Parterapeut Anne Jørgensen - København

CONNIE SKAMMELSEN

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Mejlgade 46, B, 8000 Aarhus C

Kan også komme hjem til jer.

Åbningstider: Alle ugens dag efter aftale.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Connie Skammelsen - tak fordi du er kommet forbi min profil 🙂

Når I kommer i parterapi hos mig, bliver I begge mødt på en omsorgsfuld, nærværende, omhyggelig og seriøs måde. Som parterapeut tager jeg altid udgangspunkt i jeres aktuelle situation og de udfordringer I oplever, så vi hurtigst muligt kan komme ind til kernen og gjort noget ved de problemer I oplever.

PARFORHOLD

I et parforhold kan der ofte opstå skænderier, konflikter eller følelsen af at stå alene med hele ansvaret. Det kan hurtigt give en følelse af svigt eller manglende omsorg og forståelse, som er en af de fundamentale elementer i den kærlighed vi føler for hinanden. Den kærlighed som helst skulle bære vort forhold, som et stærkt fundament.

Men der er heldigvis hjælp at hente. I parterapi kan vi nemlig kigge på de problemstillinger, der ligger bagved de udfordringer I oplever. Vi kan få adskilt tingene, så vi får skabt et mere klart syn på, hvorfor vi gør, som vi gør og dermed bliver bedre i stand til at ændre vores måde at være sammen på til et sundt og stærkt forhold.

Parterapi kan give jer en ny start sammen og det kan være med til at genopdage den kærlighed I havde for hinanden i starten af parforholdet. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer videre i livet.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Psykoterapi

Kropsterapi

Kognitiv terapi

Klientcentreret terapi

Familie terapi

Online terapi via skype

Mulighed for terapi på engelsk

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut - Institut for Gestaltanalyse

Kognitiv individuel terapeut og par terapeut - Institut for Gestaltanalyse

Sygeplejerske - Sygeplejeskolen Aarhus

Individuel Kropsterapeut - Institut for Gestaltanalyse

Stress mentor og mindfulness coach - AUH 2017 MBSR - lærer Katrine Krogsgaard og Susanne N. Konnerup

Motivational interviewing – MI - Institut for EmotionsFokuseret terapi - lærer Niels Bagge og Agnete Hoffmeyer

ERFARINGSOMRÅDE


Dårlig/svær kommunikation i parforholdet

Angst og ensomhed

Svigt og afstand i parforholdet

Tillid / mistillid

Utroskab/ jalousi

Konflikter / fastlåste mønstre

Udfordringer i børnefamilier

KLIENTUDTALELSER

»Min kæreste og jeg har været i samtaleterapi hos Connie, hvor vi oplevede, at der endelig var tid og rum til os som par og som individuelle mennesker. Connie er sublim til at håndtere det fælles møde, hvor man kan tale frit fra hjertet og bliver guidet professionelt til en sund og givende kommunikation. Det udvikler os som mennesker og som par og giver et nyt indspark til livet - det er det HELE værd.

Connie formår i en blanding af en professionel tilgang og hendes hjertelige og varme menneskelige natur at flytte os som mennesker, hvor hun lytter til vores historier og i fællesskab og dialog bevæger vi os mod både fælles og individuelle mål.

Efter samtaler med Connie, opdager man, at det at tage ens forhold seriøst, er det eneste rigtige - da det giver en ubeskrivelig ro indeni, når man får bekræftet, at man ikke skal stå alene med livets udfordringer«.

Par først i 30’erne

»Connie du har været med til, at jeg fandt min rolle som far og turde stå ved mig selv og den mand jeg har fundet ud af, at jeg er. Jeg har fundet sammen med min kæreste igen efter mange måneder, hvor vi har kæmpet om vores to piger. Tak for din tålmodighed og støtte.«

Far til tvillinger, piger på 2,5 år

»Vi startede vores parforhold, som de færreste nok gør, da vi startede vores forløb hos Connie. Vi kom begge ind i forholdet med hver vores bagage. Vi oplevede, at bagagen var en trussel mod vores forhold og relation, som ellers var stærk og umiddelbar. Vi ville værne om vores forhold og kærlighed -det var her, at Connie kom ind i vores liv.

