Parterapeut Kirsten Østrup

HANNE A PETERSEN

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse:

Rossinisvej 18, 1.th, 2450 København SV

Åbningstider:

Mandag til fredag fra 9 - 19 med mulighed for aften- og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Hanne A. Petersen. Som parterapeut tilbyder jeg hurtig, professionel hjælp til jeres parforhold, hvor I får effektive redskaber til indsigt og konfliktløsning.

Siden I overvejer parterapi, er det formodentlig fordi I har et eller flere problemer som I forgæves har kæmpet med at løse selv. Nogle gange skal der hjælp til udefra for at kunne se klart – og det er den hjælp jeg som erfaren og objektiv samtalepartner kan tilbyde.

Jeg guider jer til at kommunikere på en ærlig og respektfuld måde, hvor I hver især kan sætte ord på jeres følelser og forventninger til hinanden, sådan at I begge kan få flere af jeres ønsker og behov opfyldt.

Hvis I er villige til at gå seriøst ind i det, kan parterapi give jer muligheden for at (gen)skabe et sundt, kærligt og ligeværdigt parforhold.

PARFORHOLD

Selv i de mest velfungerende parforhold opstår der udfordringer og problemer. Især når forelskelsen har lagt sig, og hverdagen banker på, glemmer vi nogle gange at passe på parforholdet, hvilket skaber grobund for gentagne konflikter og forgæves forsøg på at lave hinanden om.

Uløste konflikter slider på kærligheden og parforholdet. Og hvis I er havnet i en situation hvor I begge har så travlt med at få jeres eget budskab igennem at I lukker af for at lytte til den anden, bliver resultatet en ond cirkel, hvor I begge bliver mere og mere utilfredse.

I kan også bruge parterapi når der er tale om en mere akut krise i jeres forhold, fx hvis den ene af jer har været utro.

Jeg kan hjælpe jer med at få jeres parforhold tilbage på rette spor eller med at afklare om I skal blive sammen. Kontakt mig nu og hør hvordan.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Kurser & gruppeforløb

Samtalegrupper

Terapi på spansk (terapia en español)

Terapi på engelsk (therapy in English)

UDDANNELSE


Certificeret kroppsykoterapeut på gestaltterapeutisk grundlag

Certificeret parterapeut på gestaltterapeutisk grundlag

Cand. mag. i spansk og dansk

Jeg modtager løbende supervision

Efteruddannelse i parterapi - Nordisk Gestalt Institut

1-årig efteruddannelse i kropterapeutiske metoder

Eksamen i udviklings- og kognitionspsykologi fra Københavns Universitet

ERFARINGSOMRÅDE


Dårlig eller manglende kommunikation

Skænderier, misforståelser & tavshed

Problemer med seksualitet

Utroskab & jalousi

Skilles eller blive sammen?

ARTIKLER PÅ LOVECAST

KLIENTUDTALELSER

»Da vi startede i parterapi hos Hanne, var der så stor afstand mellem os at vi var tæt på at gå fra hinanden. Vi var simpelthen slidt op af alle de misforståelser og konflikter, og vores sexliv var ikke-eksisterende.

Vi er overraskede over, at der kun skulle fem sessioner til at vende skuden. Første gang, kan vi godt se nu, havde vi begge to travlt med at kritisere hinanden og give hinanden skylden for det hele. Da Hanne spurgte os, hvad vi egentlig gjorde for at gøre hinanden glade, blev der pinlig tavshed. Det var dér det gik op for os begge to, hvordan vi længe fuldstændigt havde forsømt kærligheden og i stedet fokuseret på åndsvage småting, som vi kunne mundhugges om.

Det er jo ikke altid sjovt at opdage at man selv har sin andel i konflikterne, men Hanne sagde tingene på en rigtig fin måde, så man ikke følte sig forkert. Vi er meget taknemmelige for den hjælp vi har fået.«

Amalie & Thomas

»Jeg er glad for, at du har hjulpet mig med at ”oversætte” det, som jeg gerne ville sige. Karin er jo så god til at sætte ord på, men det er ikke altid, at jeg lige kan finde ud at formulere, hvordan jeg har det. Jeg er fortrøstningsfuld nu, jeg kan se en fremtid for os, det kunne jeg ikke før.«

Mange hilsner fra Michael

»Jeg synes, det har været godt at snakke med dig. Jeg vidste jo slet ikke, at når Michael bliver tavs og trækker sig, så er det fordi han føler sig presset. Jeg har altid været bange for, at det betød, at han ville forlade mig, så jeg gik helt i panik, og det forværrede bare situationen. Nu er jeg blevet bedre til at give ham mere tid. Jeg er også blevet bedre til at sige det, når jeg bliver ked af det eller bange for at miste ham. Det gør, at vi undgår mange af de sammenstød vi havde før, og når det sker, kommer vi hurtigere ud af det igen. Nu ved vi jo at vi elsker hinanden, uanset hvad.«

Mange hilsner fra Karin

»Julia er fra Mexico og er ikke så god til dansk endnu, så vi skulle finde en parterapeut der talte spansk og som samtidig kunne hjælpe mig med at oversætte, når der var noget jeg havde svært ved at sige på spansk. Det betød meget at vi begge kunne udtrykke os på vores eget sprog.

Derudover var Hanne hurtig til at spotte hvad der var, der gik galt mellem os. Julia kommer jo fra en kultur hvor man viser sine følelser meget mere spontant og direkte end vi gør her i Danmark, så hun oplevede tit mig som kold, hvor det i virkeligheden handlede om at jeg lige havde brug for at få ro på inden jeg svarede hende, og så endte det med at vi blev sure på hinanden.

Vi var hos Hanne fire gange, hvor vi er blevet meget bedre til at forstå hinanden så vi ikke skændes så meget. Og vi har besluttet, at tage det opløbet og komme tilbage hvis det begynder at gå skævt igen.«

Julia & Frederik

CITAT FRA HANNE PETERSEN

Det er ikke i sig selv et problem at I er forskellige og ser forskelligt på visse ting. Men hvis I begge tror at der kun er plads til én sandhed, så bliver der konflikt: for hvis jeg ikke kan lave dig om, så du bliver enig med mig, så er jeg tvunget til at være enig med dig, og så bliver min virkelighed jo forkert, og hvem har lyst til det?

Det der på overfladen er uenighed om nullermænd, børneopdragelse eller hvad det nu er i jeres parforhold, er altså intet mindre end en eksistentiel kamp om retten til at definere sandheden/virkeligheden. Det er derfor I kan blive ved med at skændes, uden at det for alvor flytter sig.

Citat fra psykoterapeut Hanne A Petersen - København SV

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1000 kr.


Individuel terapi - 1 time og 30 minutter - 850 kr.


Studierabat - individuel terapi - 200 kr.

Oplys venligst at du har fundet Hanne på Lovecast

Besøg min hjemmeside