Parterapeut Peter Jørgensen - Vordingborg

MARIA RAUFF SCHURMANN

Autoriseret psykolog og parterapeut

Adresse:

Toldboden 1, 1. A. 8800 Viborg &

Rosensgade 15, 2. Aarhus C

Åbningstider:

Mandag og onsdag 9-16

Tirsdag og torsdag 11.00-17.30

Fredag 9-14

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Maria. Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet hvor jeg har skrevet speciale indenfor parterapi. Jeg har desuden efterfølgende taget en efteruddannelse som parterapeut. Min helt store passion som psykolog, er at hjælpe mennesker som oplever vanskeligheder i forhold til vigtige relationer – hvorfor parterapien spiller en stor rolle i min hverdag som psykolog.

Livet bærer både glæder og sorger, og det er vigtigt at forstå at det er en del af livets gang, så formålet i mine samtaler er ikke, at vi skal undgå sorg eller opnå lykke, men at rumme det hele. Jeg vil hjælpe med at give jer redskaber til at acceptere livets vilkår, så I kan stå stærkere i de udfordringer, som I møder på jeres vej.

Vi handler, tænker og føler som vi gør, fordi vi formes af vores livshistorie og omgivelser. Dette betyder, at vi alle kan have uhensigtsmæssige handlemønstre med os, men det kan brydes gennem terapi.

PARFORHOLD

Det kræver en stor indsats fra begge parter, at have et godt parforhold. Vigtigst af alt, er det at turde at være åbne og sårbare overfor hinanden. Det at kunne forblive nysgerrige på hinanden og på hinandens reaktionsmønstre, kan hjælpe jer til at blive klogere på hinanden og opnå større nærhed mellem jer.

Der kan være mange grunde til at mennesker opsøger parterapi. Det kan bl.a. være at genopdage kærlighed og intimitet, gøre et godt parforhold endnu stærkere, arbejde videre med parforholdet efter eventuelle traumer, svigt og utroskab.

Jeg arbejder ud fra et tilknytningsteoretisk grundlag, samt indenfor emotionsfokuseret og mentaliseringsbaseret terapi. I er mere end velkomne til at kontakte mig, og jeg vil se frem til at hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Familieterapi

Kognitiv Adfærds Terapi

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Compassion Focused Therapy (CFT)

UDDANNELSE


Psykolog ved Aarhus Universitet, februar 2017

Efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi, Dansk Parterapeutisk Insitut, 2018

Kurser indenfor ACT og CFT

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation

Omsorgssvigt

Større selvindsigt

Stress

Angst

Utroskab

Relationer

Depression

KLIENTUDTALELSER

»På meget kort tid har Maria givet mig et meget anderledes og mere positivt syn på mig selv og min tilværelse. Jeg har ikke før oplevet at et andet menneske har kunne forstå mig så godt som Maria kan.

Ofte afslører det usagte meget om os mennesker; kropssprog, øjne, ansigtsmimik og lignede. Dette kombineret med de rigtige spørgsmål, gode råd og forståelse er hvad der gør Maria til en meget dygtig Psykolog. Maria er altså ikke bare enormt faglig dygtig, men også et varmt, empatisk og skønt menneske.

Til alle der kunne have brug for at snakke med en psykolog, kan jeg KUN anbefale Maria. På meget kort tid har hun hjulpet mig med at ændre mit liv til noget meget bedre - jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det så godt. Jeg vil aldrig glemme alt det som Maria har fortalt og lært mig, for det er en kæmpe gave som jeg kan og skal bruge resten af mit liv. Jeg er Maria evig taknemmelig for at hun har hjulpet mig så meget som hun har - og derfor får hun min varmeste anbefaling.«

Kvinde i 20érne

»Vi et par, som i mange år har levet i en sammenbragt familie med de glæder og udfordringer, det giver.

Vi har i høj grad haft glæde af at være i parterapi hos Maria.

Det er blevet til et langt forløb, men der har også været mange ting vi har arbejdet med. Vi har arbejdet med både mig individuelt og os sammen som par.

Jeg tror ikke min partner og jeg ville være sammen i dag, hvis vi ikke begge havde arbejdet med vores mønstre - både hos Maria og derhjemme.

Jeg oplever Maria som en meget nærværende, professionel og skarp psykolog og parterapeut og er meget taknemmelig for det forløb, vi som par har været igennem hos hende.«

Kvinde i 40érne

»Vi har gået i parterapi hos Maria et års tid. Det har hjulpet os i en svær fase, hvor vi lige var blevet en lille familie med to små børn og meget lidt tid og overskud til hinanden. Uden parterapien var vi sandsynligvis gået fra hinanden.

Maria er dygtig til at hjælpe os med at forstå hinanden bedre og samtidig være i stand til at formidle egne ønsker og behov på en respektfuld og kærlig måde.

Hos Maria har vi fået forskellige redskaber, der styrker kommunikationen og forbindelsen imellem os.«

Par i slut 30’erne

PRISER

I betaler for at komme ind til en terapeut, der er uddannet og autoriseret som psykolog og som har taget en efteruddannelse og specialiseret sig i parterapi. Dette sikrer I får kvalificeret hjælp og at vi hurtigt sammen stiller skarpt på hvad der er vigtigt for netop jer – dette kan betyde I på sigt sparer penge i forhold til at have valgt et billigere alternativ.

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 90 minutter - 1600 kr.


Individuel terapi - 55-60 minutter - 1050 kr.


Familiesamtale - 90 minutter - 1600 kr.

Oplys venligst at du har fundet Maria på Lovecast

Besøg min hjemmeside