Hun har hjulpet os med redskaber for at kunne håndtere disse udfordringer, redskaber til at tale sammen på en konstruktiv måde samt redskaber til at pleje vores forhold, os selv og hinanden. Vi bruger forsat Connie, når bagagen spøger og det er altid dejligt at komme hos Connie for blive hjulpet igennem de udfordringer, som man ikke altid selv kan klare. Connie står altid klar, er super behagelig og god til at få en til at reflektere. Vores varmeste anbefalinger herfra🌺.«

Par i midt 30´erne
»Jeg startede for over et halvt år siden et forløb, sammen med min mand, hos Connie. Baggrunden for dette, var at vi grundet utroskab og mistillid kun havde drømmen og håbet tilbage mellem os. Jeg mødte op med et inderligt håb om en fremtid med min mand. Han, meget modvillig og mistroisk overfor hele setuppet og generelt for os som par.

Vi var i parterapi én enkelt gang, hvilket for min mand var nok, selvom han, på trods af sin skepsis, måtte indrømme, at det føltes okay at tale sammen på denne måde og at Connie formåede at skabe et meget trygt og upartisk miljø.

Jeg har siden, fortsat gået i terapi hos Connie, da jeg efter en noget turbulent tid i vores ægteskab, følte en trang til at lærer mig selv at kende igen. Hvem var jeg egentlig hvis jeg bare var mig? Jeg startede et forløb med gestaltterapi hos Connie, og dette har virkelig været en øjenåbner for mig og en mulighed for at stoppe op og mærke efter.  Min mand og jeg er stadig sammen - Og jeg vil til enhver tid anbefale alle, at forære sig selv og/eller sin partner et forløb hos Connie, som ved hvert eneste møde tager imod én med hjertevarme og åbent sind.«

Par sidst i 30` erne, sammen i 7 år, har 2 piger på 4 og 7 år.

CITAT FRA CONNIE SKAMMELSEN

Nære, dybe og betydningsfulde relationer, er noget vi alle har brug for, som et trivsels grundlag i livet.

Vores virkelighed, vores vilkår og vores livssituation kan forhindre os i at stoppe op og mærke efter, hvilken betydning du har i mit liv og hvilken betydning jeg har i dit.

Nogle gange oplever vi måske ligefrem relations kvalme:

”Jeg kan bare ikke holde ud at være i det her forhold sammen med dig, jeg ved at kaste op over det, jeg må gå for ellers kan jeg ikke passe på mig selv.”

Kunne det måske tænkes at det også er en del af os selv, vi kan holde ud at være sammen med?

Prøv at vende dit spejl, kik indad for en stund.

At give dig selv opmærksomhed, at være venlig og ikke fordømmende overfor dine voldsomme, måske forfærdelige tanker, følelser og fornemmelser skaber ro og klarhed i dig.

Vær sammen med det der er lige NU.

Gå tilbage til kærligheden, til nærheden og sæt ord på dine følelser og fornemmelser sammen med din partner.

Stol på din intuition. Gå med den og ikke imod den.

Nogle gange kræver det enormt mod, nogle gange kræver det nærmest umenneskelig styrke, fordi vi bliver sårbare, helt eksponerede og bange for at miste den anden, når vi står ved os selv og helt ærlige.

Men kærligheden og nærheden som opstår i dette forunderlige og hudløst ærlige rum mellem dig og mig er lige her, hvor livet for alvor leves, trives og mærkes.

Forandring er altid en mulighed.”

Citat fra psykoterapeut Connie Skammelsen - Parterapi i Aarhus

PRISER

 

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1.200 kr.


Individuel terapi 1 time - 925 kr.


Online parterapi - 1 time og 30 minutter - 1.200 kr.

Oplys venligst at du fandt terapeuten på Lovecast.

Besøg min hjemmeside