PARTERAPI I AALBORG

Parterapi i Aalborg

Velkommen til Lovecast. Her finder du førstehjælp til dit parforhold i Aalborg. Vi har samlet og skrevet en masse brugbare informationer om parterapi, parforhold og kærlighed. Vi håber du vil klikke lidt rundt på siden og blive inspireret til at forbedre dit parforhold. Leder du efter parterapitilbud i Aalborg, så finder du vores parterapeuter her:

PARTERAPEUTER I AALBORG

Henrik Munkholm

Parterapeut & coach

Hvor:

Aalborg

Særlig erfaring med:

Konflikter, skænderier og kommunikationsproblemer, genskabe glæde og nærvær, hjælp til at finde tilbage til kærligheden, genfinde teamfølelsen og det der binder jer sammen, samt at skabe forståelse for hinanden og jeres forskelligheder

Tina Kvist Landbo

Parterapeut & familieterapeut

Hvor:

Aalborg

Særlig erfaring med:

Afstand mellem hinanden, utroskab, hverdagskonflikter, manglende tid og fokus på parforholdet, dårlig og manglende kommunikation, hjælp til at finde tilbage til kærligheden, nærheden og trygheden

Randi Thomsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Aalborg & Gistrup

Særlig erfaring med:

Ensomhed i parforholdet, styrkelse af relationen, manglende lidenskab og lyst til sex, utroskab, jalousi, tilbagevendende skænderier, børn og familieliv, afklaring omkring skilsmisse

FIND FLERE TERAPEUTER - PRØV PARTERAPI I MIDTJYLLAND

Vil du have flere muligheder?

MERE OM PARTERAPI I AALBORG

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og ligner på nogle punkter Århus. Det er en moderne by med uddannelsesinstitutioner og med mange unge mennesker, som måske har slået sig ned i byen efter endt uddannelse. I 2015 blev 2,9 % af børnefamilierne i Aalborg skilt. Det er et klart signal om, at der bør sættes ind på området. En skilsmisse går ud over børnene, og nyligt fraskilte har langt flere sygedage fra jobbet end kolleger, som ikke har gennemgået en skilsmisse. Det kan derfor være en god ide, for både dit barn/dine børn og dig selv at gå i parterapi inden problemerne opstår, eller før konflikterne vokser jer over hovedet.

I 2015 gik 2,9 % af Aalborg børnefamilier med børn under 17 år fra hinanden. Aalborg er derved nr. 61 på listen over de 98 kommuner i Danmark, hvor flest par med børn fysisk flyttede fra hinanden. Selvom det er en flot placering, er det stadig et meget højt antal familier med børn der går i opløsning, og Aalborg har en højere placering end eksempelvis Kolding og Århus. Parterapi kan være en fornuftig og frugtbar måde at holde sammen på familien. En professionel og uvildig person kan hjælpe jer til at se tingene fra andre og nye vinkler, og det kan løsne op for konflikter og skænderier i hverdagen.

PARTERAPEUTER I AALBORG

I Aalborg og i det øvrige Region Nordjylland, kan du hurtigt få hjælp til at overkomme problemerne i dit parforhold. De fleste af vores terapeuter tilbyder hurtig og effektiv hjælp til parforholdet, men de kan også hjælpe med at forebygge konflikter og modvirke negative mønstrer. Vi har samlet en lille håndfuld virkelig dygtige og inspirerende parteapeuter, som kan hjælpe jer med at skabe et bedre og mere harmonisk parforhold. Mange gange skal der ikke ret mange sessioner til, for at få rettet op på de ting der giver udfordringer og skaber konflikter.

Parterapi i Aalborg

Vi har også samlet en håndfuld informationer om parterapi i Århus. Du kan også bruge denne guide til at afklare en række spørgsmål om parterapi. Måske kan du få nytte af vores udvalg af parterapeuter, som tilbyder parterapi i Randers.

PARTERAPEUT RANDI THOMSEN

Parterapeut Randi Thomsen tilbyder kompetent parterapi til par med problemer i parforholdet. Randi er yderst kompetent, ser mulighed for udvikling at parforholdet, selvom I er i krise eller oplever andre udfordringer. Hun har stor erfaring med at hjælpe jer tilbage på sporet og til at komme videre sammen. Ofte kan en krise ses som en helt ny og frisk start. Se Randis profil på Lovecast her: