PARTERAPI I FREDERICIA

Velkommen til Lovecast – Leder du efter en dygtig parterapeut i Fredericia eller vil de have mere viden om terapiforløb og parterapi, så har vi samlet det hele her. Du kan også finde masser inspiration dit parforhold. Find en dygtig parterapeut i Fredericia her:

PARTERAPEUTER NÆR FREDERICIA

Bente Mikkelsen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Vejle - tæt på Fredericia

Særlig erfaring med:

Problemer i parforholdet, kriser og skilsmisse, dårlig og mangelfuld kommunikation

Emma Volquards Hansen

Cand.mag. og parterapeut

Hvor:

Kolding & omegn

Særlig erfaring med:

Kommunikationsproblemer, opslidende konflikter, følelsesmæssig distance, utroskab og tillidsbrud, småbørnsforældre og familieliv, problemer med nærhed og intimitet, tilknytningsmønstre & tvivl i parforholdet

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I FREDERICIA?

Vi håber naturligvis på at du kan bruge en af vores dygtige parterapeuter i Fredericia. Du kan se flere af vores tilknyttede parterapeuter i hele Region Syddanmark her:

MERE OM PARFORHOLD I FREDERICIA

Fredericia er en af de største byer i Region Syddanmark med et indbyggertal på ca. 40.000 mennesker. Fredericia er et trafikalt knudepunkt i Jylland og har en af de travleste banegårde i Danmark. Undersøgelser fra Danmarks statistik viser, at antallet par med børn der flytter fra hinanden, ligger noget over landsgennemsnittet. I fredericia flyttede 3,6 af samtlige børnfamilier i kommunen fra hinanden. Det sender Fredericia ind på en 21. plads på listen over kommuner hvor flest par med hjemmeboende børn flytter fra hinanden. Tallet er højere end gennemsnittet, især når man sammenligner med de omkringliggende kommuner, så behovet for parterapi er stort i Fredericia.

Når familier med børn går i opløsning er det ofte børnene der bliver påvirket mest. Især hjemmeboende børn bliver ramt af forældrenes skilsmisse. Derfor er det en god idé at arbejde løbende og professionelt med parforholdet betaler sig at arbejde med parforholdet. Specielt i streesede perioder kan parforohldet komme på prøve. Parterapi opleves af langt de fleste som en stor lettese og hjælp, som har en positiv indslydelse på parforholdet.

Her på siden kan du få masser af information om parterapi overalt i Jylland. Se eksempelvis information om parforhold, skilsmisse og parterapi i Odense, parterapi i Aalborg eller parterapi i Ribe. Du kan også få hjælp til at afklare om parterapi kan kan hjælpe Jer, eller om I har behov for parterapi. Se vores guide til parterapi her.

FIND KOMPENTENT HJÆLP TIL PARFORHOLDET I FREDERICIA

I Fredericia og i det øverige region Syddanmark, kan du hurtigt finde denne rette hjælp til problemer parforholdet. Parterapi kan hjælpe par med at genfinde kærligheden og og knytte tættere bånd til hinanden - hvilket er gavnligt for hele familien. Hos Lovecast anbefaler vi at gå i parterapi, såsnart I blive klar over at noget er galt i parforholdet, så er chanchen for at løse konflikterne langt større.

Find også lokal inspiration til parforholdet og information omkring parterapi i Vejle.

Find en parterapeut i Fredericia