Parterapeut Anne Jørgensen - København

CONNIE SKAMMELSEN

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Rosensgade 24, 3.sal, 8000 Aarhus C

Kan også komme hjem til jer.

Åbningstider: Alle ugens dag efter aftale.

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Connie Skammelsen - tak fordi du er kommet forbi min profil 🙂

Når I kommer i parterapi hos mig, bliver I begge mødt på en omsorgsfuld, nærværende, omhyggelig og seriøs måde. Som parterapeut tager jeg altid udgangspunkt i jeres aktuelle situation og de udfordringer I oplever, så vi hurtigst muligt kan komme ind til kernen og gjort noget ved de problemer I oplever.

PARFORHOLD

I et parforhold kan der ofte opstå skænderier, konflikter eller følelsen af at stå alene med hele ansvaret. Det kan hurtigt give en følelse af svigt eller manglende omsorg og forståelse, som er en af de fundamentale elementer i den kærlighed vi føler for hinanden. Den kærlighed som helst skulle bære vort forhold, som et stærkt fundament.

Men der er heldigvis hjælp at hente. I parterapi kan vi nemlig kigge på de problemstillinger, der ligger bagved de udfordringer I oplever. Vi kan få adskilt tingene, så vi får skabt et mere klart syn på, hvorfor vi gør, som vi gør og dermed bliver bedre i stand til at ændre vores måde at være sammen på til et sundt og stærkt forhold.

Parterapi kan give jer en ny start sammen og det kan være med til at genopdage den kærlighed I havde for hinanden i starten af parforholdet. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer videre i livet.

MIN BIOGRAFI

METODER


Gestaltterapi

Kropsterapi

Kognitiv terapi

Klientcentreret terapi

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut - Institut for Gestaltanalyse

Kognitiv individuel terapeut og par terapeut - Institut for Gestaltanalyse

Sygeplejerske - Sygeplejeskolen Aarhus

Individuel Kropsterapeut - Institut for Gestaltanalyse

ERFARINGSOMRÅDE


Dårlig/svær kommunikation i parforholdet

Angst og ensomhed

Svigt og afstand i parforholdet

Tillid / mistillid

Utroskab/ jalousi

Konflikter / fastlåste mønstre

Udfordringer i børnefamilier

KLIENTUDTALELSER

Klientudtalelse fra et par først i 30’erne

»Min kæreste og jeg har været i samtaleterapi hos Connie, hvor vi oplevede, at der endelig var tid og rum til os som par og som individuelle mennesker.
Connie er sublim til at håndtere det fælles møde, hvor man kan tale frit fra hjertet og bliver guidet professionelt til en sund og givende kommunikation. Det udvikler os som mennesker og som par og giver et nyt indspark til livet - det er det HELE værd.

Connie formår i en blanding af en professionel tilgang og hendes hjertelige og varme menneskelige natur at flytte os som mennesker, hvor hun lytter til vores historier og i fællesskab og dialog bevæger vi os mod både fælles og individuelle mål.

Efter samtaler med Connie, opdager man, at det at tage ens forhold seriøst, er det eneste rigtige - da det giver en ubeskrivelig ro indeni, når man får bekræftet, at man ikke skal stå alene med livets udfordringer«.

Par først i 30’erne

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1.080 kr.

Individuel terapi 1 time - 700 kr.