Parterapeut Vicky Cirkeline Volder

VICKY CIRKELINE VOLDER

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: c/o Psykoterapeutisk Institut, Nørre Farimagsgade 13, 2. th., 1364 København K

Åbningstider: Hverdage kl. 9.00 - 21.00 - med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Vicky Cirkeline Volder. Jeg er familie- og psykoterapeut med speciale i parterapi. Mine terapiforløb tager udgangspunkt i den situation, I som par befinder jer i - hvad enten I stadig ønsker at være sammen som par, eller I vil gå fra hinanden.

Når I vælger et forløb hos mig, sætter vi sammen fokus på de problemstillinger, I møder i jeres hverdag. Min tilgang er fænomenologisk med et eksistentielt og gestaltterapeutisk perspektiv. Jeg lægger vægt på, at den dialog, der finder sted inden for terapiens rammer, er respektfuld og ligeværdig - uden respekt og følelsen af ligeværd når vi og I ingen vegne.

PARFORHOLD

Alle mennesker er forskellige. Alle par er forskellige og kæmper med forskellige problematikker. Det kan være overordentligt svært selv at se, og derfor giver det næsten altid god mening at opsøge en parterapeut, når man er gået i stå i parforholdet. Under terapiforløbet formår vi sammen at få stillet de svære spørgsmål som ”Er vi vokset for meget fra hinanden?” og ”Kan vi overhovedet genfinde den kærlighed, vi engang følte for hinanden?”

Det er helt normalt, at man som par har konflikter, også konflikter, som man ikke selv som par formår at løse. Men det er vigtigt at adressere og få løst op for de konflikter, der måtte være. For når vi taler sammen, bliver vi stærkere sammen - vi finder ud af, hvem den anden er, og hvem vi selv er. Og det giver et godt og solidt fundament at bygge videre på og lære af, så det bliver lettere at håndtere, næste gang vi møder forhindringer i vores parforhold - og i livet generelt.

Ring eller send en mail, hvis I ønsker at booke en tid til terapi.

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Psykoterapi

Familieterapi

UDDANNELSE


Uddannet familie- og psykoterapeut - Kempler Instituttets 4-årige godkendte uddannelse

ERFARINGSOMRÅDE


Parterapi, familie og psykoterapi

Konflikthåndtering generelt

Italesættelse af parforholdsrelaterede problematikker

Stress i hverdagen der ødelægger parforholdet
Manglende lyst til sex og intimitet

Jalousi og tab af tillid

Udfordringer i familien

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi 1 time og 30 minutter - 1150 kr.

Individuel terapi - 1 time - 750 kr.