PARTERAPI I AALBORG

Parterapi i Aalborg

Velkommen til Lovecast – Her finder du førstehjælp til dit parforhold og vi har samlet og skrevet en masse brugbare informationer om parterapi, parforhold og kærlighed. Vi håber du vil klikke lidt rundt på siden og blive inspireret til at forbedre dit parforhold. Leder du efter parterapi tilbud i Aalborg, så finder du vores parterapeuter her:

MERE OM PARTERAPI I AALBORG

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og ligner på nogle punkter Århus. Det er en moderne by med uddannelsesinstitutioner og med mange unge mennesker, som måske har slået sig ned i byen efter endt uddannelse. I 2015 blev 2,9 procent af børnefamilierne i Aalborg skilt. Det er et klart signal om, at der bør sættes ind på området. En skilsmisse går ud over børnene og nyligt fraskilte har langt flere sygedage fra jobbet end kolleger, som ikke har gennemgået en skilsmisse. Det kan derfor være en god ide, for både dit barn/dine børn og dig selv, at gå i parterapi inden problemerne opstår eller før konflikterne vokser jer over hovedet.

I 2015 gik 2,9 procent af Aalborg børnefamilier med børn under 17 år fra hinanden. Aalborg er derved nr. 61 på listen over de 98 kommuner i Danmark hvor flest par med børn fysisk flyttede fra hinanden. Selvom det er en flot placering, er det stadig et meget højt antal familier med børn der går i opløsning og Aalborg har en højere placering end eksempelvis Kolding og Århus. Parterapi kan være en fornuftig og frugtbar måde at holde sammen på familien. En professionel og uvildig person kan hjælpe jer til at se tingene fra andre og nye vinkler og der kan løsne op for konflikter og skænderier i hverdagen.

PARTERAPEUTER I AALBORG

I Aalborg og Region Nordjylland kan du hurtigt få hjælpe til at overkomme problemerne i dit parforhold. Vi har samlet en lille håndfuld virkelig dygtige og inspirerende parteapeuter.

Parterapi i Aalborg

PARTERAPEUT MICHAEL BEHA

Parterapeut Michael Beha tilbyder parterapi i Aalborg. Han har mange års erfaring med at hjælpe par som oplever problemer. Se hele Michaels profil, priser og kompetencer her:

PARTERAPEUT & MUSIK TERAPEUT SIF SVEINSDOTTIR

Parterapeut og musikterapeut Sif Sveinsdottir tilbyder kompetent parterapi til par med problemer i parforholdet. Sif ser muligheder i kriser og andre udfordringer og har stor erfaring med at hjælpe par til at komme videre sammen. Ofte kan en krise ses som en helt ny og frisk start. Se Sif´s profil på Lovecast her: