Parterapeut og psykolog i København - Anne Kimmer

ANNE KIMMER

Parterapeut & psykolog

Adresse:

Overgaden Oven Vandet 90, 4. sal, 1415 København K &

Brandsbjerg 41, 4400 Kalundborg

Åbningstider:

mandag til fredag kl. 09.00 – 19.00 og lørdage kl. 10.00 - 14.00

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anne. Jeg er uddannet psykolog tilbage fra 2002, på Københavns Universitet. Jeg åbnede derefter egen praksis og har de sidste 17 år arbejdet terapeutisk, både med enkelte personer, par, familier og grupper. Desuden har jeg undervist fagpersonale og andre psykologer i samtalemetoder.

Det er vigtigt for mig, at tage afsæt i jeres unikke situation og de udfordringer I står i. Derfor tilbyder jeg, i samarbejde med jer et trygt forløb, med refleksioner, nye perspektiver, ideer og løsninger. Formålet ved terapi er, mener jeg, at skabe hurtig bedring og varig forandring.

Føler den ene sig presset, stresset, bange eller ked af det så kan der være brug for nogle enkelte individuelle samtaler. Her anvender jeg efter behov utraditionelle metoder som øreakupunktur, hypnose og tankefeltsterapi, da det har en øjeblikkelig lindrende virkning.

PARFORHOLD

Det kan føles som et stort skridt, at gå i parterapi. Så mange gør det først når problemerne er blevet så store, at det er ved at være en af de sidste muligheder. I parterapi er det vigtigt for mig, at begge parter får plads til at blive hørt og at ingen bliver gjort forkert. Jeg vil gennem hele forløbet støtte hver enkelt og jer som par til at forstå jeres følelser, tanker, behov og reaktionsmønstre.

De fleste forhold kan reddes. Selv når den ene er på vej ud af forholdet. Så uanset hvor langt i befinder jer fra hinanden, kan I med parterapi få fat om nældens rod og slippe af med problemerne, komme tættere på hinanden og føle jer nære igen, istedet for alene og fjerne.

Parterapi kan hjælpe med at give en øget intimitet, bedre seksualitet og få tilliden igen, selv hvis der har været stærke tillidsbrud. Genopbygning af tillid sker ved, at begge parter i tryghed kan udtrykket sig frit.

De mest almindelige grunde til at vælge parterapi, er fordi den ene vil ud af forholdet eller fordi et forhold lider af stærke tillidsbrud, som løgn, utroskab eller bedrag. Der kan være kommunikationsproblemer gennem konstante misforståelser, ignoreret eller at blive lukket ude. Eller I kan have en sammenbragt familie, som kan have brug for en håndsrækning for at komme til at fungere. Kærligheden kan blive udfordret, men man kan med enkle nye greb, skabe helt andre dynamikker i parforholdet og i familien.

Jeg anvender b.la. Gottman metoden, EFT (Emotionel Focused Couple Therapy) og Imago-relationsterapi. Ofte skal der ikke mere end 5 samtaler til.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Familieterapi

Tankefeltsterapi (TFT)

Kognitiv Adfærds Terapi

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Motivational Interviewing

Metakognitiv terapi

Øreakupunktur

Hypnose

UDDANNELSE


Psykolog fra Københavns Universitet, 2002

Efteruddannelse i parterapi:

Gottman metoden

EFT (Emotionel Focused Couple Therapy)

Imago-relationsterapi

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation

Utroskab

Relationer

Større selvindsigt

Kronisk sygdom

Identitetskrise

Stress

Sorg

Angst

Depression

KLIENTUDTALELSER

»Kære Anne, tak for din hjælp gennem de seneste måneder, for din venlighed, gode pointer og fordi du tager dig ekstra tid, hvis der er brug for det. Tusind tak fordi du hjalp os til at få løst problemerne, blive sammen og få det godt igen«.

Kærlig hilsen Mikkel og Stine (og vores børn 🙂 ) (et postkort, julen 2019)

»Der var ingen tvivl om at min hustru ville skilles. Til vores første parsamtale skreg hun det nærmest. Så fik vi tre samtaler hver for sig. Jeg ved ikke hvad det er Anne gjorde, men min hustru holdt pludselig op med at ville skilles.

Anne hjalp mig med at lave om på noget, som min hustru havde fået spat af. Det blev ialt mellem 8-10.000 kr. og var alle pengene værd. For jeg kan se på min hustrus øjne at hun elsker mig igen, den måde hun kikker på mig, at hun kan lide mig. Det kunne hun ikke før«.

Rasmus 45 år, forsker

»Min mand havde været mig utro med en kollega og jeg kunne ikke slippe forestillingen om dem sammen og kunne ikke tilgive ham. Først havde jeg håbet at Anne ville tvære ham ud, sætte ham på plads og holde med mig. I stedet fik Anne os til at tale sammen, så jeg for første gang længe, ikke følte mig alene i min smerte. Jeg kunne se at min mand forstod mig. Vi fik også talt sammen om vores problemer, det vi savnede og hvorfor det kunne ske. Jeg føler ikke min mand kunne finde på det igen, men jeg kunne heller ikke længere finde på at kritisere og bebrejde ham eller lukke ham ude. Det føles solidt, det vi står på«.

Pernille 29 år, gravid med Nils 37 år

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 90 minutter - 1375 kr.


Individuel terapi - 60 minutter - 975 kr.


Intensivt forløb for par - 5x90 minutter - 5500 kr.

Oplys venligst at du har fundet Anne på Lovecast

Besøg min hjemmeside