Skip to content
Parterapeut Peter Jørgensen - Vordingborg

MARIA RAUFF SCHURMANN

Autoriseret psykolog og parterapeut

Adresse:

Toldboden 1, 1. A. 8800 Viborg

Åbningstider:

Mandag og onsdag 8-15

Tirsdag og torsdag 10.00-17.30

Fredag 8-14

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Maria. Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet hvor jeg har skrevet speciale indenfor parterapi. Jeg har desuden efterfølgende taget en efteruddannelse som parterapeut. Min helt store passion som psykolog, er at hjælpe mennesker som oplever vanskeligheder i forhold til vigtige relationer – hvorfor parterapien spiller en stor rolle i min hverdag som psykolog.

Livet bærer både glæder og sorger, og det er vigtigt at forstå at det er en del af livets gang, så formålet i mine samtaler er ikke, at vi skal undgå sorg eller opnå lykke, men at rumme det hele. Jeg vil hjælpe med at give jer redskaber til at acceptere livets vilkår, så I kan stå stærkere i de udfordringer, som I møder på jeres vej.

Vi handler, tænker og føler som vi gør, fordi vi formes af vores livshistorie og omgivelser. Dette betyder, at vi alle kan have uhensigtsmæssige handlemønstre med os, men det kan brydes gennem terapi.

PARFORHOLD

Det kræver en stor indsats fra begge parter, at have et godt parforhold. Vigtigst af alt, er det at turde at være åbne og sårbare overfor hinanden. Det at kunne forblive nysgerrige på hinanden og på hinandens reaktionsmønstre, kan hjælpe jer til at blive klogere på hinanden og opnå større nærhed mellem jer.

Der kan være mange grunde til at mennesker opsøger parterapi. Det kan bl.a. være at genopdage kærlighed og intimitet, gøre et godt parforhold endnu stærkere, arbejde videre med parforholdet efter eventuelle traumer, svigt og utroskab.

Jeg arbejder ud fra et tilknytningsteoretisk grundlag, samt indenfor emotionsfokuseret og mentaliseringsbaseret terapi. I er mere end velkomne til at kontakte mig, og jeg vil se frem til at hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Familieterapi

Kognitiv Adfærds Terapi

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Compassion Focused Therapy (CFT)

UDDANNELSE


Psykolog ved Aarhus Universitet, februar 2017

Efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi, Dansk Parterapeutisk Insitut, 2018

Kurser indenfor ACT og CFT

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation

Omsorgssvigt

Større selvindsigt

Stress

Angst

Utroskab

Relationer

Depression

KLIENTUDTALELSER

PRISER

I betaler for at komme ind til en terapeut, der er uddannet og autoriseret som psykolog og som har taget en efteruddannelse og specialiseret sig i parterapi. Dette sikrer I får kvalificeret hjælp og at vi hurtigt sammen stiller skarpt på hvad der er vigtigt for netop jer – dette kan betyde I på sigt sparer penge i forhold til at have valgt et billigere alternativ.

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 90 minutter - 1700 kr.


Individuel terapi - 55-60 minutter - 1150 kr.


Familiesamtale - 90 minutter - 1700 kr.

Oplys venligst at du har fundet Maria på Lovecast

Besøg min hjemmeside