PARTERAPI I SKIVE

Søger du efter parterapi i Skive? - så er du landet på den helt rigtige side. Her får du nemlig et godt overblik over parterapeuter i Skive, som kan hjælpe til at forbedre dit parforhold og de kærlighedsliv. Rigtig god fornøjelse og velkommen til Lovecast i Skive.

MERE OM PARTERAPI I SKIVE - REGION MIDTJYLLAND

I Skive - eller i de kommuner og byer der ligger tæt på Skive - kan du hurtigt og let finde en dygtig parterapeut her på siden. Vi har nemlig samlet et godt hold af dygtige parterapeuter, som kan hjælpe jer med at genfinde kærligheden til hinanden.

Parterapi i Skive - find en dygtig parterapeut

Parterapi giver nyt liv i parforholdet. Sådan er det i langt de fleste tilfælde. Når vi har fulgt op på de par som har afsluttet et parterapiforløb, svarer langt de fleste at de har fået det mærkbart bedre sammen, allerede efter de første 2 sessioner. Derfor ved vi at parterapi virker.

For at sikre det bedst mulige resultat i parterapi, er det vigtigt, at I begge er motiveret til at arbejde med parforholdet. Hvis den ene part ikke er motiveret, kan det være rigtig svært at skabe de nødvendige resultater. Nogle par kan have store fordele ved at gå i individuel parterapi, da ændringer hos den ene part, kan have stor og afgørende betydning for relationen.

PARTERAPEUTER I SKIVE OG NÆR SKIVE

Vores parterapeuter, som tilbyder kompetent hjælp til parforholdet i Skive og omegn.

Erika Lorentsen

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

Herning nær Skive

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter og dårlig kommunikation i parforhold & familieterapi

1 Artikel

FANDT DU EN PARTERAPEUT I SKIVE?

Ellers kan du se andre muligheder for parterapi i Region Midtjylland her:

MERE OM SKIVE OG PARFORHOLD

Skive by er den nordligste by i Region Midtjylland. Byen har ca. 21.000 indbyggere, og det giver naturligvis muligheder for at finde en dygtig lokal parterapeut, som kan hjælpe jeres parforhold tilbage på sporet. Vi kan naturligvis også anbefale online parterapi, som er en mulighed de fleste parterapeuter på Lovecast tilbyder.

LANDSDÆKKENDE UNDERSØGELSE - HVORDAN GÅR DET I SKIVE?

Når man kigger på antallet af skilsmisser i Skive og på antallet af par der flytter fra hinanden, mens børnene stadig bor hjemme, ligger Skive på en 74. plads på listen over landets 98 kommuner. Med andre ord betyder det at der hvert år flytter 2,7 % af kommunens børnefamilier fra hinanden. Selvom Skive umiddelbart er placeret bedre end mange andre kommuner i Danmark, er tallet stadig højt og det gør først og fremmest ud over børn og deres familier.

Vi kan derfor kun opfordre alle til at søge professionel hjælp hos en par- eller en dygtig familieterapeut, så snart I oplever at parforholdet og jeres relation ikke er optimal. Det er nemlig den hurtigste og sikreste vej til at få parforholdet tilbage på sporet.

3 GODE RÅD TIL PARFORHOLDET?

Er jeres parforhold kommet ud i et storm vejr? Så får I her 3 gode råd - som kan hjælpe jeres parforhold tilbage på sporet.

1

Tal om jeres parforhold

Tal om jeres forventninger til hinanden. Samtale kan gøre jer klogere på hinandens ønsker og behov.

2

Lyt til hinanden

Lyt til din partner. Nogle gange kan vi godt have en tendens til at ville tale og komme til orde. Prøv i stedet at lytte til din partner.

3

Timeout

Tag en timeout. Hvis samtalen bliver for svær og konflikterne er for store - så tag en pause. Vend tilbage til samtalen, når I er klar igen.

FÅ MEGET MERE VIDEN OM PARTERAPI

Du kan meget let finde informationer og viden om parterapi her på siden. Vi har samlet en masse konkret viden om både parforhold og de problemer et parfrohold kan komme i, og vi har også udarbejdet en række gode guides til parforholdet.

Du kan også finde viden om online parterapi og dine muligheder lige her. Klik endelig lidt rundt på siden, hvis du vil have mere viden om parterapi eller parforhold. Du kan også finde mere information om parterapi i en by nær dig - se eksempelvis byerne Viborg, Silkeborg, Herning, Ikast, Aarhus, Vejle og Randers.