Parterapeut Anders Aagaard

ANDERS AAGAARD

Parterapeut & hypnoterapeut MPF

Adresse: Tjørnevangen 26, 2700 Brønshøj 

Åbningstider: Åben i hverdage fra 9-17 med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Anders Aagaard og velkommen til min profil. Jeg er uddannet psykoterapeut, hypnoterapeut og har mere end 25 års erfaring med parterapi og jeg er den eneste terapeut i Danmark der kombinerer parterapi og hypnose - med rigtig gode resultater. Både som menneske og i mit arbejde som terapeut, er jeg meget optaget af at se muligheder i hændelser, fremfor at fokusere på begrænsninger.

I parterapi vi vil arbejde med at skabe et dybere og mere meningsfyldt parforhold. Som udgangspunkt vil vi sammen fokusere på at forbedre kommunikationen i mellem jer og kortlægge uhensigtsmæssige gamle mønstre fra barndommen, som ofte ubevidst føres videre i parforholdet. Derefter vil vi arbejde med konkrete værktøjer, som giver mulighed for at ændre jeres måde at være sammen på.

PARFORHOLD

Parterapi kan være effektivt, hvis jeres parforhold er kørt fast. I terapi kan I fokusere på jeres samspil, måden I taler til hinanden på og det I tænker om jeres relation. Ændringer i livet kan have stor betydning parforholdet. Når man eksempelvis bliver forældre, når børnene flytter hjemmefra, man bliver arbejdsløs eller sygdomsramt, kan det ofte føre store omvæltninger med sig. Her kan parterapi medvirke til at I begge kan tage ansvar for jeres nye roller og udfordringer i parforholdet.

For at parterapi skal give de bedst mulige resultater, må I være villige til at arbejde med konkrete øvelser og opgaver - både i terapien og som hjemmeopgaver mellem terapitimerne. Vi vil træne at lytte og høre hvad partneren egentlig siger og udtrykker, for at sikre en bedre kommunikation. Hvis I har viljen og kærligheden er til stede, kan parterapi skabe rigtig gode resultater og give jer et langt bedre parforhold og en større kærlighed til hinanden.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Individuel terapi

Parterapi

Hypnose

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut ved Gestaltterapeutisk Institut

Efteruddannelse i hypnoseterapi og NLP på Hypnoseskolen København

1-årig Kognitiv Adfærdsterapeutisk efteruddannelse

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter i parforholdet

Uhensigtsmæssige mønstre og adfærd

Kriser og skilsmisse

Utroskab og jalousi

Børn - og familieproblemer

KLIENTUDTALELSER

PARTERAPI KOMBINERET MED HYPNOSE

Jeg tilbyder også at inddrage hypnose og regressionsterapi, som et element i parterapi behandlingen. Det gør jeg for at for at afdække jeres individuelle mønstre og strategier og det har virkelig hjulpet mange.

Denne form for parterapi kan ofte betyde en hurtigere, nemmere og mere dybtgående løsning på jeres problemer og udfordringer, da I møder jer selv og jeres mønstre mere direkte end ved traditionel terapi.

1. SESSION


Vi mødes alle 3 i min praksis i København. Sammen sætter rammerne for hvad hver af jer ønsker og gerne vil arbejde med.

2. OG 3. SESSION


Foregår hver for sig med mig i en Hypnose- og Regressionsterapi. Her vil I finde jeres oprindelige indre ro, og dermed finde hjem til jer selv. Terapien kan hjælpe jer med at styrke kommunikationen med hinanden.

4. SESSION


Efter denne individuelle Hypnoterapisession vil jeres udgangspunkt være et andet. Det vil derefter ofte være nok med en enkelt afrundende session, for at få jeres forhold til at fungere igen - ofte med en større glæde, kærlighed og hjertelighed.

SPECIEL TILBUD PÅ PARTERAPI OG HYPNOSE

Disse 4 sessioner er ofte tilstrækkeligt for at få jeres forhold tilbage på sporet. Hele pakken koster 4000 kr. og det burde være nok til at ændre jeres parforhold.

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.


Individuel terapi - 1 time - 900 kr.


Intensivt og effektivt forløb for par - med hypnose inkluderet - 4 sessioner - kun 4000 kr.

Oplys venligst at du har fundet Anders på Lovecast

Besøg min hjemmeside