Parterapeut i København K, Cirkeline Volder

CIRKELINE VOLDER

Parterapeut, psykoterapeut MPF & sexologisk rådgivning

Adresse:

Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K

Åbningstider:

 Hverdage kl. 9.00 - 21.00 - med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Cirkeline Volder. Jeg er uddannet og eksamineret familie- og psykoterapeut MPF med speciale i parterapi, og efteruddannet hos Dansk Psykoterapeutforening i EFT (Emotionsfokuseret parterapi), samt sexolog på Gestaltinstituttet.

Parforholdet kan sjældent bare sættes på automatpilot og overlades til sig selv, men de fleste problemer i forholdet kan løses, hvis I vil. I parterapi handler det ikke om at fordele skyld og ansvar, men selv at tage ansvar og blive opmærksom på det, der opstår i mellem jer, jeres mønstre og hvor konflikterne stammer fra. Hos mig handler det heller ikke om at gøre mere af det, der ikke virker, men at finde ud af, hvad der virker for jer. Både hver især og som par. Og ikke mindst, hvordan I kan genfinde glæden og nysgerrigheden ved hinanden i en fuld accept af, at I er dem, I er, og ikke, hvad I hver især ville ønske, den anden var. Ofte skal der ikke så mange gange til før i kan mærke en forskel.

I parterapien kan jeg bl.a. støtte jer i at komme videre efter tillidsbrud eller utroskab / styrke kommunikationen og forståelsen mellem jer / italesætte jalousi i parforholdet og øge opmærksomheden på hvad der ligger bag / manglende intimitet og kærlige følelser / komme ud af gentagne konflikter og magtkampe / manglende lyst til sex og intimitet.

Min tilgang er fænomenologisk med et eksistentielt og gestaltterapeutisk perspektiv. Jeg lægger vægt på, at den dialog, der finder sted inden for terapiens rammer, er respektfuld og ligeværdig. Her er der ingen fordomme eller fingre der peger.

Udfyld kontaktformularen ved klik på “Kontakt mig her” nedenfor, hvis I ønsker at booke en tid til parterapi - jeg glæder mig til at høre fra jer.

PARFORHOLD

Alle mennesker er forskellige. Alle par er forskellige og kæmper med forskellige problematikker. Det kan være overordentligt svært selv at se, og derfor giver det næsten altid god mening at opsøge en parterapeut, når man er gået i stå i parforholdet. Under terapiforløbet formår vi sammen at få stillet de svære spørgsmål som ”Er vi vokset for meget fra hinanden?” og ”Kan vi overhovedet genfinde den kærlighed, vi engang følte for hinanden?”

Det er helt normalt, at man som par har konflikter, også konflikter, som man ikke selv som par formår at løse. Men det er vigtigt at adressere og få løst op for de konflikter, der måtte være. For når vi taler sammen, bliver vi stærkere sammen - vi finder ud af, hvem den anden er, og hvem vi selv er. Og det giver et godt og solidt fundament at bygge videre på og lære af, så det bliver lettere at håndtere, næste gang vi møder forhindringer i vores parforhold - og i livet generelt.

Udfyld kontaktformularen, ring eller send en mail, hvis I ønsker at booke en tid til parterapi - jeg glæder mig til at høre fra jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel psykoterapi

Sexologisk rådgivning

Familieterapi

Eksistentiel terapi

Gestaltterapi

UDDANNELSE


Uddannet og eksamineret familie- og psykoterapeut på Kempler Instituttets 4-årige godkendte uddannelse. Speciale: parterapi.

Efteruddannet hos Dansk Psykoterapeutforening i EFT (Emotionsfokuseret parterapi). samt sexolog på Gestaltinstituttet.

ERFARINGSOMRÅDE


Styrke jeres relation, kommunikation og forståelse for hinanden

Styrke jeres opmærksomhed på blinde mønstre

Komme videre efter tillidsbrud eller utroskab

Italesætte jalousi og øge opmærksomheden på hvad der ligger bag

Manglende nærvær og intimitet

Komme ud af gentagne konflikter og magtkampe

Manglende lyst til sex og intimitet

Stress i hverdagen der ødelægger parforholdet

Sammenbragte familier

KLIENTUDTALELSER

»Jeg havde aldrig troet at min kæreste og jeg ville finde sammen igen, efter jeg fandt ud af, at han havde været utro. Jeg havde ingen tillid til ham mere og han virkede bare kold og fjern. Efter et forløb i parterapi, har vi fået langt større forståelse for hinanden, og jeg tænker ikke så meget over utroskaben mere, nu hvor jeg ved hvad den handler om. Især fordi vi nu kan snakke om det, uden at det bliver et kæmpe skænderi«.

»Vi er blevet bedre til at forstå hinanden og til at lytte til hinanden igen, i stedet for bare automatisk lukke ørerne, som vi gjorde før«.

»Det har virkeligt været værdifuldt at gå i parterapi. Det er kommet meget mere ro på hele familien og jeg nyder at være sammen med min mand igen, hvor vi kan lave andet end bare at skændes over ligegyldige hverdagsting«.

»Jeg vil sige dig tak for nogle gode samtaler. Jeg synes du er yderst kompetent til det du laver. Du har været god til lynhurtigt og spot on, at finde ud af, hvad udfordringerne var i vores forhold og arbejde udfra det. Hvis jeg nogensinde skulle have brug for det igen, så vil det klart være dig, jeg vil henvende mig til og også anbefale dig til andre«.

ARTIKLER PÅ LOVECAST

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi 1 time og 20 minutter - 1600 kr.


Online parterapi 1 time og 20 minutter - 1600 kr.


Individuel terapi - 60 minutter - 1000 kr.


Online individuel terapi 60 min - 1000 kr.

Oplys venligst at du fandt Cirkeline på Lovecast

Besøg min hjemmeside