Parterapeut i Aarhus - Region Midtjylland, Hafdís Æ. Hougaard

HAFDÍS Æ. HOUGAARD

Parterapeut, psykoterapeut & coach (FADP)

Adresse: Immervad 1, 1TV, 8000 Aarhus C

Åbningstider: mandag kl. 09.00 – 20.00, tirs - tors kl. 09.00 - 18.00, fredag efter aftale

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Hafdís. Jeg er uddannet psykoterapeut og certificeret (FADP) Coach. Jeg har haft egen klinik siden 2015. Jeg arbejder med at hjælpe jer, til at blive bevidste på jer selv, jeres reaktionsmønstre. Det er en stor hjertesag for mig, at kunne være med til at støtte og løfte mennesker på deres vej mod indre lykke.

Jeg ønsker, at vise jer vejen i en naturlig process hen mod balance i jeres liv, tilstand og sind. Jeg arbejder med at give jer konkrete værktøjer. Jeg har været heldig fra naturens side, at have en stærk intuition, og den bruger jeg som et af mine værktøjer til at guide jer på, samt trækker på egen erfaring.

Vi ønsker alle de forandringer, som er bedst for os, og det er vigtigt, at vi alle ved at vi er enestående på hver vores måde.

PARFORHOLD

At leve sammen i et parforhold eller ægteskab kan rumme mange udfordringer. Vi har alle vores historier med fra vores tidligere parforhold, og vi bevæger os ofte mellem nutidige og fortidige relationer. Det er dog nemmere at tydeliggøre de mønstre der har godt fat i os, via vores “baggage”. Fortid, nutid og fremtid hænger sammen.

Det er en investering for jer, at gå i terapi. Parterapi er hvor jeg guider jer gennem samtale og rådgivning, men hvor det er tilrettelagt som en samtale mellem dig og din partner. Det er mit mål, at styrke jeres dialog, kontakt og tilknytning. Dybest set længes vi som mennesker efter at blive set og hørt i kærlighed, og det er med til at give jer os en forståelse om os selv.

Intimitet er en vigtig del af et parforhold. Vi har brug for passion og begær, da det er med til at skabe en fundamental del af vores frihed og lykke. Vejen ligger til et dejligt intimt liv lige under overfladen, men vi er for selvbevidste, bange for afvisning, og vores selvtillid er for svag til, at vi tør gøre noget ved det.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Coaching

Rådgivning

Familieterapi

Onlineterapi via Skype

UDDANNELSE


Integrativ Energi & Power Psykoterapeut (Life Academy 2014)

Integrativ Energi & Power Coach Terapeut (Life Academy 2014)

The power of intimacy (Esther Perell og Terry Real 2016)

ACT hos Russ Harris Psychwire

Stress mentor (Stress Academy 2017)

Utroskab - Parforholdets brud eller fornyelse (AcademyCph)

Mindfulness (2017)

Parterapi med Jette Simonsen (AcademyCph)

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation

Skilsmisse

Selvindsigt

Sammenbragte familier

Tværkulturelle familier

Jalousi

Intimitet

Utroskab

Sorg & traume

Stress

Livskriser

KLIENTUDTALELSER

»Jeg vil blot sige tusind tak for din utrolige støtte og yderst profesionelle tilgang til de udfordringer jeg har stået med
Siden vores første møde for mere end et år siden, har du været klar til at guide mig i den rigtige retning, uanset om det handlede om usikkerhed, mindreværd eller alle de problemer man møder som skilt og efterfølgende som en del af en sammenbragt familie. Du har delt ud af dine egne erfaringer, og du har hjulpet mig til at se en masse ting i et andet lys.

Jeg kan derfor takke dig for, at jeg nu samarbejder med min eksmand om vores to skønne piger, og vi er ligefrem begyndt at lave ting sammen med pigerne Det troede jeg ærligt talt aldrig ville kunne ske.

Du har hjulpet mig til at forstå mine handlemønstre, og ikke mindst hvordan jeg får dem ændret, så de ikke længere spænder ben for mig. Og det har aldrig gået bedre i mit forhold. Vi er netop kommet hjem fra vores første ferie uden ét eneste skænderi, og det er helt nye toner for os.

Jeg ved godt at jeg stadig har meget at arbejde med, og det er vel kun naturligt når man har en tung rygsæk med meget svigt og sorg i bagagen, men jeg ved at du altid er der for mig, og det er en kæmpe hjælp

Du skal have en særlig tak for at altid at finde tid til mig når det brændte på, uanset om det var et møde, et opkald eller en kærlig og omsorgsfuld SMS.

Jeg kan kun sige: Tusind tak for dig!«.

»I starten var jeg afvisende! Jeg følte ikke, at det var SÅ galt. Men min kone insisterede. Jeg må indrømme, at det har været det hele værd. Vi lærte at kommunikere, lytte, at håndtere konflikter, om selvkærlighed, men også hvordan man kan og må sætte grænser. 

Tak Hafdis«.

»Vi har haft Skype sessioner hos Hafdis, fordi vi bor i Aalborg. Det har fungeret super godt. Børnene blev puttet og vi havde faste aftaler hver anden uge kl. 20.30.

Det var lidt hårdt at indrømme for os begge, at vi måtte søge hjælp. Vi er begge skilsmissebørn og ønsker ikke at vores små rollinger bliver udsat for det samme. Hafdis lærte os om vores historier og omkring relationerne, så det blev nemmere at forstå konflikterne. Vi skammer os ikke over at sige til vores netværk, at vi har søgt hjælp. Det har været en kæmpe investering og meget lærerigt.
Os fra Aalborg«.

»Kære Hafdis 

Vi har prøvet i et par år at blive gravid uden held, og til sidst blev det vores årsag til at gøre noget ved vores forhold.
Det var blevet utroligt stresset, fyldt med irritationer og dårlig kommunikation.
Vi har haft et forløb hos Hafdis og det var virkelig en god oplevelse. Hun er spot on i den måde, hun har set os på, hvilket har gjort, at vi har haft nemmere ved at ændre uhensigtsmæssig adfærd overfor hinanden. 
I dag venter vi os - du har virkelig hjulpet os!«.

Mange hilsner - Per & Anne.

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 90 minutter - 950 kr.


Individuel terapi - 60 minutter - 750 kr.


Studerende/eller uden arbejde - 60 minutter - 449 kr.


Samtaler via SKYPE - 60 minutter - 549 kr.

Oplys venligst at du har fundet Hafdis på Lovecast

Besøg min hjemmeside