Parterapeut centralt i Roskilde eller hjemme hos dig

HENRIK MUNKHOLM

Parterapeut og coach

Adresse: Nytorv 11. 2 sal. - 9000 Aalborg

Åbningstider:

I dagtimerne - med mulighed for aftale efter behov.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Henrik Munkholm og jeg er uddannet socialpædagog, NLP træner og NLP master coach. Jeg har beskæftiget mig med parterapi, konflikthåndtering og kærlighed i mere end 15 år. Som jeres parterapeut tilbyder jeg en række velafprøvede pskologiske værktøjer, der kan hjælpe dig og din partner med at afdække bevidste og ubevidste strategier og mønstre, som kan genfinde kærligheden og teamfølelsen i mellem jer.

Når I kommer i parterapi, vil vi arbejde på at finde ind til kernen af det, der virkelig giver jer værdi og binder jer sammen. Vi vil arbejde med jeres måde at kommunikere på, jeres reaktioner over for hinanden og gamle oplevelser, der påvirker jeres parforhold og jeres relation..

Samtalerne tilpasses naturligvis til jeres situation og til de udfordringer I oplever. Målet er at skabe indsigt, forståelse for hinanden og mere rummelighed i forhold til jeres forskelligheder. Udgangspunktet er at genfinde kærligheden og varmen i jeres forhold og give jer nøglen til et kærligt, harmonisk og velfungerende parforhold.

PARFORHOLD

Kærlighed i et parforhold kræver mere arbejde og opmærksomhed end nogensinde. Ofte er parforholdet det vi prioriterer som det sidste i hverdagens travlhed, pligter og stress. Jeg oplever at mange parforhold mangler den glæde, intimitet og nærhed, der kendetegner et tæt og varmt parforhold. Efterhånden som tiden går forsvinder gnisten og lysten til at være sammen. Tilbage er frustrationer, magtkampe, bebrejdelser og ubehagelige diskussioner.

Udfordringer i parforholdet er et fælles problem, der skal løses i fællesskab. Derfor er det ikke jer som personer der skal ændre sig eller laves om - nej, det handler om at ændre samspillet, jeres kontakt og jeres måde at være sammen på. Når det sker, er det muligt at skabe et langt mere kærligt og markant anderledes parforhold.

Kontakt mig nu og lad os få en uforpligtende snak om de udfordringer I oplever. Udfyld kontaktformularen her på siden.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Coaching

Kurser

Foredrag

UDDANNELSE


NLP træner

NLP master coach

Socialpædagog

Forfatter til bogen "I kærlighedens vold"

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter, skænderier og kommunikationsproblemer

Genskabe glæde og nærvær

Hjælp til at finde tilbage til kærligheden

Genfinde teamfølelsen og det der binder jer sammen

Skabe forståelse for hinanden og jeres forskelligheder

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time - 875 kr.


Individuel coaching - 1 time - 875 kr.

Oplys venligst at du har fundet Henrik på Lovecast

Besøg min hjemmeside