygt og fortroligt rum sammen med jer, hvor der er plads til de svære følelser og en dyb forståelse for jeres problematikker. I er eksperterne i jeres liv, og jeg vil gøre mit bedste for, at guide og støtte jer igennem processerne i jeres helt eget tempo.

PARFORHOLD

Det kræver en stor indsats at bevare og vedligeholde kærligheden i en travl hverdag og et samfund, der dyrker højt tempo, selvrealisering og høje forventninger. Rigtig mange par kæmper, og op mod halvdelen af alle ægteskaber i Danmark ender med en skilsmisse. Ligeledes viser tal, at 75% af sammenbragte familier ender i opløsning.

Det er særligt, når krisen rammer eller udfordringerne har vokset sig store, at par søger hjælp – og det er selvfølgelig rigtig godt. Jeg har dog et stort håb og ønske om at flere vil søge hjælp langt tidligere. Det er nemlig nemmere at arbejde på parforholdet, når der stadig er kærlige følelser.

Mange oplever, at parforholdet er den største kilde til lykke eller ulykke i livet, og derfor påvirker det alle facetter af livet negativt, når parforholdet ikke trives. I parterapien arbejder vi på at gøre kontakten og kommunikationen imellem jer mere tryg og kærlig, og vi har fokus på at finde jeres vej videre, så I kan få et parforhold og en hverdag, hvor I begge trives.

Parterapi er en investering i jeres parforhold og fælles fremtid. Kontakt mig nu og få hjælp til jeres udfordringer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Online terapi

UDDANNELSE


Certificeret parterapeut – Sexologiskolen

Cand.mag. – Syddansk Universitet

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikationsproblemer

Opslidende konflikter

Følelsesmæssig distance

Utroskab og tillidsbrud

Småbørnsforældre og familieliv

Problemer med nærhed og intimitet

Tilknytningsmønstre

Tvivl i parforholdet

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde og online


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.


Individuel terapi - 50 minutter - 700 kr.

Oplys venligst at du har fundet Emma på Lovecast

Besøg min hjemmeside