Parterapeut Gerda Beck - med praksis i København

GERDA BECK

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Holbergsgade 26, 1. tv. - 1057 København K

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

Tidsbestilling eller afklaring om parterapi kan hjælpe Jer.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Gerda Beck og har mere end 25 års erfaring som parterapeut. Jeg tilbyder parterapi med fokus på at løse op for fastlåste og tilbagevendende konflikter, ligesom jeg guider jer til at ændre skænderier eller negativ trækken sig fra hinanden, til positiv og respektfuld kommunikation, så I kan bygge bro til hinanden og genskabe nærvær, nærhed, kontakt og gnist.

I parterapien vægter jeg at lytte til, hvordan I hver især har det i jeres forhold, så I kan føle jer hørt, set og forstået, ligesom det kan give jer indsigt og forståelse for hinandens virkelighed. Jeg undersøger endvidere hvad I begge kan ændre på, for at I kan løse jeres problemer. Jeg ser parterapi som et stærkt redskab til at udvikle jeres ressourcer og fordybe og styrke jeres parforhold.

PARFORHOLD

Det kan være rigtig svært selv at løse op for fastlåste og tilbagevendende problemer og konflikter i et parforhold. Der er mange stærke følelser i spil. Måske føler I jer ikke hørt og forstået, eller måske taler I forbi hinanden. Når konflikter ikke bliver løst og bearbejdet, gentager de sig ofte igen og igen og bliver med tiden værre. Nærværet, nærheden og kærligheden forsvinder langsomt, og afstanden i mellem Jer bliver større.

Alle par oplever konflikter, skænderier og udfordringer i parforholdet, og ofte kommer man til at give hinanden skylden for problemerne. Når man ikke selv føler sig hørt og forstået kan det skabe en lang række frustrationer, og det kan være utrolig svært at have overskud til at lytte og forstå, hvad den anden har på hjerte.

Ring eller skriv om tidsbestilling eller afklaring om parterapi er noget for dig.

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Individuel psykoterapi

Gruppeterapi

Familieterapi

Kropspsykoterapi

Supervision på parterapi, psykoterapi og undervisning

UDDANNELSE


Uddannet og eksamineret psykoterapeut og parterapeut - D.I.G. Dansk institut for Gestalt- og Kropsterapi – senere kaldet organisk psykoterapi

Efteruddannelse - D.I.G.

Efteruddannelse i krise og traumebehandling - Skolen for Psykosomatik

Efteruddannelse i krise og katastrofe psykologi

Efteruddannelse I kropspsykoterapi

Efteruddannelse i teori om kropspsykoterapi

Uddannet afspændings – og bevægelsespædagog – Skolen for Kropsdynamik

Uddannet pædagog

ERFARINGSOMRÅDE


Parterapi og psykoterapi
 
Skænderier, konflikter & dårlig kommunikation
 
Afstand & fastlåste, tilbagevendende problemer i parforholdet
 
Manglende nærhed og seksualitet
 
Jalousi & utroskab
 
Skilsmisse eller blive sammen
 
Familieproblemer og udfordringer med børn, voksne børn/ småbørn & sammenbragte børn
Supervision
 

KLIENT UDTALELSER

Klientudtalelse fra Jens (& Katrine) efter parterapiforløb - Læs mere her:
""Hej Gerda Normalt er det vel sådan at jo bedre man er til sit arbejde, jo oftere kommer “kunderne” igen og igen. Sådan er det i hvert fald for bageren, frisøren & mekanikeren osv… Men åbenbart ikke hos dig 😉 Det er efterhånden rigtig længe siden at Cathrine og jeg har været forbi dig – og det er der selvfølgelig en årsag til. Vi havde en masse problemer fra vores “første forhold” og da disse stille og roligt begyndte at dukke op igen i vores “andet forhold”, kom vi ind forbi dig relativt tidligt i “forhold 2″. Og det har vist sig at være den bedste investering i vores forhold. Denne “terapeautiske verden” var (bla. qua Cathrine’s studier) ikke nogen fremmed ting for Cathrine – men det var den for mig – jeg var jo nok lidt skeptisk, men ville gøre ALT for at beholde hende jeg elsker over alt på denne jord. Så det var fantastisk at være inde og snakke hos dig. Flere af gangene havde jeg/vi det sådan lidt når vi stod og ringede på din dørklokke : “Hvad i alverden skal vi egentlig få 1½ time til at gå med – det går da ok” og så gik man alligevel inde fra dig med en følelse af at tiden var fløjet afsted, ligesom vi begge flere gange er gået inde fra dig og været vildt “høje” over seancen – det var en rigtig dejlig fornemmelse. Idag har vi fået et MEGET bedre forhold, hvor der går længere og længere tid mellem at vi er “uenige”. Jeg laver ikke “ballade hele tiden” (kun engang imellem … smil) – jeg farer ikke op hver gang “der er mulighed for det” men tæller oftest lige til 10 – og Cathrine har meget mere fået øjnene op for at jeg har brug for “bekræftelse” og er blevet meget bedre til at “komme tilpas frem med tingene nu og her” istedet for bare at putte dem om i rygsækken som et “våben til senere brug”. Så dette er blot en tilkendegivelse af at du har været en væsentlig del af vores 2011 og det skal du have EN KÆMPE TAK FOR !! Vi er godt klar over det er “os selv” der har lavet arbejdet, men vi har tit snakket om at det “nok ikke var gået uden Gerda” ….. ;-). Så med billedet af “hele den lille, lykkelige pukkelryggede” fra i sommers, ønskes du den dejligste jul og det bedste nytår med 1000 tak for din unikke hjælp. Måske står vi igen en dag og ringer på inde hos dig – det er ikke ønsketænkning men hvis det bliver relevant er vi ikke i tvivl om hvor vi skal henvende os. Mange taknemmelige hilsner” - Jens & Katrine

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi - dagtider - 1 time og 30 minutter - 1100 kr.

Parterapi - aftentider - 1 time og 30 minutter - 1300 kr.

Parterapi - weekends - 1 time og 30 minutter - 1300 kr.

Individuel terapi og supervision - dagtider - 1 time og 30 minutter - 850 kr.

Individuel terapi og supervision - aftentider - 1 time og 30 minutter - 950 kr.

Individuel terapi og supervision - weekends - 1 time og 30 minutter - 950 kr.