PARTERAPI I AALBORG

Parterapi i Aalborg

Velkommen til Lovecast. Her finder du førstehjælp til dit parforhold i Aalborg. Vi har samlet og skrevet en masse brugbare informationer om parterapi, parforhold og kærlighed. Vi håber du vil klikke lidt rundt på siden og blive inspireret til at forbedre dit parforhold. Leder du efter parterapitilbud i Aalborg, så finder du vores parterapeuter her:

PARTERAPEUTER I AALBORG

Randi Thomsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Aalborg & Gistrup

Særlig erfaring med:

Ensomhed i parforholdet, styrkelse af relationen, manglende lidenskab og lyst til sex, utroskab, jalousi, tilbagevendende skænderier, børn og familieliv, afklaring omkring skilsmisse

Henrik Munkholm

Parterapeut & coach

Hvor:

Aalborg

Særlig erfaring med:

Konflikter, skænderier og kommunikationsproblemer, genskabe glæde og nærvær, hjælp til at finde tilbage til kærligheden, genfinde teamfølelsen og det der binder jer sammen, samt at skabe forståelse for hinanden og jeres forskelligheder

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I AALBORG ELLER NORDJYLLAND? - PRØV PARTERAPI I MIDTJYLLAND

Vil du have flere muligheder?

MERE OM PARTERAPI I AALBORG

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og ligner på nogle punkter Århus. Det er en moderne by med uddannelsesinstitutioner og med mange unge mennesker, som måske har slået sig ned i byen efter endt uddannelse. I 2015 blev 2,9 % af børnefamilierne i Aalborg skilt. Det er et klart signal om, at der bør sættes ind på området. En skilsmisse går ud over børnene, og nyligt fraskilte har langt flere sygedage fra jobbet end kolleger, som ikke har gennemgået en skilsmisse. Det kan derfor være en god ide, for både dit barn/dine børn og dig selv at gå i parterapi inden problemerne opstår, eller før konflikterne vokser jer over hovedet.

I 2015 gik 2,9 % af Aalborg børnefamilier med børn under 17 år fra hinanden. Aalborg er derved nr. 61 på listen over de 98 kommuner i Danmark, hvor flest par med børn fysisk flyttede fra hinanden. Selvom det er en flot placering, er det stadig et meget højt antal familier med børn der går i opløsning, og Aalborg har en højere placering end eksempelvis Kolding og Århus. Parterapi kan være en fornuftig og frugtbar måde at holde sammen på familien. En professionel og uvildig person kan hjælpe jer til at se tingene fra andre og nye vinkler, og det kan løsne op for konflikter og skænderier i hverdagen.

PARTERAPEUTER I AALBORG

I Aalborg og i det øvrige Region Nordjylland, kan du hurtigt få hjælp til at overkomme problemerne i dit parforhold. De fleste af vores terapeuter tilbyder hurtig og effektiv hjælp til parforholdet, men de kan også hjælpe med at forebygge konflikter og modvirke negative mønstrer. Vi har samlet en lille håndfuld virkelig dygtige og inspirerende parteapeuter, som kan hjælpe jer med at skabe et bedre og mere harmonisk parforhold. Mange gange skal der ikke ret mange sessioner til, for at få rettet op på de ting der giver udfordringer og skaber konflikter.

Parterapi i Aalborg

Vi har også samlet en håndfuld informationer om parterapi i Århus. Du kan også bruge denne guide til at afklare en række spørgsmål om parterapi. Måske kan du få nytte af vores udvalg af parterapeuter, som tilbyder parterapi i Randers.

5 GODE RÅD TIL AT PLEJE DIT PARFORHOLD

Parterapi er altid en sikker og pålidelig vej til at styrke parforholdet og til at skabe varige ændringer og forbedringer i jeres relation. I kan dog gøre en masse selv og mange undersøgelser har vist at nogle mennesker er bedre til at passe på kærligheden end andre. Her får de 5 gode tips til parforholdet i Aalborg.

Parterapi i Aalborg
Vær bevidst om at gøre parforholdet bedre

Alle parforhold har op - og nedture. Det er vigtigt at huske på, når forelskelsen har lagt sig og hverdagens trivialitet begynder. For selvom parforholdet måske ikke er helt fantastisk hele tiden, er det er vigtig, at pleje det jævnligt - faktisk gælder det især i de svære perioder. Undersøgelser viser nemlig, at de par som lever i holdbare og langvarige parforhold ofte gør aktive ting for at pleje parforholdet og for hinanden. Gør noget for hinanden og for parforholdet i hverdagen - det betaler sig på den lange bane.

Lær at værdsætter din partners familie og venner

Det er ofte ikke alle ens partners venner og familie man har det bedste forhold til. Sådan er det med menneskelig kemi. Men det er vigtigt at give det en reel chance og være åben og overbærende overfor din partners venner og familie. Husk at det er mennesker der er vigtige for din partner og det er derfor vigtigt at forsøge at få en god relation til dem - også selvom det nogle gang kan svært og du bliver nødt til at gå på kompromis.

Vær der for hinanden

I et parforhold er det vigtigt at være der hinanden. Begge parter skal have en helt grundlæggende følelse af tryghed og af at den anden passer på en og er der hvis det bliver nødvendigt. Hvis der komme tvivl om dette kan parforholdet være i fare.

Brug tid både sammen og hver for sig

I et parforhold er det vigtigt at bruge tid sammen. Det skaber fælles minder og glæder og det giver en fælles referenceramme og en følelse af samhørighed. Omvendt er det også vigtigt at give hinanden plads til at være sig selv og til at bevare en selvstændig identitet. Når vi bruger tid hver for sig får vi automatisk også mere at fortælle når vi ses.

Forsøg ikke at ændre hinanden - lær at sige pyt

Mange par har en tendens til at forsøge at ændre hinanden. Det kan være alt fra opførsel og indgroede vaner til måden vi taler, sidder eller spiser på. Men det er en rigtig dårlig idé at forsøge at ændre sin partner. Det var jo netop forskelligheden vi faldt for i starter. Prøv i stedet at fokusere på alle de gode ting din partner gør og lær at leve med de ting du alligevel ikke kan ændre.

PARTERAPEUT RANDI THOMSEN

Parterapeut Randi Thomsen tilbyder kompetent parterapi til par med problemer i parforholdet. Randi er yderst kompetent, ser mulighed for udvikling at parforholdet, selvom I er i krise eller oplever andre udfordringer. Hun har stor erfaring med at hjælpe jer tilbage på sporet og til at komme videre sammen. Ofte kan en krise ses som en helt ny og frisk start. Se Randis profil på Lovecast her: