Parterapeut Anne Jørgensen - København

ANNE JØRGENSEN

Parterapeut, kropsterapeut & psykoterapeut

Adresse:

Lifeprocess.dk v/Anne Jørgensen - Århusgade 2, 2100 København Ø

Åbningstider:

Åben tirsdag - fredag kl. 10 - 19

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anne Jørgensen og jeg har siden 1986 arbejdet bl.a. med parterapi i egen virksomhed. Er du nået til et punkt, hvor du er så træt af dine egne gentagelser og gåen rundt om den varme kartoffel? Så lad mig hjælpe jer. Jeg er nænsom og skarp på en og samme tid, og på en organisk måde kommer vi effektivt ind til sagens kerne, så I ikke spilder tid og penge.

Har du mod til forandring? Så er jeg parat. I parterapi hos mig, får I mulighed for at genvinde evnen til at lytte og acceptere hinanden, så I kan løse jeres konflikter på en mere konstruktiv måde.

Jeg er et dedikeret menneske og oplever en dyb glæde ved at skabe - og stortrives ved at udvikle hjertets ressourcer i det professionelle såvel som det personlige liv.

PARFORHOLD

Parterapi kan hjælpe jer, hvis jeres parforhold føles glædesløst, eller hvis I savner kærlighed og kontakt med hinanden. Når I eksempelvis har fået børn, kan tingene omkring børnene fungere pr. automatik, men I er måske ikke længere kærester der giver plads til intimitet og nærvær.

Skændes I ofte, og har svært ved at kommunikere og mødes om jeres forskelligheder? Så lad mig hjælpe jer, for sådan behøver I ikke at leve. Der kan være mange forskellige symptomer som ofte udspringer fra den samme kilde, og som vi sammen kan gøre noget ved. Kontakt mig gerne, og hør hvordan jeg kan hjælpe jeres parforhold på rette vej.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel - og gruppeterapi

Fra Mindfulness til Heartfulness

Coaching

Skype Coaching og terapi

UDDANNELSE


Eksamineret psykoterapeut fra Gestalt Akademiet Skandinavien

Eksamineret krops-psykoterapeut fra Institute for Life Energy

Eksamineret yogalærer

Eksamineret procesleder og coach

Socialpædagog

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation i parforhold

Konflikt, skilsmisse, utroskab

Nærhed, intimitet og seksualitet

Tværkulturelle udfordringer

KLIENTUDTALELSER

»Vores udfordring som par handlede primært om kommunikation. Vi har fået redskaber til at kommunikere sammen på en ny måde hvor vi ikke projicerer på hinanden men snarere tager ansvar for hver vores ting vi har med fra vores baggrund. Man kan kalde det

Kommunikationsværktøjer, som går ud på at mærke efter, hvad der foregår i en selv, og hvad der tilhører den anden. Anne er dygtig og vi følte os hundrede procent i trygge hænder hos hende.

Vi anbefaler hende varmt som parterapeut«.

Torben og Naja 50

»Vi er to kvinder på 36 og 45 år, der har været sammen i næsten 13 år. Vi valgte at besøge Anne, da vi befandt os i en situation, hvor konfliktniveauet i vores forhold var rigtig højt og vi følte at der blev ved med at opstå konflikter vedrørende de samme ting. Vi var fanget i en meget uhensigtsmæssig cirkel - som, for os, var blevet umulig at bryde ud af. Allerede første gang vi besøgte Anne, følte vi os veltilpas. Anne er rigtig god til ikke at gå for hurtigt frem og udviser stor empati. Samtidig er hun ikke bange at stille de svære spørgmål. Vi er kommet ud på den anden side meget stærkere, med nogle gode værktøjer i baggagen.

Vi er også opmærksomme på, at de problemer vi havde stadig kan opstå fra tid til anden, men vi er blevet meget bedre til at håndtere dem og bedre til at udvise forståelse for hinanden«.

Mette 36, og Kirsten 45

»Anne was a breathe of fresh air. She has a direct style which I really appreciated, yet she always spoke with kindness and empathy. She is insightful, warm and considerate. For any couple who are seeking to add more depth and understanding to their relationship, I can say that Anne has my strongest recommendation’«.

Michael and Corrina

»Min hustru og jeg ramte ind i den famøse 7-års krise. Vi var midt i 30’erne og var ”fanget” i hamsterhjulet. 2 x fuldtidsjob, nyistandsat hus/have og fødsler af 2 børn på kort tid bevirkede et fravær af intimitet mellem os. Oveni det hele blev min hustru langtidssygemeldt efter at have pådraget sig en hjernerystelse. Vi var presset på alle parametre, hvorfor tankerne også kredsede om skilsmisse. Da min hustru foreslog parterapi, var jeg skeptisk, men valgte at give det en chance, hvilket jeg ikke fortrød. Vi har nu afsluttet et længere parterapiforløb hos Anne

Da vi startede forløbet var vi milevidt fra hinanden følelsesmæssigt. Anne skabte nogle rammer for en produktiv samtale og fungerede som mægler, når vores kommunikation ikke fungerede.

Efter få sessioner hos Anne så vi begge frem til det frirum, det var at være hos hende. Et rum, hvor vi prioriterede hinanden, og hvor vi blev vejledt til at se og forstå hinandens forskellige behov og opfattelser.

Vi fik en større forståelse for hinanden, hvilket bevirkede vi gav hinanden mere rum i pressede situationer.

 

Det har krævet hårdere arbejde end vi indledningsvis troede det ville. Men vi har med udgangspunkt i “hvad er det bedste for os som par og familie” ændret på grundvilkår i vores dagligdag, hvilket også indbefatter vores boligsituation og arbejdsforhold. Vi er blevet bedre til at prioritere og skære det bort, som vi før gjorde, fordi det er “det man gør”.

Vi kan fortsat blive irriterede på hinanden og være uenige, men vi er nu gode til at give slip, være rummelige, sige pyt og tilgive hinanden, fordi vi har valgt hinanden til«.

De bedste hilsner, Christoffer

»Da vi som nystartet par, begge med skilsmisser og børn i baggagen, havde store udfordringer med at finde hinanden og sammenbringe to forældreskaber, var det en kæmpe hjælp, at være i parterapi hos Anne. Her fik vi ryddet op i gamle mønstre og fik konkrete og effektive redskaber til at overkomme og klare nogle udfordringer, som virkede uoverkommelige. Efter et kort forløb, følte vi os opmuntrede, motiverede og handlekraftige i vores forhold og i egne liv. I dag bor vi sammen og vender stadigt tilbage til nogle af de redskaber, vi fik hos Anne«.

De bedste hilsner” - Zara og Kasper - begge 43 år

»Parterapi hos Anne var for os en virkelig berigende og samtidig tryg oplevelse. Annes tilgang i sessionerne er meget empatisk, så vi oplevede at blive mødt der, hvor vi var fra gang til gang - både som par og som individer. Vi kan varmt anbefale Annes kærlige hjælp og skub i den rigtige retning til andre par, der er åbne overfor at skabe forbedringer sammen«.

Mange hilsner” - Par, 38 & 50 år.

»Min kæreste og jeg har været i parterapi hos Anne Jørgensen i et forløb over nogle måneder. Som uddannede psykoterapeuter er vi ikke nødvendigvis det nemmeste par at arbejde med. Anne har været på samme tid konfronterende og nænsomt empatisk og har skabt et trygt rum. Det har været godt medvirkende til at få vores parforhold på rette kurs igen (hvilket andre før hende er fejlet med).«.

Mona, 51 år og Henrik 55 år

»Vi synes det går godt med at få talt sammen. Vi føler, at vi med din hjælp har fået vores forhold på ret kurs.

Hvis vi får behov for dig igen, så vender vi tilbage«.

Mange hilsner - Ulla, 52 år og Gert, 57 år.

»Vi har en vild travl hverdag og 2 små børn. Og så er vi nok alt for ambitiøse med vores liv. Det har bare været svært at skrue på nogen knapper. Og så ser vi også meget forskelligt på flere ting omkring alt det praktiske, hvordan vi skal få det til at fungerer. For vi har faktisk ikke lyst til at bruge tid på at skændes om det. Men det gør vi altså. Meget pinligt, for vi er begge begavede mennesker.
Vi har gået i et kortere forløb hos Anne, og er blevet markant bedre til at prioritere, og møde hinanden med respekt. Der er selvfølgelig nogen kameler der skulle parkeres, men det er faktisk bedre sådan.
Vi har også opdaget hvor meget betydning det har på vores forhold, med det vi hver især har lært af vores forældre. Ikke bare det de har sagt – men noget af en øjenåbner er, også alt det vi har lært af dem bare ved at følge deres eksempel.
Vi bruger fortsat de værktøjer vi har fået af Anne. Det er helt klart en nødvendig investering – det er det for os
«.

Mange hilsner” - Mia 35 og Søren 34

MØD ANNE JØRGENSEN - VIDEO INTERVIEW

I dette video interview, fortæller parterapeut Anne Jørgensen, om parterapi og hvordan parterapi kan hjælpe par til et bedre og mere harmonisk parforhold, samt hvilke problematikker hun typisk møder i sin praksis. Se med her:

Mine priser er baseret på, jeg er seniortræner – med 33 års erfaring. Så kan vi komme til sagens kerne mere effektivt, og bruge vores tid på det mest essentielle, og dermed spare tid og penge. Hos mig handler mine priser ikke om timer og minutter. Du betaler for min ekspertise.

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - en session - 1700 kr. Rabatkort til 5 sessioner kr. 7500,- (spar kr. 1000,-)


Individuel terapi en session - 1100 kr.


Tillæg ved aften og weekend - 0 kr.