PARTERAPI I AALBORG

Parterapi i Aalborg

Velkommen til Lovecast – Her finder du førstehjælp til dit parforhold i Aalborg, og vi har samtidig samlet og skrevet en masse brugbare informationer om parterapi, parforhold og kærlighed. Vi håber du vil klikke lidt rundt på siden og blive inspireret til at forbedre dit parforhold. Leder du efter parterapi tilbud i Aalborg, så finder du vores parterapeuter her:

Randi Thomsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Aalborg & Gistrup

Særlig erfaring med:

Ensomhed i parforholdet, styrkelse af relationen, manglende lidenskab og lyst til sex, utroskab, jalousi, tilbagevendende skænderier, børn og familieliv, afklaring omkring skilsmisse

Michael Beha

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Aalborg & Støvring

Særlig erfaring med:

Konflikter i parforholdet, kommunikation, utroskab, fællesskab og individuel frihed & skilsmisse

FIND FLERE TERAPEUTER - PRØV PARTERAPI I MIDTJYLLAND

Vil du have flere muligheder? Prøv parterapi i Midtjylland

MERE OM PARTERAPI I AALBORG

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og ligner på nogle punkter Århus. Det er en moderne by med uddannelsesinstitutioner og med mange unge mennesker, som måske har slået sig ned i byen efter endt uddannelse. I 2015 blev 2,9 procent af børnefamilierne i Aalborg skilt. Det er et klart signal om, at der bør sættes ind på området. En skilsmisse går ud over børnene og nyligt fraskilte har langt flere sygedage fra jobbet end kolleger, som ikke har gennemgået en skilsmisse. Det kan derfor være en god ide, for både dit barn/dine børn og dig selv, at gå i parterapi inden problemerne opstår eller før konflikterne vokser jer over hovedet.

I 2015 gik 2,9 procent af Aalborg børnefamilier med børn under 17 år fra hinanden. Aalborg er derved nr. 61 på listen over de 98 kommuner i Danmark hvor flest par med børn fysisk flyttede fra hinanden. Selvom det er en flot placering, er det stadig et meget højt antal familier med børn der går i opløsning og Aalborg har en højere placering end eksempelvis Kolding og Århus. Parterapi kan være en fornuftig og frugtbar måde at holde sammen på familien. En professionel og uvildig person kan hjælpe jer til at se tingene fra andre og nye vinkler og der kan løsne op for konflikter og skænderier i hverdagen.

PARTERAPEUTER I AALBORG

I Aalborg og i det øvrige Region Nordjylland, kan du hurtigt få hjælp til at overkomme problemerne i dit parforhold. De fleste af vores terapeuter tilbyder hurtig og effektiv hjælp til parforholdet, men de kan også hjælpe med at forebygge konflikter og modvirke negative mønstrer. Vi har samlet en lille håndfuld virkelig dygtige og inspirerende parteapeuter, som kan hjælpe jer med at skabe et bedre og mere harmonisk parforhold. Mange gange skal der ikke ret mange sessioner til, for at få rettet op på de ting der giver udfordringer og skaber konflikter.

Parterapi i Aalborg

Vi har også samlet en håndfuld gode informationer om parterapi i Århus og du kan også bruge denne guide til at afklare en række spørgsmål om parterapi. Du kan måske også få nytte af vores udvalg af parteraputer som tilbyder parterapi i Randers.

PARTERAPEUT MICHAEL BEHA

Parterapeut Michael Beha tilbyder parterapi i Aalborg. Han har mange års erfaring med at hjælpe par som oplever problemer. Michael har en solid psykoterapeutisk baggrund og han tilbyder effektiv parterapi fra sin praksis i rolige omgivelser centralt i Ålborg. Se hele Michaels profil, priser og kompetencer her:

PARTERAPEUT RANDI THOMSEN

Parterapeut Randi Thomsen tilbyder kompetent parterapi til par med problemer i parforholdet. Randi er yderst kompentent ser mulighed for udvikling at parforholdet, selv I er i krise eller oplever andre udfordringer. Hun har stor erfaring med at hjælpe jer tilbage på sporet og til at komme videre sammen. Ofte kan en krise ses som en helt ny og frisk start. Se Randis profil på Lovecast her: