Parterapeut Kirsten Østrup

HANNE A PETERSEN

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse:

Rossinisvej 18, 1.th, 2450 København SV

Åbningstider:

Mandag til fredag fra 9 - 19 med mulighed for aften- og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Hanne A. Petersen. Som parterapeut tilbyder jeg hurtig, professionel hjælp til jeres parforhold, hvor I får effektive redskaber til indsigt og konfliktløsning.

Siden I overvejer parterapi, er det formodentlig fordi I har et eller flere problemer som I forgæves har kæmpet med at løse selv. Nogle gange skal der hjælp til udefra for at kunne se klart – og det er den hjælp jeg som erfaren og objektiv samtalepartner kan tilbyde.

Jeg guider jer til at kommunikere på en ærlig og respektfuld måde, hvor I hver især kan sætte ord på jeres følelser og forventninger til hinanden, sådan at I begge kan få flere af jeres ønsker og behov opfyldt.

Hvis I er villige til at gå seriøst ind i det, kan parterapi give jer muligheden for at (gen)skabe et sundt, kærligt og ligeværdigt parforhold.

PARFORHOLD

Selv i de mest velfungerende parforhold opstår der udfordringer og problemer. Især når forelskelsen har lagt sig, og hverdagen banker på, glemmer vi nogle gange at passe på parforholdet, hvilket skaber grobund for gentagne konflikter og forgæves forsøg på at lave hinanden om.

Uløste konflikter slider på kærligheden og parforholdet. Og hvis I er havnet i en situation hvor I begge har så travlt med at få jeres eget budskab igennem at I lukker af for at lytte til den anden, bliver resultatet en ond cirkel, hvor I begge bliver mere og mere utilfredse.

I kan også bruge parterapi når der er tale om en mere akut krise i jeres forhold, fx hvis den ene af jer har været utro.

Jeg kan hjælpe jer med at få jeres parforhold tilbage på rette spor eller med at afklare om I skal blive sammen. Kontakt mig nu og hør hvordan.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Kurser & gruppeforløb

Samtalegrupper

Terapi på spansk (terapia en español)

Terapi på engelsk (therapy in English)

UDDANNELSE


Certificeret kroppsykoterapeut på gestaltterapeutisk grundlag

Certificeret parterapeut på gestaltterapeutisk grundlag

Cand. mag. i spansk og dansk

Jeg modtager løbende supervision

Efteruddannelse i parterapi - Nordisk Gestalt Institut

1-årig efteruddannelse i kropterapeutiske metoder

Eksamen i udviklings- og kognitionspsykologi fra Københavns Universitet

ERFARINGSOMRÅDE


Dårlig eller manglende kommunikation

Skænderier, misforståelser & tavshed

Problemer med seksualitet

Utroskab & jalousi

Skilles eller blive sammen?

ARTIKLER PÅ LOVECAST

KLIENTUDTALELSER

CITAT FRA HANNE PETERSEN

Det er ikke i sig selv et problem at I er forskellige og ser forskelligt på visse ting. Men hvis I begge tror at der kun er plads til én sandhed, så bliver der konflikt: for hvis jeg ikke kan lave dig om, så du bliver enig med mig, så er jeg tvunget til at være enig med dig, og så bliver min virkelighed jo forkert, og hvem har lyst til det?

Det der på overfladen er uenighed om nullermænd, børneopdragelse eller hvad det nu er i jeres parforhold, er altså intet mindre end en eksistentiel kamp om retten til at definere sandheden/virkeligheden. Det er derfor I kan blive ved med at skændes, uden at det for alvor flytter sig.

Citat fra psykoterapeut Hanne A Petersen - København SV

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1000 kr.


Individuel terapi - 1 time og 30 minutter - 850 kr.


Studierabat - individuel terapi - 200 kr.

Oplys venligst at du har fundet Hanne på Lovecast

Besøg min hjemmeside