Parterapeut Anne Jørgensen - København

ANNE JØRGENSEN

Parterapeut, kropsterapeut & psykoterapeut

Adresse:

Lifeprocess.dk v/Anne Jørgensen - Århusgade 2, 2100 København Ø

Åbningstider:

Åben tirsdag - fredag kl. 10 - 19

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anne Jørgensen og jeg har siden 1986 arbejdet bl.a. med parterapi i egen virksomhed. Er du nået til et punkt, hvor du er så træt af dine egne gentagelser og gåen rundt om den varme kartoffel? Så lad mig hjælpe jer. Jeg er nænsom og skarp på en og samme tid, og på en organisk måde kommer vi effektivt ind til sagens kerne, så I ikke spilder tid og penge.

Har du mod til forandring? Så er jeg parat. I parterapi hos mig, får I mulighed for at genvinde evnen til at lytte og acceptere hinanden, så I kan løse jeres konflikter på en mere konstruktiv måde.

Jeg er et dedikeret menneske og oplever en dyb glæde ved at skabe - og stortrives ved at udvikle hjertets ressourcer i det professionelle såvel som det personlige liv.

PARFORHOLD

Parterapi kan hjælpe jer, hvis jeres parforhold føles glædesløst, eller hvis I savner kærlighed og kontakt med hinanden. Når I eksempelvis har fået børn, kan tingene omkring børnene fungere pr. automatik, men I er måske ikke længere kærester der giver plads til intimitet og nærvær.

Skændes I ofte, og har svært ved at kommunikere og mødes om jeres forskelligheder? Så lad mig hjælpe jer, for sådan behøver I ikke at leve. Der kan være mange forskellige symptomer som ofte udspringer fra den samme kilde, og som vi sammen kan gøre noget ved. Kontakt mig gerne, og hør hvordan jeg kan hjælpe jeres parforhold på rette vej.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Emotionsfokuseret parterapi (Forskningsbaseret EFT) In person eller online

Individuel - og gruppeterapi

Mindfulness træning

Coaching

Online coaching og terapi

UDDANNELSE


Eksamineret psykoterapeut fra Gestalt Akademiet Skandinavien

Eksamineret krops-psykoterapeut fra Institute for Life Energy

Eksamineret yogalærer

Eksamineret procesleder og coach

Socialpædagog

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation i parforhold

Konflikt, skilsmisse, utroskab

Nærhed, intimitet og seksualitet

Tværkulturelle udfordringer

KLIENTUDTALELSER

MØD ANNE JØRGENSEN - VIDEO INTERVIEW

I dette video interview, fortæller parterapeut Anne Jørgensen, om parterapi og hvordan parterapi kan hjælpe par til et bedre og mere harmonisk parforhold, samt hvilke problematikker hun typisk møder i sin praksis. Se med her:

Mine priser er baseret på, jeg er seniortræner – med 33 års erfaring. Så kan vi komme til sagens kerne mere effektivt, og bruge vores tid på det mest essentielle, og dermed spare tid og penge. Hos mig handler mine priser ikke om timer og minutter. Du betaler for min ekspertise.

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - en session - 1700 kr. Rabatkort til 5 sessioner kr. 7500,- (spar kr. 1000,-)


Individuel terapi en session - 1300 kr.


Tillæg ved aften og weekend - 0 kr.