Parterapeut Anders Aagaard

ANDERS AAGAARD

Parterapeut & hypnoterapeut MPF

Adresse: Tjørnevangen 26, 2700 Brønshøj 

Åbningstider: Åben i hverdage fra 9-17 med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anders Aagaard og velkommen til min profil. Jeg er uddannet psykoterapeut, hypnoterapeut og har mere end 25 års erfaring med parterapi og jeg er den eneste terapeut i Danmark der kombinerer parterapi og hypnose - med rigtig gode resultater. Både som menneske og i mit arbejde som terapeut, er jeg meget optaget af at se muligheder i hændelser, fremfor at fokusere på begrænsninger.

I parterapi vi vil arbejde med at skabe et dybere og mere meningsfyldt parforhold. Som udgangspunkt vil vi sammen fokusere på at forbedre kommunikationen i mellem jer og kortlægge uhensigtsmæssige gamle mønstre fra barndommen, som ofte ubevidst føres videre i parforholdet. Derefter vil vi arbejde med konkrete værktøjer, som giver mulighed for at ændre jeres måde at være sammen på.

PARFORHOLD

Parterapi kan være effektivt, hvis jeres parforhold er kørt fast. I terapi kan I fokusere på jeres samspil, måden I taler til hinanden på og det I tænker om jeres relation. Ændringer i livet kan have stor betydning parforholdet. Når man eksempelvis bliver forældre, når børnene flytter hjemmefra, man bliver arbejdsløs eller sygdomsramt, kan det ofte føre store omvæltninger med sig. Her kan parterapi medvirke til at I begge kan tage ansvar for jeres nye roller og udfordringer i parforholdet.

For at parterapi skal give de bedst mulige resultater, må I være villige til at arbejde med konkrete øvelser og opgaver - både i terapien og som hjemmeopgaver mellem terapitimerne. Vi vil træne at lytte og høre hvad partneren egentlig siger og udtrykker, for at sikre en bedre kommunikation. Hvis I har viljen og kærligheden er til stede, kan parterapi skabe rigtig gode resultater og give jer et langt bedre parforhold og en større kærlighed til hinanden.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Individuel terapi

Parterapi

Hypnose

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut ved Gestaltterapeutisk Institut

Efteruddannelse i hypnoseterapi og NLP på Hypnoseskolen København

1-årig Kognitiv Adfærdsterapeutisk efteruddannelse

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter i parforholdet

Uhensigtsmæssige mønstre og adfærd

Kriser og skilsmisse

Utroskab og jalousi

Børn - og familieproblemer

KLIENTUDTALELSER

»Min verden brød sammen, da min mand have været mig utro. Efterfølgende var jeg helt afklaret og ville forlade ham. Jeg afsluttede derfor forholdet. De efterfølgende dage talte vi meget sammen og jeg besluttede for at gå i parterapi med ham, for at finde ud af hvad der var sket og for at få afklaret de bagvedlæggende årsager til utroskaben og for at finde ud af hvad vi begge kunne gøre bedre i fremtiden. Jeg ønskede at finde ud af om jeg nogensiden kunne tilgive ham og samtidig undersøge om jeg selv havde været medvirkende årsag til utroskaben og havde del i det.

Vi kontaktede Anders, da han både arbejdede med parterapi og en form for hypnose. Det var det helt rigtige valg som betyder at vi stadig lever stadig sammen som par den dag i dag. Den store fordel ved Anders er at han skaber et rum til begge parter. Han lytter og har et godt øje for små detaljer i samtaler som kan have stor betydning. Han guider og vejleder professionelt og giver samtidig plads til at klienten selv kan være i sin egen proces. Han støtter det positive og giver plads til at træffe egne beslutninger«.

Kærlig hilsen Hanne F

»Vi kom hos dig fordi vi følte at vi ikke længere talte sammen. Vi havde brug for at få hjælp til at forbedre vores kommunikation og det fik vi.

Du skal have stor tak for et spændende og positivt forløb, hvor vi både havde individuelle og fælles samtaler. Vi fik løst op for nogle af vores blokeringer og fandt vejen til at tale sammen uden at komme for meget på kant med hinanden. Hvis vi i fremtiden skulle få brug for et kreativt og positivt indspark til vores parforhold, vil vi ikke tøve med at booke en tid hos dig. Stor tak for det lille forløb«.

De bedste hilsner Susanne & Peter

»Efter hypnosen hos Anders genvandt vi tilliden til os selv og hinanden og vi oplevede en indre ro«.

  • Martin og Lise

»Vi har netop afsluttet et terapi forløb hos Anders. Vi følte, begge to at du tog godt imod os og vi blev mødt med stor empati og forståelse fra din side. Det lettede at få italesat de problemer og udfordringe vi oplever i parforholdet, og særligt hypnose sessionen, hvor vi blev bragt tilbage til vores tidlige barndom var god. Efterfølgende har vi diskuteret om hvorvidt hypnosendelen har haft effekt, men det er jo svært at måle.

For mit vedkommende kan jeg dog mærke, at jeg har fået en større indre ro, hvor jeg før var usikker på om jeg vil forlade min mand eller blive og forsøge at tilgive. Idag er jeg overbevist om at vi skal blive sammen og jeg vil kæmpe for mit ægteskab, men jeg er også sikker på at jeg forlader ham, hvis han er utro igen. Det giver mig en indre styrke, som jeg til dels tilskriver hypnosen, og vores samtaler med dig. Så alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale andre par i krise at opsøge dig«.

Pelle og Lene

PARTERAPI KOMBINERET MED HYPNOSE

Jeg tilbyder også at inddrage hypnose og regressionsterapi, som et element i parterapi behandlingen. Det gør jeg for at for at afdække jeres individuelle mønstre og strategier og det har virkelig hjulpet mange.

Denne form for parterapi kan ofte betyde en hurtigere, nemmere og mere dybtgående løsning på jeres problemer og udfordringer, da I møder jer selv og jeres mønstre mere direkte end ved traditionel terapi.

1. SESSION


Vi mødes alle 3 i min praksis i København. Sammen sætter rammerne for hvad hver af jer ønsker og gerne vil arbejde med.

2. OG 3. SESSION


Foregår hver for sig med mig i en Hypnose- og Regressionsterapi. Her vil I finde jeres oprindelige indre ro, og dermed finde hjem til jer selv. Terapien kan hjælpe jer med at styrke kommunikationen med hinanden.

4. SESSION


Efter denne individuelle Hypnoterapisession vil jeres udgangspunkt være et andet. Det vil derefter ofte være nok med en enkelt afrundende session, for at få jeres forhold til at fungere igen - ofte med en større glæde, kærlighed og hjertelighed.

SPECIEL TILBUD PÅ PARTERAPI OG HYPNOSE

Disse 4 sessioner er ofte tilstrækkeligt for at få jeres forhold tilbage på sporet. Hele pakken koster 4000 kr. og det burde være nok til at ændre jeres parforhold.

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.


Individuel terapi - 1 time - 900 kr.


Intensivt og effektivt forløb for par - med hypnose inkluderet - 4 sessioner - kun 4000 kr.

Oplys venligst at du har fundet Anders på Lovecast

Besøg min hjemmeside