Parterapeut Anne Jørgensen - København

ANNE JØRGENSEN

Parterapeut, kropsterapeut & psykoterapeut

Adresse:

Lifeprocess.dk v/Anne Jørgensen - Århusgade 2, 2100 København Ø

Åbningstider:

Åben tirsdag - fredag kl. 10 - 19

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anne Jørgensen og jeg har siden 1986 arbejdet bl.a. med parterapi i egen virksomhed. Er du nået til et punkt, hvor du er så træt af dine egne gentagelser og gåen rundt om den varme kartoffel? Så lad mig hjælpe jer. Jeg er nænsom og skarp på en og samme tid, og på en organisk måde kommer vi effektivt ind til sagens kerne, så I ikke spilder tid og penge.

Har du mod til forandring? Så er jeg parat. I parterapi hos mig, får I mulighed for at genvinde evnen til at lytte og acceptere hinanden, så I kan løse jeres konflikter på en mere konstruktiv måde.

Jeg er et dedikeret menneske og oplever en dyb glæde ved at skabe - og stortrives ved at udvikle hjertets ressourcer i det professionelle såvel som det personlige liv.

PARFORHOLD

Parterapi kan hjælpe jer, hvis jeres parforhold føles glædesløst, eller hvis I savner kærlighed og kontakt med hinanden. Når I eksempelvis har fået børn, kan tingene omkring børnene fungere pr. automatik, men I er måske ikke længere kærester der giver plads til intimitet og nærvær.

Skændes I ofte, og har svært ved at kommunikere og mødes om jeres forskelligheder? Så lad mig hjælpe jer, for sådan behøver I ikke at leve. Der kan være mange forskellige symptomer som ofte udspringer fra den samme kilde, og som vi sammen kan gøre noget ved. Kontakt mig gerne, og hør hvordan jeg kan hjælpe jeres parforhold på rette vej.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel - og gruppeterapi

Fra Mindfulness til Heartfulness

Coaching

Skype Coaching og terapi

UDDANNELSE


Eksamineret psykoterapeut fra Gestalt Akademiet Skandinavien

Eksamineret krops-psykoterapeut fra Institute for Life Energy

Eksamineret yogalærer

Eksamineret procesleder og coach

Socialpædagog

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation i parforhold

Konflikt, skilsmisse, utroskab

Nærhed, intimitet og seksualitet

Tværkulturelle udfordringer

KLIENTUDTALELSER

»Da vi som nystartet par, begge med skilsmisser og børn i baggagen, havde store udfordringer med at finde hinanden og sammenbringe to forældreskaber, var det en kæmpe hjælp, at være i parterapi hos Anne. Her fik vi ryddet op i gamle mønstre og fik konkrete og effektive redskaber til at overkomme og klare nogle udfordringer, som virkede uoverkommelige. Efter et kort forløb, følte vi os opmuntrede, motiverede og handlekraftige i vores forhold og i egne liv. I dag bor vi sammen og vender stadigt tilbage til nogle af de redskaber, vi fik hos Anne«.

De bedste hilsner” - Zara og Kasper - begge 43 år

»Parterapi hos Anne var for os en virkelig berigende og samtidig tryg oplevelse. Annes tilgang i sessionerne er meget empatisk, så vi oplevede at blive mødt der, hvor vi var fra gang til gang - både som par og som individer. Vi kan varmt anbefale Annes kærlige hjælp og skub i den rigtige retning til andre par, der er åbne overfor at skabe forbedringer sammen«.

Mange hilsner” - Par, 38 & 50 år.

»Min kæreste og jeg har været i parterapi hos Anne Jørgensen i et forløb over nogle måneder. Som uddannede psykoterapeuter er vi ikke nødvendigvis det nemmeste par at arbejde med. Anne har været på samme tid konfronterende og nænsomt empatisk og har skabt et trygt rum. Det har været godt medvirkende til at få vores parforhold på rette kurs igen (hvilket andre før hende er fejlet med).«.

Mona, 51 år og Henrik 55 år

»Vi synes det går godt med at få talt sammen. Vi føler, at vi med din hjælp har fået vores forhold på ret kurs.

Hvis vi får behov for dig igen, så vender vi tilbage«.

Mange hilsner - Ulla, 52 år og Gert, 57 år.

»Vi har en vild travl hverdag og 2 små børn. Og så er vi nok alt for ambitiøse med vores liv. Det har bare været svært at skrue på nogen knapper. Og så ser vi også meget forskelligt på flere ting omkring alt det praktiske, hvordan vi skal få det til at fungerer. For vi har faktisk ikke lyst til at bruge tid på at skændes om det. Men det gør vi altså. Meget pinligt, for vi er begge begavede mennesker.
Vi har gået i et kortere forløb hos Anne, og er blevet markant bedre til at prioritere, og møde hinanden med respekt. Der er selvfølgelig nogen kameler der skulle parkeres, men det er faktisk bedre sådan.
Vi har også opdaget hvor meget betydning det har på vores forhold, med det vi hver især har lært af vores forældre. Ikke bare det de har sagt – men noget af en øjenåbner er, også alt det vi har lært af dem bare ved at følge deres eksempel.
Vi bruger fortsat de værktøjer vi har fået af Anne. Det er helt klart en nødvendig investering – det er det for os
«.

Mange hilsner” - Mia 35 og Søren 34

MØD ANNE JØRGENSEN - VIDEO INTERVIEW

I dette video interview, fortæller parterapeut Anne Jørgensen, om parterapi og hvordan parterapi kan hjælpe par til et bedre og mere harmonisk parforhold, samt hvilke problematikker hun typisk møder i sin praksis. Se med her:

Mine priser er baseret på, jeg er seniortræner – med 33 års erfaring. Så kan vi komme til sagens kerne mere effektivt, og bruge vores tid på det mest essentielle, og dermed spare tid og penge. Hos mig handler mine priser ikke om timer og minutter. Du betaler for min ekspertise.

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - en session - 1600 kr. Rabatkort til 5 sessioner kr. 7000,- (spar kr. 1000,-)


Individuel terapi en session - 1000 kr.


Tillæg ved aften og weekend - 0 kr.